AquaGrand Exclusive Deluxe Resort

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

AquaGrand Exclusive Deluxe Resort on tasokas hotelli kivenheiton päässä Lindoksesta, joka toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat. Hotellilla on useita ravintoloita ja baareja, hieno spa sekä altaat. Sijainti meren äärellä kruunaa kokonaisuuden.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Deluxe huoneita 1-2 hengelle/2 hengelle. Deluxehuone, Seafront 1-2 hengelle/2 hengelle. Superior juniorsviittejä jaetulla altaalla 2 hengelle. Superior juniorsviittejä omalla altaalla 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1456 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 2,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

AquaGrand Exclusive Deluxe Resortin altaita ympäröi vehreä puutarha sekä näkymä tunnetulle Navarone Baylle. Allasalueella on aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allaspyyhkeitä. Allasbaarin luona voit rentoutua ja ihailla auringonlaskua. Hotellin edustalla on 200 metriä pitkä ranta kristallinkirkkaan meren äärellä.

Hotellilla on useita ravintoloita. Aamiainen ja illallinen tarjoillaan pääravintola Pentaploisissa. Ravintola Elementsissä voit nauttia maistelumenun, jossa yhdistellään moderneja kreikkalaisia makuja sekä perinteisempiä ja paikallisempia Rodoksen herkkuja. Zen Lounge tarjoaa erityylisiä makuyhdistelmiä. Rannalla sijaitseva ravintola Sensiassa on monipuolinen á la carte-menu, josta voi tilata kreikkalaisia sekä kansainvälisiä annoksia. Blue Fin on tasokkaampi á la carte-ravintola meren äärellä, jossa saat kokonaisvaltaisen kulinaristisen elämyksen kokeneiden sommelierien ruoka- ja viinisuosituksien avulla. Janon yllättäessä voit suunnata rannalla sijaitsevaan Sensia Beach Bariin tai hotellin pääbaari Zen Bariin. Altaan lähellä olevasta mehubaari Slim Linesta saa tilattua alkoholittomia juomia, kuten tuorepuristettua appelsiinimehua sekä alkoholitonta olutta. Näiden vaihtoehtojen lisäksi käytössäsi on myös huonepalvelu vuorokauden ympäri.

Hotellin spassa on useita hoitohuoneita sekä laaja valikoima hoitoja joista valita. Hyvinvarusteltu kuntosali, jossa on myös mahdollisuus yksilölliseen ohjaukseen lisämaksusta. Halutessasi voit myös kokeilla aamujoogaa auringonnousun aikaan hotellin koulutettujen ohjaajien johdolla.

Elävää musiikkia ja/tai tanssia joka ilta. Hotellilla on paljon taidetta sekä pieni taidegalleria taiteen ystäville. Maksuton pysäköinti ja wifi. Minimarket sekä pieni naistenvaatteita ja koriste-esineitä myyvä liike.

Hotelli sijaitsee noin 2,5 kilometrin päässä pittoreskistä Lindoksesta Rodoksen itärannikolla. Lindoksessa on useita putiikkeja ja ravintoloita, sekä eläväinen yöelämä. Hotellilta pääsee kylään helposti pientä mukulakivitietä pitkin.

Ateriat

Aamiaspöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Exclusive-hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 5
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Spa, jossa on mahdollisuus erilaisiin hoitoihin ja hierontaan
  • Tasokas allasalue