AquaGrand Exclusive Deluxe Resort

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

AquaGrand Exclusive Deluxe Resort on tasokas hotelli Lindoksen ulkopuolella. Hotellissa on huoneita omalla altaalla sekä jaetulla allaspääsyllä, useita ravintoloita ja baareja, spa sekä mukavia altaita. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2 hengelle. Deluxe-huoneita 2 hengelle. Deluxe-huone, Seafront 1-2 hengelle/2 hengelle. Superior juniorsviittejä jaetulla altaalla 2 hengelle. Superior juniorsviittejä omalla altaalla 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Rauha, puutarha, yksityisranta, palvelu, puhdas ihana meri!!!!
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1641 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 10 m
Keskustaan: 2,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Altaita ja sijainti rannan lähellä

AquaGrand Exclusive Deluxe Resortin altaita ympäröi vehreä puutarha sekä näkymä tunnetulle Navarone Baylle. Allasalueella on aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allaspyyhkeitä. Allasbaarin luona voit rentoutua ja ihailla auringonlaskua. Hotellin edustalla on 200 metriä pitkä ranta kristallinkirkkaan meren äärellä.

Nauti makuelämyksistä hotellin ravintoloissa

Hotellilla on useita ravintoloita. Aamiainen ja illallinen tarjoillaan pääravintola Pentaploisissa. Zen Lounge tarjoaa erityylisiä makuyhdistelmiä. Rannalla sijaitseva ravintola Sensiassa on monipuolinen à la carte-menu, josta voi tilata kreikkalaisia sekä kansainvälisiä annoksia. Blue Fin on tasokkaampi à la carte-ravintola meren äärellä, jossa saat kokonaisvaltaisen kulinaristisen elämyksen kokeneiden sommelierien ruoka- ja viinisuosituksien avulla. Janon yllättäessä voit suunnata rannalla sijaitsevaan Sensia Beach Bariin tai hotellin pääbaari Zen Bariin. Altaan lähellä olevasta mehubaari Slim Linesta saa tilattua alkoholittomia juomia, kuten tuorepuristettua appelsiinimehua sekä alkoholitonta olutta. Näiden vaihtoehtojen lisäksi käytössäsi on myös huonepalvelu vuorokauden ympäri.

Hyvän olon lomaa

Hotellin spassa on useita hoitohuoneita sekä laaja valikoima hoitoja joista valita. Hyvinvarusteltu kuntosali. Halutessasi voit myös kokeilla aamujoogaa auringonnousun aikaan hotellin koulutettujen ohjaajien johdolla.

Viihdettä ja ostoksia

Elävää musiikkia ja/tai tanssia joka ilta. Hotellilla on paljon taidetta sekä pieni taidegalleria taiteen ystäville. Maksuton pysäköinti ja wifi. Minimarket sekä pieni naistenvaatteita ja koriste-esineitä myyvä liike.

Tutustu ympäristöön Hotelli sijaitsee noin 2,5 kilometrin päässä pittoreskistä Lindoksesta Rodoksen itärannikolla. Lindoksessa on useita putiikkeja ja ravintoloita, sekä eläväinen yöelämä. Hotellilta pääsee kylään helposti pientä mukulakivitietä pitkin.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Aamiainen tarjotaan klo 07.00-10.30 ja illallinen 18.30-21.30.

Exclusive-hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 5
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Spa, jossa on mahdollisuus erilaisiin hoitoihin ja hierontaan
  • Tasokas allasalue

Hotellit Lindos

Lindos Royal Resort

Lindos Royal Resort sijaitsee erinomaisella paikalla Vlycha Bayn rannan yläpuolella, jota pidetään yhtenä Rodoksen idyllisimmistä ja kauneimmista rannoista. All Inclusive sisältyy hintaan ja täällä on useita altaita, mukaan lukien rentoutumisallas aikuisille ja allas vesiliukumäillä, sekä tietysti ihana ranta.

Lindos Blu

Lindos Blu on korkeatasoista palvelua tarjoava tyylikäs boutique-hotelli, joka toivottaa tervetulleeksi yli 17-vuotiaat vieraat. Hotellissa on upea merinäköala uima-altaalta. Lindos Blu sopii täydellisesti lomailuun yhdessä kumppanisi tai ystäväsi kanssa. Tunnelma on romanttinen, ja siellä on monia paikkoja iltapäiväcocktaileja tai kynttiläillallisia varten.