Juniorsviitti

Juniorsviitti parvekkeella ja merinäköalalla. Kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Amme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Juniorsviitti omalla altaalla

Juniorsviittejä ulkotilalla, omalla altaalla ja merinäköalalla. Ulkotilassa kaksi nojatuolia ja kaksi aurinkotuolia. Kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Amme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 34 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella tai terassilla, osasta merinäköala. Kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointij a tallelokero. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Amme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 34 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kampanjahuone

Kampanjahuoneita on rajallinen määrä, joissa on suihku ja wc. Kampanjahuoneet sopivat sinulle, jos haluat asua Kreten Royal Euphoria Resortissa, mutta et välitä huoneen sijainnista tai näkymästä. Ulkotilaa ei voi taata. Huone ei välttämättä ole mikään mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.