Kokemuksia Kresten Royal Euphoria Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,6 10:stä Perustuu 38 arvioon
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Palvelu
 
8,5 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Ensimmäinen huone alkoi haisemaan voimakkaasti homeelle kun suihkua oli käytetty parina päivänä. En pystynyt olemaan siellä. Ensin laitettiin siivooja siivoamaan lisää, mutta selitin ettei syy ole siisteydessä. Lopulta pääsin katsomaan eri huoneita, ja sain valita sellaisen huoneen, missä pystyn olemaan. Löytyi sellainen missä oli ikkuna kylpyhuoneessa ja tämä oli minulle sisäilmasairaana hyvä.
-
Kuntosali haisi myös voimakkaasti homeelle, ja siellä oli myös joku hajustin ehkä. Parempi ilmanvaihto saisi olla.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-10


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Kresten Royal Euphoria Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

77% matkustajista suositttelee

2939 arvostelua
Erinomainen
 
1324
Erittäin hyvä
 
914
Hyvä
 
442
Ei kovin hyvä
 
140
Huono
 
120

Viimeisimmät 5 arviota

24.10.2021

Kirjoittanut JPKotonen

Kohtalainen hotelli

Aamiainen vastaa perus hotelli aamiaista. Lounaalla ja päivällisellä on hyviä juustoja ja salaatteja tarjolla, mutta lämminruoka ei ole mitenkään erikoista. On kyllä kanaa, erilaisia lihoja ja kalaa, mutta ruoka on mautonta. Puitteet ovat ihan ok. Huoneet ja tilat ovat siistejä, altaalla on hyvät rantatuolit ja allasbaarista saa juotavaa ja jotain pientä purtavaa. Hotellin ehdottomia heikkouksia ovat ranta ja iltaohjelma. Hiekkarannoista pitävien ei minusta kannata miettiä kohdetta. Ranta on nimittäin lähinnä muutama rantatuoli kallion ja meren välissä. Uimaan mereen pääsee kyllä yhdestä kohtaa, kun kahlaa kallion yli, mutta reitti ei ole mikään paras mahdollinen. Iltaohjelma taas on yhtä kuin pääaulan viinibaarin musiikkiesitykset. Sen lisäksi on löytynyt ainoastaan yksi ilmakiekkopöytä ja pari biljardipöytää, jossa nuoriso voi ehkä viihtyä. Ja kun televisiostakaan ei tule juuri muuta englanniksi kuin uutisia, niin suosittelen varaamaa iltaa varten jotain tekemistä. Enkä myöskään anna kovin korkeaa arvosanaa henkilökunnalle. Olisimme halunneet vaihtaa huonetta ensimmäisenä iltana, koska saimme huoneen heti aulabaarin vierestä, minkä takia aikaisin nukkumaan käynti ei onnistunut millään. Henkilökunnalla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta vaihtaa huonetta vaan siitä asiasta olisi pitänyt keskustella hotellin johtajan kanssa. Myöskään huonettamme vaivannut sähköongelma (valot alkoivat yhtäkkiä vilkkumaan 4 aikaa aamuyöstä) ei ratkennut ennen kuin seuraavana iltana kolmannen huomautuksen jälkeen.

 
6.5.2019

Kirjoittanut YoMama666

Älä tuhlaa rahojasi tähän hotelliin / Don't waste your money in this hotel

- Ylihinnoiteltu hotelli - Ruoissa ei ollut nimiä - Huoneenvaihto oli tuskan takana - Laituri ei ollut valmis kun sen piti ja allasbaari ei auennut milloin piti - Allaspyyhettä ei saanut vaihtaa joka päivä - Sisäuima-altaan vesi todella kylmää ja lapset leikki ilman aikuisen valvontaa - Wifi oli kallis - Ruokatarjonta yksipuolista - Kylpytuotteita ei saanut lisää - Juomavettä hankala saada - Ravintolahenkilökunta osaamatonta ja kielitaidotonta - Illallisen jälkeen ei saa ruokaa - Animaatiotiimi aivan turha - Ei tiennyt, missä aktiviteetit alkaa, koska missään ei lue

 
12.3.2014

Kirjoittanut sheila w Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

aivan kauheaa

Aviomieheni varasi tämän vuosittaiselle lomallemme, ja paikka oli äärimmäisen ylihinnoiteltu... ei TODELLAKAAN 5 tähden hotelli. Minun neuvoni - älä tule tänne! Puretaanpa tämä osiin: Ruoka - kylmää, itseään toistavaa, osa shokeeraavan laadutonta. Päädyt syömään muualla, se on niin pahaa. Ranta/Uima-allas - pieni lahti, täytyy käyttää puista laituria päästäkseen merelle, joten ei hyvä liikuntarajoitteisille. Paljon kauempana kuin '50 metriä hotellilta'. Tulet viettämään aikaa uima-altaalla, sillä meri on niin kaukana ja petyt siihen kun pääset paikalle. Uima-allas on kylmä ja kaikkialla sen ympärillä on muovikuppeja joissa on tupakantumppeja (tyylikästä). Sijainti - Esitteessä myös lukee 1 kilometri 'lomakeskukseen'. Tämä osoittautui yhdeksi baariksi, yhdeksi ravintolaksi ja kaupaksi (sekä huoltoasemaksi, jos olet niin epätoivoinen). Takseihin tulee kulumaan pieni omaisuus, jos haluat päästä edes jonnekkin. Viihde - olematonta Henkilökunta - erittäin huonokäytöksistä. Tietämättömät baarimikot vain kääntävät sinulle selkänsä kun yrität tilata drinkkejä. Vastaanotto - taas, erittäin huonokäytöksistä ja vähättelevää, he puhuvat sinulle kuin olisit tyhmä. Asiakaskunta - All-inclusive-asiakkaat syövät ja juovat kuin viimeistä päivää. Kovaäänisiä ja kuvottavia. Ehkä sen takia henkilökunta on niin töykeää? Kaikenkaikkiaan - Tämä EI ole viiden tähden hotelli, ennemmin kahden tai kolmen tähden, älä vaivaudu, tämä on kauhea hotelli ja se vain pilaa lomasi.

 
23.9.2023

Kirjoittanut sarahrX1853WX

Fantastic hotel

This hotel provided the best service throughout our stay. The staff were all great, they all worked so hard and genuinely friendly. The hotel was super clean with loads of facilities to make your holiday relaxing. Plenty of sunbeds and always places to go. Highly recommend the yoga class. Don't rush to book the sushi restaurant apart from that all food great. Lots of different areas to relax in and use. Don't hesitate to book this hotel. You will not be disappointed.

 
23.9.2023

Kirjoittanut lynda5762 Warrington, Yhdistynyt kuningaskunta

Good hotel with a few issues

On arrival we thought the hotel looked great and was very clean . After staying for a week here I've got to say there were very good points and not so good points that contributed to our holiday experience . Firstly the rooms are very spacious well set out and can't find any fault with them at all . They have a jacuzzi bath and nicely appointed with a fridge . Would have been nice to have had more than just soft drinks in it a few beers and wine perhaps but water was replenished daily which was good . Rooms were kept spotlessly clean each day beds comfortable . Food overall was pretty good for all inclusive and the fresh pancakes by the pool were lovely and v popular .Good choice of dishes each day although some days better choice than others . We ate in aura restaurant which was the al a carte down by the pool . It was lovely Greek food and a fab setting. Worth doing and staff excellent . Overall the staff in the hotel on the ground were very good and helpful . However I think the senior management need to start interacting more with the guests the way the other staff do . There was very little interaction from them towards the guests something I've mif encountered before especially in Greek hotels. We felt like we were just a number to them and not made to feel special at all . No effort from their side ..in fact I saw several occasions when they were chatting to staff while guestswere waiting to be served with no regard for that .Another major letdown which was mentioned by several other guests to us was the lack of table service both by the pool and on an evening where guests had to queue for a drink and as the bar was inside and entertainment was out on the terrace you missed parts of it because of queuing for a drink . Again this is not normal in a five star hotel. Also at the top pool bar there was one guy Manos who did an excellent job on his own but frequently had to leave the bar to get ice or more drinks from the bottom pool bar I think and again guests were left waiting to get a drink . There should be some system in place where he can call and get these things brought up as there were plenty more staff down at the main pool . One time I and others waited nearly 20 minutes while he went to get ice and supplies . Not his fault he worked exceptionally hard and was very good with all the guests never panicked when the bar was v busy and should have two staff at times . Again management I would say not thinking about the guest experience and not observing where things weren't working in the best interests of the guests . Would I return to this hotel sadly no . I think it has the potential to be a brilliant hotel experience but I think senior management need to re-evaluate how the hotel is run on a day to day basis . At times the vibe didn't feel great between the staff ....as a guest I picked up on that ...