Kokemuksia Kresten Royal Euphoria Resort -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Kresten Royal Euphoria Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

77% matkustajista suositttelee

2769 arvostelua
Erinomainen
 
1202
Erittäin hyvä
 
886
Hyvä
 
432
Ei kovin hyvä
 
132
Huono
 
117

Viimeisimmät 5 arviota

24.10.2021

Kirjoittanut JPKotonen

Kohtalainen hotelli

Aamiainen vastaa perus hotelli aamiaista. Lounaalla ja päivällisellä on hyviä juustoja ja salaatteja tarjolla, mutta lämminruoka ei ole mitenkään erikoista. On kyllä kanaa, erilaisia lihoja ja kalaa, mutta ruoka on mautonta. Puitteet ovat ihan ok. Huoneet ja tilat ovat siistejä, altaalla on hyvät rantatuolit ja allasbaarista saa juotavaa ja jotain pientä purtavaa. Hotellin ehdottomia heikkouksia ovat ranta ja iltaohjelma. Hiekkarannoista pitävien ei minusta kannata miettiä kohdetta. Ranta on nimittäin lähinnä muutama rantatuoli kallion ja meren välissä. Uimaan mereen pääsee kyllä yhdestä kohtaa, kun kahlaa kallion yli, mutta reitti ei ole mikään paras mahdollinen. Iltaohjelma taas on yhtä kuin pääaulan viinibaarin musiikkiesitykset. Sen lisäksi on löytynyt ainoastaan yksi ilmakiekkopöytä ja pari biljardipöytää, jossa nuoriso voi ehkä viihtyä. Ja kun televisiostakaan ei tule juuri muuta englanniksi kuin uutisia, niin suosittelen varaamaa iltaa varten jotain tekemistä. Enkä myöskään anna kovin korkeaa arvosanaa henkilökunnalle. Olisimme halunneet vaihtaa huonetta ensimmäisenä iltana, koska saimme huoneen heti aulabaarin vierestä, minkä takia aikaisin nukkumaan käynti ei onnistunut millään. Henkilökunnalla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta vaihtaa huonetta vaan siitä asiasta olisi pitänyt keskustella hotellin johtajan kanssa. Myöskään huonettamme vaivannut sähköongelma (valot alkoivat yhtäkkiä vilkkumaan 4 aikaa aamuyöstä) ei ratkennut ennen kuin seuraavana iltana kolmannen huomautuksen jälkeen.

 
6.5.2019

Kirjoittanut YoMama666

Älä tuhlaa rahojasi tähän hotelliin / Don't waste your money in this hotel

- Ylihinnoiteltu hotelli - Ruoissa ei ollut nimiä - Huoneenvaihto oli tuskan takana - Laituri ei ollut valmis kun sen piti ja allasbaari ei auennut milloin piti - Allaspyyhettä ei saanut vaihtaa joka päivä - Sisäuima-altaan vesi todella kylmää ja lapset leikki ilman aikuisen valvontaa - Wifi oli kallis - Ruokatarjonta yksipuolista - Kylpytuotteita ei saanut lisää - Juomavettä hankala saada - Ravintolahenkilökunta osaamatonta ja kielitaidotonta - Illallisen jälkeen ei saa ruokaa - Animaatiotiimi aivan turha - Ei tiennyt, missä aktiviteetit alkaa, koska missään ei lue

 
12.3.2014

Kirjoittanut sheila w Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

aivan kauheaa

Aviomieheni varasi tämän vuosittaiselle lomallemme, ja paikka oli äärimmäisen ylihinnoiteltu... ei TODELLAKAAN 5 tähden hotelli. Minun neuvoni - älä tule tänne! Puretaanpa tämä osiin: Ruoka - kylmää, itseään toistavaa, osa shokeeraavan laadutonta. Päädyt syömään muualla, se on niin pahaa. Ranta/Uima-allas - pieni lahti, täytyy käyttää puista laituria päästäkseen merelle, joten ei hyvä liikuntarajoitteisille. Paljon kauempana kuin '50 metriä hotellilta'. Tulet viettämään aikaa uima-altaalla, sillä meri on niin kaukana ja petyt siihen kun pääset paikalle. Uima-allas on kylmä ja kaikkialla sen ympärillä on muovikuppeja joissa on tupakantumppeja (tyylikästä). Sijainti - Esitteessä myös lukee 1 kilometri 'lomakeskukseen'. Tämä osoittautui yhdeksi baariksi, yhdeksi ravintolaksi ja kaupaksi (sekä huoltoasemaksi, jos olet niin epätoivoinen). Takseihin tulee kulumaan pieni omaisuus, jos haluat päästä edes jonnekkin. Viihde - olematonta Henkilökunta - erittäin huonokäytöksistä. Tietämättömät baarimikot vain kääntävät sinulle selkänsä kun yrität tilata drinkkejä. Vastaanotto - taas, erittäin huonokäytöksistä ja vähättelevää, he puhuvat sinulle kuin olisit tyhmä. Asiakaskunta - All-inclusive-asiakkaat syövät ja juovat kuin viimeistä päivää. Kovaäänisiä ja kuvottavia. Ehkä sen takia henkilökunta on niin töykeää? Kaikenkaikkiaan - Tämä EI ole viiden tähden hotelli, ennemmin kahden tai kolmen tähden, älä vaivaudu, tämä on kauhea hotelli ja se vain pilaa lomasi.

 
3.11.2022

Kirjoittanut 939JackyE York

Super

Loved everything about this hotel, the only reason I’ve given it a 4 star is the very uncomfortable chairs on the balcony. Food is superb, always plentiful and hot. Staff are friendly and around . Room was great bed so comfy. View was wonderful from our junior suite but Would have like some cushion for the chairs Or better chairs to sit and enjoy it. Having said that the place was so nice we’ve booked as a 2 couples again to come back. See you September 2023

 
31.10.2022

Kirjoittanut Funkstar72 Wimborne Minster, Yhdistynyt kuningaskunta

Fantastic location for a relaxing break.

Stayed here for our honeymoon in October 2022. Absolutely lovely hotel, very relaxing and ALL the staff were fantastic and always very helpful. Pool areas were great, although limited activities for kids if you are travelling with any. Bars and restaurants all good and the cocktail list is a fun challenge to work your way through in a week. Overall a really, really great holiday and we would definitely return. Thank you.