Kokemuksia Kresten Royal Euphoria Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,5 10:stä Perustuu 47 arvioon
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
8,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,2 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Palvelu
 
8,5 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Merinäköala ja henkilöstön ystävällisyys. Hyvä asiakaspalvelu. Respannaiselle erityiskiitos hyvästä palvelusta.
-
Lähtöpäivänä ei saanut joustoa huoneen luovutukseen.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-08


9 10:stä

+
Ensimmäinen huone alkoi haisemaan voimakkaasti homeelle kun suihkua oli käytetty parina päivänä. En pystynyt olemaan siellä. Ensin laitettiin siivooja siivoamaan lisää, mutta selitin ettei syy ole siisteydessä. Lopulta pääsin katsomaan eri huoneita, ja sain valita sellaisen huoneen, missä pystyn olemaan. Löytyi sellainen missä oli ikkuna kylpyhuoneessa ja tämä oli minulle sisäilmasairaana hyvä.
-
Kuntosali haisi myös voimakkaasti homeelle, ja siellä oli myös joku hajustin ehkä. Parempi ilmanvaihto saisi olla.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-10


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Kresten Royal Euphoria Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

77% matkustajista suositttelee

3038 arvostelua
Erinomainen
 
1383
Erittäin hyvä
 
937
Hyvä
 
451
Ei kovin hyvä
 
144
Huono
 
123

Viimeisimmät 5 arviota

24.10.2021

Kirjoittanut JPKotonen

Kohtalainen hotelli

Aamiainen vastaa perus hotelli aamiaista. Lounaalla ja päivällisellä on hyviä juustoja ja salaatteja tarjolla, mutta lämminruoka ei ole mitenkään erikoista. On kyllä kanaa, erilaisia lihoja ja kalaa, mutta ruoka on mautonta. Puitteet ovat ihan ok. Huoneet ja tilat ovat siistejä, altaalla on hyvät rantatuolit ja allasbaarista saa juotavaa ja jotain pientä purtavaa. Hotellin ehdottomia heikkouksia ovat ranta ja iltaohjelma. Hiekkarannoista pitävien ei minusta kannata miettiä kohdetta. Ranta on nimittäin lähinnä muutama rantatuoli kallion ja meren välissä. Uimaan mereen pääsee kyllä yhdestä kohtaa, kun kahlaa kallion yli, mutta reitti ei ole mikään paras mahdollinen. Iltaohjelma taas on yhtä kuin pääaulan viinibaarin musiikkiesitykset. Sen lisäksi on löytynyt ainoastaan yksi ilmakiekkopöytä ja pari biljardipöytää, jossa nuoriso voi ehkä viihtyä. Ja kun televisiostakaan ei tule juuri muuta englanniksi kuin uutisia, niin suosittelen varaamaa iltaa varten jotain tekemistä. Enkä myöskään anna kovin korkeaa arvosanaa henkilökunnalle. Olisimme halunneet vaihtaa huonetta ensimmäisenä iltana, koska saimme huoneen heti aulabaarin vierestä, minkä takia aikaisin nukkumaan käynti ei onnistunut millään. Henkilökunnalla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta vaihtaa huonetta vaan siitä asiasta olisi pitänyt keskustella hotellin johtajan kanssa. Myöskään huonettamme vaivannut sähköongelma (valot alkoivat yhtäkkiä vilkkumaan 4 aikaa aamuyöstä) ei ratkennut ennen kuin seuraavana iltana kolmannen huomautuksen jälkeen.

 
6.5.2019

Kirjoittanut YoMama666

Älä tuhlaa rahojasi tähän hotelliin / Don't waste your money in this hotel

- Ylihinnoiteltu hotelli - Ruoissa ei ollut nimiä - Huoneenvaihto oli tuskan takana - Laituri ei ollut valmis kun sen piti ja allasbaari ei auennut milloin piti - Allaspyyhettä ei saanut vaihtaa joka päivä - Sisäuima-altaan vesi todella kylmää ja lapset leikki ilman aikuisen valvontaa - Wifi oli kallis - Ruokatarjonta yksipuolista - Kylpytuotteita ei saanut lisää - Juomavettä hankala saada - Ravintolahenkilökunta osaamatonta ja kielitaidotonta - Illallisen jälkeen ei saa ruokaa - Animaatiotiimi aivan turha - Ei tiennyt, missä aktiviteetit alkaa, koska missään ei lue

 
12.3.2014

Kirjoittanut sheila w Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

aivan kauheaa

Aviomieheni varasi tämän vuosittaiselle lomallemme, ja paikka oli äärimmäisen ylihinnoiteltu... ei TODELLAKAAN 5 tähden hotelli. Minun neuvoni - älä tule tänne! Puretaanpa tämä osiin: Ruoka - kylmää, itseään toistavaa, osa shokeeraavan laadutonta. Päädyt syömään muualla, se on niin pahaa. Ranta/Uima-allas - pieni lahti, täytyy käyttää puista laituria päästäkseen merelle, joten ei hyvä liikuntarajoitteisille. Paljon kauempana kuin '50 metriä hotellilta'. Tulet viettämään aikaa uima-altaalla, sillä meri on niin kaukana ja petyt siihen kun pääset paikalle. Uima-allas on kylmä ja kaikkialla sen ympärillä on muovikuppeja joissa on tupakantumppeja (tyylikästä). Sijainti - Esitteessä myös lukee 1 kilometri 'lomakeskukseen'. Tämä osoittautui yhdeksi baariksi, yhdeksi ravintolaksi ja kaupaksi (sekä huoltoasemaksi, jos olet niin epätoivoinen). Takseihin tulee kulumaan pieni omaisuus, jos haluat päästä edes jonnekkin. Viihde - olematonta Henkilökunta - erittäin huonokäytöksistä. Tietämättömät baarimikot vain kääntävät sinulle selkänsä kun yrität tilata drinkkejä. Vastaanotto - taas, erittäin huonokäytöksistä ja vähättelevää, he puhuvat sinulle kuin olisit tyhmä. Asiakaskunta - All-inclusive-asiakkaat syövät ja juovat kuin viimeistä päivää. Kovaäänisiä ja kuvottavia. Ehkä sen takia henkilökunta on niin töykeää? Kaikenkaikkiaan - Tämä EI ole viiden tähden hotelli, ennemmin kahden tai kolmen tähden, älä vaivaudu, tämä on kauhea hotelli ja se vain pilaa lomasi.

 
17.5.2024

Kirjoittanut simonenV8160CF

⭐⭐⭐⭐⭐Unverändert jederzeit und immer wieder ⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Aus dem Alltag in die Relaxzone Wunderbarer Ort um Körper und Geist zu erholen Zimmer gross und mit allem was man für einen Urlaub braucht. Super Betten, Tv, Kühlschrank zur Ankunft mit Kaltgetränken bestückt, danach kaufbar auffüllbar.Wasser gibt es täglich Nespressomaschine(Kapseln kaufbar), Wasserkocher samt Tee/Kaffee Milch und Zucker Badezimmer mit Dusche und Wanne. Speisenangebot über den Tag reichlich und gut. Beschriftung vorhanden und auch verständlich. Bei unklarheiten ist immer jemand vor Ort um zu helfen. Das so oft angesprochene Problem der kalten Speisen kann ich nicht verstehen, denn wenn man erst schaut was es gibt und sich dann nimmt was man mag hat man keine probleme Jedoch sieht man meist die Leute samt gefüllten Tellern erst ewigkeiten rumlaufen was nunmal zu kalten Speisen führt. Unterhaltung ist an 5 Abenden der Woche, der Plan dazu steht an der Rezeption Die Lage des Hotels ist idyllisch und ruhig, wer also eher Party möchte ist hier falsch. Personal ist immer freundlich und herzlich. Egal wer und wo man bekommt was man gibt, ein Lächeln reicht und man bekommt wärme zurück Uneingeschränkt zu empfehlen

 
15.5.2024

Kirjoittanut Del et Dav L

Très bel hôtel

Très bel hôtel - photos conformes au site internet de l hôtel. Hôtel très calme - ne pas choisir cet hôtel si on cherche des animations ou des spectacles, ni si on ne parle pas anglais (hôtel et personnel pas du tout francophone) Bien placé avec une voiture de location. Vue mer de tout l hôtel et plage privée magnifiques (petite crique très peu fréquentée) Déceptions cependant : - le ménage n est fait qu une seule fois à notre arrivée - les horaires sont les horaires : ne pas traîner pour le petit déjeuner, ni pour le buffet de l après midi. Les responsables semblent peu flexibles et très à cheval sur le rendement - malgré leur confirmation nous n avons pas eu de petite attention dans la chambre pour l anniversaire de mon mari.