Epsilon

  • Naapurissa Faliraki Waterpark
  • Keskellä hienoa Falirakin rantaa
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hotelli Epsilon sijaitsee Falirakin rannalla. Täältä löytyy viihtyisä allasalue, hyviä ravintoloita ja tilavia huoneistoja. Hotellissa viihtyy koko perhe!


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Parasta ehdottomasti maisema ja siisteys
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 194 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 2,3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Epsilon sijaitsee rauhallisella paikalla Falirakin rannalla. Hotelli lähellä sijaitsevasta keskustasta löytyy kauppoja, ravintoloita ja yöelämää. Läheltä löytyy myös Faliraki Waterpark, jossa on vesiliukumäkiä, lazy river, "vapaa pudotus" sekä paljon muuta. Rodoksen kaupunki sijaitsee noin 1,4 km päässä ja tänne pääsee paikallisbussilla, joka kulkee läheltä Epsilonia.

Allasalue lähellä rantaa Rannan lähettyvillä sijaitsevalla allasalueella on pääallas lastenosiolla. Hotellissa on lisäksi erillinen lastenallas sekä toinen allas, jossa on vesiliukumäki vanhemmille lapsille. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Tilavammat aurinkopedit katoksella lisämaksusta. Pyyhepalvelu lisämaksusta, mahdollisuus vaihtaa pyyhe joka toinen päivä.

Altaalta on helppo kulkea tunnetulle Falirakin rannalle. Rannalla on maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja, sekä lisämaksullisia tilavampia aurinkopetejä katoksella, jotka varataan rantabaarista.

Ruoka ja juoma Lounas ja illallinen tarjoillaan à la carte-ravintola Ammadeksessa. Illallisen jälkeen voit nauttia illasta rantabaarissa. Urheilua ja treenausta Epsilonissa on hyvinvarusteltu kuntosali (suljettu sunnuntaisin). Ryhmäliikuntatunteja, aikataulu ja viikko-ohjelma löytyy hotellista. Maksuton tennis (mailat lisämaksusta). Lentopallo, biljardi ja minigolf lisämaksusta.

Lisätietoja Maksuton wifi koko hotellissa. Leikkipaikka. Elektroniset pelit kuten ilmakiekko lisämaksusta. Minimarketti. Pesulapalvelu lisämaksusta. Hotelli sijaitsee suhteellisen rauhallisella paikalla, vain kahden kilometrin päässä Falirakista. Lähellä pieni ostoskeskus. Läpikulkuliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta.

Kausikohtaista huomioitavaa

Hotelli varattavissa vain kesän 2021 lähdöille.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Perhehotelleissamme on aina

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Myös tilavia huoneita vähintään 3-4 hengelle
  • Lastenallas tai oma osa lapsille
  • Saatavilla lastensänky ja lastenvaunut
  • Wifi yleisissä tiloissa