Deluxe-huone

Raikkaita deluxe-huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Puhelin, radio ja satelliitti-tv. Jääkaappi sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton ilmastointi (15.6.-30.9. välisenä aikana), wifi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi, osa merinäköalalla. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 22 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Deluxe-huone bungalowissa

Hienoja deluxe-huoneita bungalowissa. Lisävuode vuodesohvasta. Puhelin, radio ja satelliitti-tv. Jääkaappi. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi (15.6.-30.9. välisenä aikana). Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke allasnäkymällä. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 27-36 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Deluxe-sviitti jaetulla uima-altaalla

Hienoja deluxe-sviittejä, joissa on makuuhuone ja olohuone vuodesohvalla, jotka voi erottaa väliovella. Televisio molemmissa huoneissa. Nespresso-kone ja maksuttomat kahvikapselit. Minibaari. Telakka iPhonelle/iPadille. Jääkaappi. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi (15.6.-30.9. välisenä aikana). Kaksi kylpyhuonetta, joista toisessa on sadevesisuihku. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Maaterassi, josta suora kulku jaetulle uima-altaalle. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Kahden hengen huone

Viihtyisiä kahden hengen huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Puhelin, radio ja satelliitti-tv. Jääkaappi. Hiustenkuivain. Maksuton wifi, ilmastointi (15.6.-30.9. välisenä aikana) ja tallelokero vastaanotossa. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, osassa merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 22 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Kahden hengen huone bungalowissa

Kahden hengen huoneita bungalowissa. Puhelin, radio ja satelliitti-tv. Jääkaappi. Maksuton tallelokero ja ilmastointi (15.6.-30.9. välisenä aikana) ja wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 27-36 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi

Sviitti

Tyylikkäitä sviittejä, joissa on erillinen makuuhuone, kahvin ja teen keittomahdollisuus ja 32-tuumainen televisio. Jääkaappi. Maksuton tallelokero, ilmastointi (15.6.-30.9. välisenä aikana) ja wifi. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, näkymä altaalle. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 37 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.