Kokemuksia Eden Roc -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Eden Roc -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

68% matkustajista suositttelee

2935 arvostelua
Erinomainen
 
2039
Erittäin hyvä
 
637
Hyvä
 
180
Ei kovin hyvä
 
59
Huono
 
20

Viimeisimmät 5 arviota

23.5.2019

Kirjoittanut Jussisamuli

Mukava loma

Oli todella mukava loma puolisoni kanssa. Hotelli oli kaikin puolin huippu ja ruoka hotellissa oli hyvää.Tämä oli meidän ensimmäinen all inclusive matka ja tässä hotellissa se oli toteutettu hienosti.Sisälsi muunmuassa 5 ala carte ravintolaa ,joita pystyi käyttämään varauksella. Tunnelma Hotellialueella oli kotoisa ja iso syy siihen oli huikeat päivittäiset ohjelman järjestäjät ,jotka saivat hymyn huulille vauvasta vaariin. Zack ja Alejandro oli mahtavia tyyppejä ja hyviä tunnelman luojia kun kisailimme joka aamu petangin merkeissä.Tämä kyseinen työtiimi joka oli palkattu tähän hotelliin viihdyttämään turisteja oli napakymppi.He olivat tosi ystävällisiä.Mukava olisi palata uudestaan.

 
16.6.2018

Kirjoittanut PasiH133

Loistava kohde

Aivan mahtava paikka. Erittäin ystävällinen henkilökunta joka alkoi muistamaan asiakkaan yleisimmän tarpeen jo viikon aikana. Rauhallisella sijainnilla niemen kärjessä. Ruoka oli vaihtelevaa eri aiheisiin keskittyen. Oli kreikkalaista iltaa, itämäinen ilta ym. Lapsia henkilökunta huomioi tosi upeasti.

 
9.6.2018

Kirjoittanut ullatuuki Mikkeli, Suomi

Lapsiystävällinen keskitason hotelli

Parasta oli henkilökunnan aito stävällisyys. Varsinkin main baarin tarjoilija Rosie oli herttainen, otti henkilökohtaisen kontaktin asiakkaisiin ja muisti heidän tarpeensa. Hotelli oli erittäin siist. Ruoka melko yksipuolista

 
11.5.2018

Kirjoittanut elrist Pori, Suomi

Keskitason hotelli, jossa palveluun voisi panostaa.

Valitsimme Eden-huoneet, jotka olivat rauhallisia, remontoituja ja siistejä. Olimme maatason kerroksessa, ja hotellin siivoojat olivat jättäneet pariin kertaan lasioven lukitsematta, jolloin kuka tahansa olisi voinut kävellä huoneeseemme. Onneksi huoneessamme oli maksuton tallelokero, jota käytimme loppulomasta. Huoneestamme löytyi myös pieni jääkaappi, mikä oli loman aikana kätevä. Hotellissa All inclusiveen sisältyi myös ala carte, jossa kävimme muutaman kerran syömässä. Ruoka hotellilla oli melko kehnoa: samaa ruokaa oli tarjolla aamiaisella, lounaalla ja päivällisellä, joten siihen kyllästyi viikon aikana. Tarjolla oli siis aina samaa ruokaa. Ala carte oli myös samaa ruokaa, mutta vain hienommin koottua. Hotellista on n. 10 minuutin kävelymatka Kalithean pieneen keskustaan, josta pääsee helposti bussilla Rodoksen kaupunkiin ja Lindokseen. Bussimatka Rodokselle maksoi n. 2,70€. Kalithean keskustasta löytyy myös pari pientä kauppaa, josta voi ostaa pientä purtavaa tai matkamuistoja. Lähimpään isompaan ruokakauppaan oli n. 3km hotellilta. Hotellilla on kolme eri uima-allasta, mutta yksikään niistä ei ollut lämmitetty. Huhtikuussa oli kuitenkin jo niin lämmin, että uima-altaissa tarkeni uimaan. Huoneessamme oli ilmastointi, mutta se lakkasi toimimasta kesken lomamme. Aktiviteetteja hotellilla oli uiminen, tenniksen pelaaminen, minigolf ja jalkapallo. Kuntosali oli lomamme aikana remontissa, eikä kukaan osannut sanoa milloin se avattaisi. Henkilökunta järjesti arkipäivinä joogaa ja vesijumppaa. Henkilökunta olisi voinut olla huomaavaisempaa, löysin ruuastani hiuksen, enkä saanut edes anteeksipyyntöä valitettuani siitä. Lisäksi olin hyvin pettynyt siivoojien toimintaan.

 
9.8.2016

Kirjoittanut TomiK92

Perus hotelli loman viettoon

En suosittele lapsi perheille, kaiteet allasalueella merelle, josta 1-2m tiputus kivikkoon vain köysiä. Vesipullot eivät kuuluneet allinclusive hintaan, vain suodatettu hanavesi. Pääpiirteitteäin hotellia ei ole uusittu ollenkaan, vain huoneet. Iltaohjelma ( animationteam) pisteet 2. Illallisella ruoka usein loppu ja joutui odottamaan kunnes tuli lisää, jolloin taas jono ja heti loppu. Säät ja altaat oli hyvät. Henkilökunta ystävällistä.