Kokemuksia Eden Roc -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,8 10:stä Perustuu 42 arvioon
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
7,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
-
Kova meteli lähes joka paikassa. Illallisvaraukset huonosti satavilla. Pääsääntöisesti ystävällistä palvelua, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-26


9 10:stä

+
Kaikki asiat toimi hyvin.
-
Ruoka yleisesti melko mautonta.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-22


4 10:stä

+
Altaat
-
Kaikki ruokailuvälineet aina likaiset. Viikon aikana ei kertaakaan puhtaita astioita. Torakoita todella paljon ja muurahaisia. Sängyt huonot ja jouset tuntui selässä. Aikaansa elänyt hotelli ja vaatii remonttia. Henkilökunta kireän oloisia ja töykeitä.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-22


7 10:stä

+
Henkilökunnan ystävällisyys ja palvelualttius
-
Lasten allasalue oli ala-arvoinen. Epäsiisti, kaikki tuolit rikkinäisiä, ei pehmusteita tuoleissa ei pöytiä, likaista. Ala Carte ravintolat eivät yltäneet odotetulle tasolle - ruoat kylmiä ja vähän sinnepäin.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-12


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-22


8 10:stä

+
Suurimmalta osin ystävällinen henkilökunta.
-
Allasbaarien työntekijät vaikuttivat välillä työhönsä ja asiakaspalveluun kyllästyneiltä. Pääaltaalla soi välillä musiikki niin isolla että piti lähteä pois. En yleensä kovalla soitettua musiikkia ole pitänyt huonona asiana vaan nyt ei pystynyt rantatuoleissa puhumaan viersukaverin kanssa koska meteli oli valtava eikä laitteistokaan pystynyt musiikkia toistamaan niin suurella volyymillä vaan alkoi särkeä.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-06


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-14


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Eden Roc -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

68% matkustajista suositttelee

3513 arvostelua
Erinomainen
 
2466
Erittäin hyvä
 
731
Hyvä
 
226
Ei kovin hyvä
 
69
Huono
 
21

Viimeisimmät 5 arviota

30.7.2023

Kirjoittanut Inka H Mikkeli, Suomi

Ihan kohtalainen

Ruoka oli hyvää ja monipuolista. Asiakaspalvelu todella ystävällistä! Merenranta oli kuitenkin todella sorainen, sattui jalkoihin kävellä kiviä pitkin mereen, jonka pohjassa oli valtavia kivilohkareita. Hissit usein epäkunnossa ja altaassa suolavettä.

 
23.5.2019

Kirjoittanut Jussisamuli

Mukava loma

Oli todella mukava loma puolisoni kanssa. Hotelli oli kaikin puolin huippu ja ruoka hotellissa oli hyvää.Tämä oli meidän ensimmäinen all inclusive matka ja tässä hotellissa se oli toteutettu hienosti.Sisälsi muunmuassa 5 ala carte ravintolaa ,joita pystyi käyttämään varauksella. Tunnelma Hotellialueella oli kotoisa ja iso syy siihen oli huikeat päivittäiset ohjelman järjestäjät ,jotka saivat hymyn huulille vauvasta vaariin. Zack ja Alejandro oli mahtavia tyyppejä ja hyviä tunnelman luojia kun kisailimme joka aamu petangin merkeissä.Tämä kyseinen työtiimi joka oli palkattu tähän hotelliin viihdyttämään turisteja oli napakymppi.He olivat tosi ystävällisiä.Mukava olisi palata uudestaan.

 
16.6.2018

Kirjoittanut PasiH133

Loistava kohde

Aivan mahtava paikka. Erittäin ystävällinen henkilökunta joka alkoi muistamaan asiakkaan yleisimmän tarpeen jo viikon aikana. Rauhallisella sijainnilla niemen kärjessä. Ruoka oli vaihtelevaa eri aiheisiin keskittyen. Oli kreikkalaista iltaa, itämäinen ilta ym. Lapsia henkilökunta huomioi tosi upeasti.

 
9.6.2018

Kirjoittanut ullatuuki Mikkeli, Suomi

Lapsiystävällinen keskitason hotelli

Parasta oli henkilökunnan aito stävällisyys. Varsinkin main baarin tarjoilija Rosie oli herttainen, otti henkilökohtaisen kontaktin asiakkaisiin ja muisti heidän tarpeensa. Hotelli oli erittäin siist. Ruoka melko yksipuolista

 
11.5.2018

Kirjoittanut elrist Pori, Suomi

Keskitason hotelli, jossa palveluun voisi panostaa.

Valitsimme Eden-huoneet, jotka olivat rauhallisia, remontoituja ja siistejä. Olimme maatason kerroksessa, ja hotellin siivoojat olivat jättäneet pariin kertaan lasioven lukitsematta, jolloin kuka tahansa olisi voinut kävellä huoneeseemme. Onneksi huoneessamme oli maksuton tallelokero, jota käytimme loppulomasta. Huoneestamme löytyi myös pieni jääkaappi, mikä oli loman aikana kätevä. Hotellissa All inclusiveen sisältyi myös ala carte, jossa kävimme muutaman kerran syömässä. Ruoka hotellilla oli melko kehnoa: samaa ruokaa oli tarjolla aamiaisella, lounaalla ja päivällisellä, joten siihen kyllästyi viikon aikana. Tarjolla oli siis aina samaa ruokaa. Ala carte oli myös samaa ruokaa, mutta vain hienommin koottua. Hotellista on n. 10 minuutin kävelymatka Kalithean pieneen keskustaan, josta pääsee helposti bussilla Rodoksen kaupunkiin ja Lindokseen. Bussimatka Rodokselle maksoi n. 2,70€. Kalithean keskustasta löytyy myös pari pientä kauppaa, josta voi ostaa pientä purtavaa tai matkamuistoja. Lähimpään isompaan ruokakauppaan oli n. 3km hotellilta. Hotellilla on kolme eri uima-allasta, mutta yksikään niistä ei ollut lämmitetty. Huhtikuussa oli kuitenkin jo niin lämmin, että uima-altaissa tarkeni uimaan. Huoneessamme oli ilmastointi, mutta se lakkasi toimimasta kesken lomamme. Aktiviteetteja hotellilla oli uiminen, tenniksen pelaaminen, minigolf ja jalkapallo. Kuntosali oli lomamme aikana remontissa, eikä kukaan osannut sanoa milloin se avattaisi. Henkilökunta järjesti arkipäivinä joogaa ja vesijumppaa. Henkilökunta olisi voinut olla huomaavaisempaa, löysin ruuastani hiuksen, enkä saanut edes anteeksipyyntöä valitettuani siitä. Lisäksi olin hyvin pettynyt siivoojien toimintaan.