Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella. Kolme erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Ilmastointi on keskusohjattu ympäri vuorokauden kesä-syyskuussa. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kaksio

Kaksioita parvekkeella, osasta merinäköala. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja keittiö. Kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteisiin kahdesta vuodesohvasta ja levitettävästä nojatuolista. Keittolevyt, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin, vedenkeitin sekä jääkaappi. Yksinkertainen keittiövarustus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Laattalattia. Maksuton wifi ja ilmastointi. Ilmastointi on keskusohjattu ympäri vuorokauden kesä-syyskuussa. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 38 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Kolmio

Kolmioita parvekkeella ja merinäköalalla. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/keittiö. Kaksi normaalivuodetta molemmissa makuuhuoneissa. Mahdollisuus lisävuoteisiin kahdesta vuodesohvasta. Keittolevyt, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Laattalattia. Maksuton wifi ja ilmastointi. Ilmastointi on keskusohjattu ympäri vuorokauden kesä-syyskuussa. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja -tohvelit. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 55 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita parvekkeella. Kaksi yhden hengen vuodetta, lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta ja kokoontaitettavasta vuoteesta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Maksuton wifi ja ilmastointi. Ilmastointi on keskusohjattu ympäri vuorokauden kesä-syyskuussa. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior -huone

Superior-huoneita parvekkeella. Kaksi erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Maksuton wifi ja ilmastointi. Ilmastointi on keskusohjattu ympäri vuorokauden kesä-syyskuussa. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior -kaksio

Superior -kaksioita parvekkeella, osasta merinäköala. Sopivat loistavasti lapsiperheille. Erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone/keittiö. Kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteisiin kahdesta vuodesohvasta tai yhden hengen vuoteesta. Keittolevyt, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla, kanavia jotka näyttävät piirrettyjä/lastenohjelmia, pelikonsoli. Maksuton wifi ja ilmastointi. Ilmastointi on keskusohjattu ympäri vuorokauden kesä-syyskuussa. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke, osa merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Superior-kaksioissa on lisäksi:

  • Lastenpeitot.
  • Lasten pöytä ja tuolit, piirustuspaperia ja kyniä.
  • Sony PlayStation 4 pelikonsoli ja ohjain.
  • Astiat ja ruokailuvälineet lapsille.
  • Yövalo.
  • Pyyhkeet lapsille.
  • Koroke lapsille kylpyhuoneessa.

Huonekoko: noin 38-45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior-yksiö kahdella vuoteella

Superior -yksiöitä parvekkeella. Yhdistetty makuuhuone ja keittiö. Kaksi erillistä vuodetta, lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Ilmastointi on keskusohjattu ympäri vuorokauden kesä-syyskuussa. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Suurempi kaksio

Suurempia kaksioita, joissa on parveke. Huoneistot sijaitsevat hotelliosissa nimeltä Beachfront Wingissä, Garden Winfissä, Zeuksessa ja Herassa. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja keittiö. Kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta tai yhden hengen vuoteesta. Keittolevyt, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Laattalattia. Maksuton wifi ja ilmastointi. Ilmastointi on keskusohjattu ympäri vuorokauden kesä-syyskuussa. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 38-45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-5 hengelle.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita parvekkeella. Maksuton wifi ja ilmastointi. Ilmastointi on keskusohjattu ympäri vuorokauden kesä-syyskuussa. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Amme ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä parvekkeella, osassa merinäköala. Yhdistetty makuuhuone ja keittiö. Kaksi erilistä vuodetta, lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin, vedenkeitin sekä jääkaappi. Yksinkertainen keittiövarustus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Ilmastointi on keskusohjattu ympäri vuorokauden kesä-syyskuussa. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 23-25 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.