Kokemuksia Sun Beach Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,1 10:stä Perustuu 157 arvioon
Kokonaisuus
 
8,1 / 10
Puhtaus
 
8,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,7 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Väljä siisti hotelli/huoneisto
-
Äänten kuuluvuus huoneistoon. Tähän asiaan ei tietenkään voi vaikuttaa.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-18


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-04


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-04


10 10:stä

+
Tilava ja siisti huoneisto. Keittiö hyvänkokoinen aterioiden valmistamiseen. Kaksi parveketta, joihin pääsyt makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Kiva allasalue ja hyvä sijainti meren rannassa. Mukavaa ja monipuolista ohjelmaa, kuten vesijumppaa ja päivittäin erilaista iltaohjelmaa. Supermarket hotellin yhteydessä.
-
Hotellin ranta oli kivikkoinen ja meidän loman aikana oli kova aallokko, joka teki uimisesta haasteellista.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-30


7 10:stä

+
Siirryimme kahden päivän jälkeen vanhalta ja huonolta puolelta (lisämaksullisesti) uudemmalle puolelle. Siellä kaikki toimi hienosti, ja maan tasolla ollut premium family -huone oli hyvä.
-
Matkaa varatessa ei ollut minkäänlaista infoa siitä, että voit joutua selvästi huonompaan rakennukseen, jossa on aivan älytön meteli iltaisin ravintolan ja esiintymislavan takia. Kärsimme tästä suuresti ensimmäiset päivät, jonka jälkeen maksoimme lisää, ja vaihdoimme toiseen rakennukseen. Teidän pitäisi kertoa selvästi matkaa varatessa, että kummassa rakennuksessa huone tulee olemaan, ja vanhan puolen huoneiden hinnat pitäisi olla selvästi halvempia.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-20


8 10:stä

+
Iso parveke, hyvä ilmastointi, hyvät säilytystilat.
-
Allasalueella soitettu kovaääninen jumputtava musiikki. Ihmettelen, mikä oli musiikin kohderyhmä? Asiakkaat eivät ainakaan iän puolesta (lapsiperheitä & vanhempia pariskuntia). Musiikki oli todennäköisesti aktiviteettiohjaajien valitsemaa ja heidän ikäryhmälleen (20-30v) sopivaa. Kivinen ranta, vaikea mennä uimaan (ja palata).

Vahvistettu asiakas: 2023-08-16


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-09


9 10:stä

+
Tilavat huoneet, ja kaksi kylpyhuonetta sekä keittiö iso plussa, vaikka perhehuoneen olime matkalle varanneet
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-16


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-07-16


8 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta
-
Luteet omassa patjassa, yhtenä aamuna kun heräsin olivat syöneet kummatkin jalat punaisia jälkiä täyteen. Ei ehkä ollut se miellyttävin herätys aamuun...

Vahvistettu asiakas: 2023-07-16


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Sun Beach Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

77% matkustajista suositttelee

1536 arvostelua
Erinomainen
 
656
Erittäin hyvä
 
557
Hyvä
 
210
Ei kovin hyvä
 
67
Huono
 
47

Viimeisimmät 5 arviota

8.6.2022

Kirjoittanut 549anup

Sun beach resort mahtava loma

Olimme perheen kanssa sun beach resoltilla 25.5-1.6.2022 ja oli mahtava paikka perheelle rannan lähellä ja uima-altaat ja ruoka huippua aikuisille sekä henkilökunta ravintolassa ,special thanks to Asteropi and Evi🤩😍hugs from kids !! Ja entertainerit lapsille aivan mahtavia myös ,Lily ja Thea and others too 😍lasten buffa kaipaisi monipuolisuutta kun lapset vaan kyllästyi ruokaan mutta muutoin aikuisille hyvä ruoka ja valikoima. Keli oli mahtava koko loman ja ystävällinen ihana henkilökunta sekä alueen kauppiaat myös ystävällisiä ,erityiskiitos supermarkettiin jossa ihana suomea puhuva myyjä myös😉 hotellin ilmastointi ei pelannut ,siitä pieni miinus mutta kokonaisuudessaan mahtava paikka ja henkilökunta ja ruoka ja tänne ehdottomasti kannattaa tulla.

 
6.11.2019

Kirjoittanut tarrii

Ihana loma

Ihana henkilökunta 10+ . Hyvä huone . Rauhallinen paikka eikä kaukana mistään--linja-autolla tai taksilla pääsi minne halusi. Hyvä oli vuokrata hotelliltakin pyörä,auto tai skootteri. Tulevaisuudessakin haluan tähän hotelliin. Kiitos ihanasta kahden viikon lomasta.

 
12.9.2019

Kirjoittanut EettaKoponen Kuopio, Suomi

Mielyttävä perhehotelli

Huoneemme oli Helioksen puolella ja oli tosi mielyttävä. Meillä oli maaparveke eli nurmikkoa ja meri näkyi terassille kuten myös auringonlasku. Huoneessa oli lapsille oma pöytä ja tuolit ja valmiina värityskirjat ja kynät. Allasalue oli lähellä ja lapset viihtyi hyvin altaissa. Ravintola oli kohtuuhintainen ja koko alue palveli meidän perhettä loistavasti :)

 
9.9.2019

Kirjoittanut TuaN3 Turku, Suomi

Hintansa arvoinen, loistopaikalla oleva siisti hotelli!

Erittäin ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta! Huoneisto jossa oltiin ei ollut ihan "viimeistä huutoa", mutta todella siisti. Kaikki tarvittavat löytyi: kahvikeitin, leivänpaahtin, vedenlämmitin, siliitysrauta- sekä lauta. Myös hiustenkuivain ja mikro toimi. TV-kanavia melkein 40 jotka myös näkyivät. Aamutakit- ja tohvelit. Pyyhkeet vaihdettiin päivittäin. Aamupala oli todella runsas ja hyvin järjestetty. Allasalueet myös erittäin siistit sekä aurinkotuolit hyvässä kunnossa. Ainoa huono puoli oli että niitä varataan todella törkeästi jo aamulla ja pidetään varattuina koko päivän - oli paikalla tai ei. Tähän voisi hotelli tehdä jotain. Erittäin hyvä maku jäi tästä hotellista!

 
20.8.2019

Kirjoittanut msuontio Helsinki, Suomi

Allasalue.

Allas alue oman rakennukseni pihalla oli ainoa huono asia. Lipussa luki että aikuisten rauhallinen allasalue. Ei ollut. Pieniä lapsia täynnä jotka pelasivat palloa yms.koko päivän eikä rauhallisuudesta tietoakaan.