Kahden hengen huone

Viihtyisästi sisustettuja, hieman kuluneita kahden hengen huoneita. Tv kansainvälisillä kanavilla. Pieni jääkaappi. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 21 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Viihtyisästi sisustettuja, hieman kuluneita perhehuoneita neljällä vuoteella. Tv kansainvälisillä kanavilla. Pieni jääkaappi. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 33 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita hotellin ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa. Parivuode tai kaksi yhden vuodetta. Tv kansainvälisillä kanavilla ja pieni jääkaappi. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 21 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Superior-perhehuone

Perhehuoneita, joissa parveke tai terassi merinäköalalla. Huoneet ovat hiljattain remontoitu vaalein värein ja puisin elementein. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta, lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv kansainvälisillä kanavilla.. Jääkaappi. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 33 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.