Kokemuksia Avra Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8 10:stä Perustuu 96 arvioon
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
8,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,1 / 10
Huone/huoneisto
 
6,6 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


5 10:stä

+
-
Vanhat puhetta. Vanha huone, vanha lakanat, huono tynyt

Vahvistettu asiakas: 2023-10-22


8 10:stä

+
Siisteys. Huone oli vasta remontoitu. Henkilökunnan ystävällisyys
-
Aurinkotuolit todella vanhat ja huonot Huoneen ilmastointia ei pystynyt säätämään, se oli säädetty 19 asteeseen joka on aivan liian kylmä puhaltamaan koko yöksi. Mieheni saikin flunssan siitä

Vahvistettu asiakas: 2023-06-11


9 10:stä

+
-
Allaspyyhkeitä ei vaihdettu kertaakaan eikä lakanoita ja muita pyyhkeitä vaihdettu kuin kerran kahden viikon aikana.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-17


9 10:stä

+
Sijainti ja merinäköala.
-
Rantapedit vaatimatonta tasoa ja epämukavia.

Vahvistettu asiakas: 2023-05-17


8 10:stä

+
Suhteellisen siisti ja sijainti upea.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-26


8 10:stä

+
Det renoverade rummet var fint. Trevlig personal, särskilt animation teamet.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-19


8 10:stä

+
Ruoka, henkilökunta, sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-19


8 10:stä

+
Hiljainen.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-19


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-02


9 10:stä

+
Siisteys ja ruoka
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-14


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Avra Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

75% matkustajista suositttelee

3028 arvostelua
Erinomainen
 
1711
Erittäin hyvä
 
803
Hyvä
 
363
Ei kovin hyvä
 
100
Huono
 
51

Viimeisimmät 5 arviota

10.8.2020

Kirjoittanut rouvaHonka Helsinki, Suomi

Ihan ok

Korkeintaan 3 tähtiä antaisin. Sijainti on hyvä, mahtavat näkymät beach baarin terassilta, hyvä henkilökunta. Me asuttiin huoneessa 706, joka ei ole vielä remontoitu ja miinuksia löytyy. Todella pieni ja huonosti suunniteltu wc, 2 ihmistä ei sinne mahdu. Sänkyjen patjat vanhat ja kovat, jouset tuntuivat selässä ja kyljissä aamuisin. Ilmastointi eli omaa elämää, en pystynyt säätää niitä mitenkään. Pistokkeitä oli vain 2 ja molemmat olivat telkkarin takana, olisin kaivannut sängyn lähettyville. Uima-allas liian pieni hotellin koon nähden, uitiin kun silakat tynnyrissä. Aurinkotuoleja aivan liian vähän ja yhdeksältä aamulla kaikki oli jo varattuna. Covid-varotoimet muuten hyvät, ruokaan ei kukaan koskenut kun vaan henkilökunta. Jatkuvasti siivottiin ulkotilat, mutta huoneessa käytiin vain kerran viikon aikana. Roskat tosin vietiin useammin. Menisinkö uudestaan? Ehkä...

 
26.10.2019

Kirjoittanut lealion

Hyvä kokonaisuus

Avran sijainti aivan rannalla loistava, ja mukava kun voi ravintolasskin ruokailla ihan rannan tuntumassa. Kohtelias ja ystävällinen henkilökunta, siisteydestä pidettiin hyvää huolta. Ruokaa ja juomia tarjolla aamusta yöhön.

 
21.6.2019

Kirjoittanut kailin2016 Vantaa, Suomi

Awesome trip

Hieno hotelli! Etenkin uusi puoli, tilavat huoneet sekä kiva asiakaspalvelu. Aktiviitteja tarpeeksi jokaiselle jotakin. Uusidda huoneissa kiva marmorinen teema joka jatkuu allas alueen lähelle olevaan baari pöytään. Tuulee kyllä aika paljon mutta se oli hyväksi vaan!

 
12.5.2019

Kirjoittanut Mika R

Viikon lomalla lasten kanssa - parhaat lasten viihdyttäjät!

Majoituimme perhehuoneessa joka muodostui kahdesta huoneesta joiden välillä pari askelmaa. Tehokas jäähdytyskoneisto ja huoneiden välillä 3 liuku-ikkunaa jotka sai halutessaan auki tai kiinni. Huone siisti ja lapset pitivät etenkin kylpyammeesta huoneessa, sillä uimaveden lämpötila tuntui hieman viileältä etenkin alkulomasta, joten uinnin jälkeen oli mukava ottaa lämmin kylpy. Siivous joka päivä, ei huomautettavaa. Hotellin sijainti mukavan lähellä lentokenttää sekä rodoksen kaupunkia. Lähistöllä 'rantakauppoja' ja turistisälää kuten asiaan kuului, parin kilometrin päässä isompi carrefour kauppa, spar marketti n. 500m hotellilta. Hotellin omassa kaupassa rantaleluja, matkamuistoja ja makeisia ym. varsin hyvä valikoima. Hotellin päivittäinen aktiviteetti ohjelma ja etenkin lasten ohjelma yllätti positiivisesti. Lasten minidiscon vetäjät todella omistautuivat ja heittäytyivät työhönsä ja saivat lapset todella hyvin innostumaan mukaan. Vaikka minidisco oli virallisesti vain 30min niin vetäjät aloittivat alkulämmittelyllä noin 10-20min ennen varsinaista minidiscon ajankohtaa ja monesti ohjelma venyi 10-20min pitkäksi, joten lapset saivat tanssia usein lähemmäs tunnin verran. Myös päivällä järjestetty ohjelma oli lapsille mieluista ja toi mukavaa vaihtelua altaalla oleskeluun. All Inclusiven ruoka hyvää keskitasoa - ei mitään merkittävästi yllättävää, miedosti maustettua ja teemapäivät näkyivät menussa melko heikosti mutta aina sieltä löytyi lautasellinen syötävää. Snack bar tarjosi 10-22 välillä sämpylöitä, pizzapaloja, täytettyjä tortilloja, kakkua, jäätelöä, virvoitusjuomia - se mitä itse jäin kaipaamaan oli terveelliset vaihtoehdot snack baarista (hedelmät ja esim. kasvis tikut), tarjolla oli pääasiassa rasvaa ja hiilihydraatteja; tämän vuoksi tuli myös lounaalla käytyä joka päivä. Drinkkilista oli varsin monipuolinen ja drinkit niin aikuisille kuin lapsille maun puolesta hyviä mutta täysi hotelli aiheutti kiirettä baarimikoille eikä drinkkien ulkoasuun panostamiseen jäänyt aikaa.

 
20.7.2016

Kirjoittanut Gazza59Finland Kokkola, Suomi

Viihtyisä hotelli meren äärellä

Vietimme kesäkuun lopulla hienon loman tässä hotellissa. Huoneistomme oli altaiden vieressä, tosi kätevää pienten lasten kanssa. Tosin iltaohjelma piti valveilla 22.30 asti. Päivisin oli tarjolla allasjumppaa, draftin heittoa ja muuta mukavaa. Iltaohjelma alkoi lasten minidiscolla ja jatkui joka ilta erinlaisilla ohjelmilla. Täydet pisteet kokille, ruoka oli joka päivä maittavaa ja se oli monipuolista. Allasalue saisi ehkä olla suurempi, varsinkin aurinkotuoleista oli pulaa jos ei varannut niitä jo aamulla aikaisin. Eka päivänä oli hankalaa päästä mereen uimaan, koska jalkapohjat arastivat rannan piķku kiviä. Kannattaa ostaa uimakengät. Rantabulevardia jäi kaipaamaan, nyt joutui kävellä rantaa pitkin jos halusi vähän liikuntaa. Varokaa liikennettä hotellin edessä, autot eivät hevillä pysähdy edes suojatietä ylitettäessä.