Kahden hengen huone

Parvekkeellisia kaksioita, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Veden ja kahvin keittomahdollisuus. Minibaari, jota täytetään päivittäin viinillä, oluella, vissyllä, mehulla ja vedellä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Tossut. Hiustenkuivain. Amme ja suihku tai vain suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: n. 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita parvekkeella. Huoneet sijaitsevat hotellin annex-rakennuksessa. Makuuhuoneessa parivuode, lisävuodemahdollisuus kolmesta vuodesohvasta. Veden ja kahvin keittomahdollisuus. Minibaari, johon täytetään päivättäin kaksi viinipulloa, kaksi tölkkiä/pulloa olutta, kaksi tölkkiä/pulloa vissyä, kaksi tölkkiä mehua ja pullollinen vettä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Tohvelit. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: n. 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa parveke ja merinäköala. Huoneet sijaitsevat 8-9 kerroksessa. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Veden ja kahvin keittomahdollisuus. Minibaari, johon täytetään päivättäin kaksi viinipulloa, kaksi tölkkiä/pulloa olutta, kaksi tölkkiä/pulloa vissyä, kaksi tölkkiä mehua ja pullollinen vettä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Tossut. Hiustenkuivain. Amme ja suihku tai vain suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: n. 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Sviitti

Sviittejä, joissa osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Makuuhuone, jossa parivuode ja olohuone, johon lisävuodemahdollisuus kahdesta vuodesohvasta. Veden ja kahvin keittomahdollisuus. Minibaari, johon täytetään päivättäin kaksi viinipulloa, kaksi tölkkiä/pulloa olutta, kaksi tölkkiä/pulloa vissyä, kaksi tölkkiä mehua ja pullollinen vettä. Nespresso-kahvinkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Tossut. Hiustenkuivain. Amme ja suihku tai vain suihku sekä wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: n. 41 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.