Daluz Boutique Hotel

Daluz Boutique Hotel, joka sijaitsee Psathakin kylässä muutaman kilometrin päässä Prevezasta, on tyylikäs hotelli, jossa on ihana allasalue puutarhassa. Täällä majoitut modernisti sisustetuissa huoneissa vain kävelymatkan päässä merestä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Deluxe-huoneita 2 hengelle. Perhehuoneita kahdessa kerroksessa 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Yleisilme, henkilökunnan luonnollinen ystävällisyys ja vieraanvaraisuus. Siisteys ja rauhallisuus.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 119 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 700 m
Keskustaan: 3,5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotellin puutarhassa on allasalue, jossa on erillinen lastenallas. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allaspyyhkeet.

Ravintolassa, joka sijaitsee lähellä allasaluetta, tarjotaan kreikkalaisia herkkuja. Voit nauttia ateriasi ulkona kauniin ympäristön keskellä. Hotellin loungebaarissa on tarjolla erilaisia juomia.

Maksuton wifi koko hotellissa. Vastaanotto on avoinna aamusta myöhäiseen iltaan. Hotelli koostuu kolmesta rakennuksesta, jotka ovat levittäytyneet puutarhaan.

Noin 700 metriä merelle ja alle 3,5 kilometriä Prevezan historialliseen keskustaan. Tässä osassa Kreikkaa on paljon nähtävää ja tehtävää. Ehkäpä vuokraat auton ja vierailet Lefkaksen kauniilla lahdilla, jotka löytyvät vain 4 kilometrin päästä?

Ateriat

Sisältyy:

Aamiaispöytä

Hotellit Preveza

Dioni Boutique Hotel

Dioni Boutique Hotel sijaitsee Prevezassa, luonnonkauniin Epiruksen alueella. Täällä majoitut keskellä kaupunkia, ja kattoterassilla tarjotun aamiaisen jälkeen voit nautiskella lomasta hotellin altaalla tai lainata polkupyörän ja lähteä tutkimaan hotellin kaunista ympäristöä.

Preveza City Comfort Hotel

Preveza City Comfort Hotel on valoisa ja tyylikäs hotelli aivan Prevezan sydämessä ja lähellä kaupungin vanhaa kaupunginosaa. Hotellia ympäröivällä alueella on laaja valikoima ostosmahdollisuuksia ja Kyani Aktin ranta sijaitsee kävelymatkan päässä.