Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta tai päivävuoteesta. Jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin ja voileipägrilli. Tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huoneita kahdessa kerroksessa

Kahden hengen huoneita kahdessa kerroksessa, joissa on suuri parveke tai terassi. Makuuhuoneosio, jossa on parivuode sekä kylpyhuone suihkulla ja wc:llä yläkerrassa. Alakerrassa on yhdistetty olohuone/minikeittiö sekä mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Alakerrassa on myös toinen kylpyhuone, jossa on suihku ja wc. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin, leipägrilli ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tv paikalliskanavilla. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä maaterassilla. Yhdistetty makuuhuone/minikeittiö. Parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen kerrossängystä. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin, leipägrilli ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tv. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.