Kokemuksia Sekreto -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8 10:stä Perustuu 53 arvioon
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Palvelu
 
7,7 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Pieni perhehotelli rauhallisella paikalla sopivan tasaisen kävelymatkat päässä rannasta ja palveluista. 2h hotellihuone on pieni, mutta toimiva ja laadukkaasti remontoitu tähän päivään. Kaunis puutarha ja linnunlaulu ympäröi hotellia. Mahtava monipuolinen aamiainen. Ihanat ihmiset. Riittävä allas ranta ihmisen tarpeisiin.
-

Vahvistettu asiakas: 2024-06-17


8 10:stä

+
Siisti
-
Tv ja ilmastoinnin ohjekirja olisi ollut hyvä juttu

Vahvistettu asiakas: 2024-06-10


9 10:stä

+
Uudenaikainen,remontoitu huone.Henkilökunta,suvun omistama.Olimme keväällä ens kerran,nyt toisen eli 5 viikkoa yht.Aiomme mennä uudelleen ensi vuonna,jos tarjouksia 3- 4 viikon matkasta ilmenee.
-
Huoneessa ei saanut tehdä ruokaa,voileipägrillilläkään,kahvinkeitintä ei ollut, vain kapsilo.Meillä oli oma kahvinkeitin,voileipägrilliä käytimme parvekkeella,jossa oli pistoke. Huoneessa ei ollut poistoilmaventtiiliä,tuuletinta ruuankäryt jäivät huoneeseen,keittiönurkkaus kuitenkin oli. Varausta tehtäessä ota studio,jos haluat valmistaa joskus ruokaa,paistaa munia ym.Ei huonetta!

Vahvistettu asiakas: 2023-09-18


10 10:stä

+
Mukava ystävällinen henkilökunta, siisti moderni huone, jossa kaikki tarvittava, tilava parveke. Tunnelmaa antoi led-valaistus huoneessa. Ihana rauhallinen puutarha ympäristönä. Ihana pikku uima-allas hotellilla, hetken kävely rannalle.
-
Suihkussa lattia tulvi, viemäri ei vedä kunnolla.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-17


4 10:stä

+
Hotellilla oli uusi allasalue.
-
Huone oli todella kulunut ja vanhanaikainen. Esittelyssä kerrottiin, että hotellin huoneet on remontoitu. Huoneemme oli synkkä, pimeä ja epäkäytännöllinen. Ilmeisesti muiden rakennusten huoneet olivat uusittuna, valoisia ja vaalean moderneja. Olin hyvin pettynyt huoneeseemme. Kylpyhuoneessa ei ollut kuin käsisuihku ja siellä haisi homeelle.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-03


Tapahtui virhe ladattaessa arviointeja.