Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,5 10:stä Perustuu 188 arvioon
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-07-04


10 10:stä

+
Hotellin sijainti erittäin hyvä. Hotellin kaikki tilat erittäin siistit ja erittäin ystävällinen henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-06-06


9 10:stä

+
Siisti uudenveroinen kattohuoneisto. Hyvällä paikalla.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-05-30


8 10:stä

+
Ylipäänsä positiivisempi hotellikokemus, mitä esittelystä sain. Nostaisin hotellissa mainitesmisen arvoiseksi siisteyden ja siivoojien ystävällisyyden ja hymyt ohikulkiessa. Samoin aamupalalla ystävällistä ja tässä ajassa hygieenista toimintaa, käsidesiä oli tarjolla joka paikassa sekä hanskat vielä aamupalalle mennessä. Erittäin kaunis puutarha. Luhyt matka meren rannalle. Minulla yksin studio (olin varannut yksiön).
-

Vahvistettu asiakas: 2022-05-30


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Rezi -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

88% matkustajista suositttelee

316 arvostelua
Erinomainen
 
183
Erittäin hyvä
 
106
Hyvä
 
16
Ei kovin hyvä
 
6
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

3.6.2018

Kirjoittanut hot502016 Helsinki, Suomi

Rauhallinen keskeinen sijainti

Siisti uudistettu puutarha. Huone ihan hyvä päätalossa. Bussi pääsee hotellin sisäänkäynnin lähelle. Voin mennä uudestaan. Kissoja on kaikkialla. Jos ei niitä siedä, ei tänne. Ovat ei kai kenenkään, mutta kesyjä ja kilttejä.

 
31.7.2017

Kirjoittanut ElinaK794

Rauhallinen hotelli lähellä keskustaa

Viikon lomalla sukulaisten kesken. Rauhallinen hotelli lähellä keskustaa ja rantaa. Aamupala perus kreikkalainen: suppea mutta riittävä. Aamiainen tarjoiltiin ulkona allasbaarissa. Allasalue rauhallinen. Huoneet yksinkertaiset ja kuluneet. Äänieristys heikko kuten yleensä Keikan vanhemmissa hotelleissa. Huoneissa melko tilava parveke.

 
23.9.2016

Kirjoittanut PirjoH83

Loistava sijainti

Palasimme viikon lomalta Rezi hotellista, 14 henk/5 huonetta. Hotelli oli mielestäni sijainniltaan parhaalla mahdollisella paikalla. Rannalle lyhyt matka, samoin kaupunkiin. Rauhallisella paikalla. Huoneet olivat siistejä, osa aika pieniä. Ilmainen wifi, ilmastointi lisämaksusta (35€/vko), huoneissa suhteellisen "äänekäs" jääkaappi. Lähtöpäivän myöhäisempi huoneen luovutus lisämaksusta (30€) onnistui helposti. Aamiainen ok, mutta aina täsmälleen samanlainen. Varsinkin pekonit ja nakit usein vähissä ja niitä tuotiin vain vähän kerrallaan lisää. Tuoreita hedelmiä paria lajia sekä joka aamu säilykepersikoita, vaikka tuoreet oli parhaimmillaan. Henkilökunta ok, ainoastaan aamupalapaikassa /baarissa työskentelevä nainen ei koskaan hymyillyt! Olisimme halunneet lainata vispilää yhtenä päivänä, koska leivoimme syntymäpäiväsankarille gluteenitonta kakkua. Sen lainaaminen ei onnistunut! Saimme vispilän sitten lainaksi lähiravintolasta... Majoittuisin uudestaankin!

 
5.8.2016

Kirjoittanut Antti T

Loistava hotelli!

Erittäin mukava hotelli. Erittäin siistiä ja viihtyisää. Henkilökunta ystävällinen ja siivoojat oikeasti siivoaa paikat puhtaiksi. Sijainti hyvä mukavan rannan vieressä eikä ison tien ääniä kuulu!!!!!

 
4.10.2013

Kirjoittanut ChrisMarita269 Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta

Mukava hotelli

Palasin juuri viikon matkalta Rezissä. Sijainti on erittäin hyvä, meillä oli parveke josta avautui näkymät hotellin takana olevaan puutarhaan, joka oli hiljainen. Henkilökunta oli mahtavaa ja huone oli todella siisti, vaikkakin hieman pienehkö. Pyyhkeet vaihdettiin säännöllisin väliajoin. Jääkaappi huoneessa oli käytännöllinen (melko äänekäs tosin) ja huoneessa on myös ilmastointi. Aamiainen oli OK, mutta aina samanlainen. Aamiaisella olisi voinut olla joitain tuoreita hedelmiä purkkipersikoiden sijaan. Yöpyisin hotellissa uudelleen, koska kaupunki on vain lyhyen kävelymatkan päässä ja hotelli tarjoaa hyvää vastinetta rahoillesi.