Kahden hengen huone

Yksinkertaisia kahden hengen huoneita päärakennuksessa parvekkeella. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Jääkaappi ja vedenkeitin. Tallelokero lisämaksusta. Maksuton ilmastointi ja wifi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc, kylpyhuone on osassa huoneita hyvin pieni. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kaksio neljällä normaalivuoteella

Valoisia ja raikkaita kaksioita maaterassilla, josta näkymä puutarhaan. Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Olohuoneessa erilliset vuoteet. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Puhelin. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Yksiö

Yksinkertaisia yksiöitä parvekkeella, terassilla tai maaterassilla, josta on näkymä puutarhaan tai allasalueelle. Erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla ja hiustenkuivain. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Puhelin. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.