Kahden hengen huone

Kahden hengen huone parvekkeella ja näkymä puutarhaan, vuorille tai rannalle. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Jääkaappi ja vedenkeitin. Tallelokero lisämaksusta. Maksuton ilmastointi ja wifi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc, kylpyhuone on osassa huoneita hyvin pieni. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksio, 4 norm. vuodetta

Kaksioita maaterassilla, josta näkymä puutarhaan. Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus kahdesta yhden hengen vuoteesta. Keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Yksiö

Yksiö parvekkeella, terassilla tai maaterassilla, josta on näkymä puutarhaan tai allasalueelle. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Erilliset vuoteet. Tv satelliittikanavilla ja hiustenkuivain. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.