Kaksikerroksinen kolmio

Kaksikerroksisia kolmioita, joissa olohuone ja minikeittiö alakerrassa sekä kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone yläkerrassa. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Osassa huoneistoja uuni, osassa mikro. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kattotuuletin. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa jacuzzi ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/viikko.

Superior -yksiö

Tilavia ja viihtyisiä superior -yksiöitä, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lisävuode vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Osassa huoneistoja on uuni, osassa mikroaaltouuni. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kattotuuletin. Hiustenkuivain. Kylpyhuone suihkulla ja wc:llä. Osassa huoneistoja on hierova suihku. Parveke. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Yksiö

Tilavia ja viihtyisiä yksiöitä, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Osassa huoneistoja on uuni, osassa mikroaaltouuni. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kattotuuletin. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.