Kokemuksia Magda's -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Magda's -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

98% matkustajista suositttelee

145 arvostelua
Erinomainen
 
122
Erittäin hyvä
 
21
Hyvä
 
2
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

21.7.2019

Kirjoittanut Nainen76

Kaunis hotelli korkealla vuorella

Ihana ja tunnelmallinen hotelli korkealla vuorella. Ystävällinen henkilökunta. Pieni, mutta riittävä allasalue. Huoneet jo vähän ajan patinoimat, mutta siistit ja ehjät. Lämmin suositus. Aamupala kannattaa ottaa, on hintansa arvoinen.

 
2.6.2019

Kirjoittanut 277annikak Sulva, Suomi

Hyvä, perushotelli

Hotellia oli kehuttu paljon, mutta todellisuus ei ollut sitä mitä odotimme. Ympäristö oli kaunis ja henkilökunta erittäin ystävällistä ja sydämellistä. Hotellialue oli myös erittäin siisti. Huoneet olivat kuitenkin aivan perustasoa ja lakanat ja pyyhkeet vaihdettiin kerran viikon aikana. Kehuttu aamiainen ei ollut läheskään mitä odotimme. Viisi vaihtoehtoa, josta jokainen oli samantyylinen, kuiva. Puristettu appelsiinimehu oli plussaa. Hotellia mainostettiin lapsiystävällisenä, mutta se ei ollut paras mahdollinen lasten kanssa; korkeuserot, kireät aikuisasiakkaat ja epäkäytännöllinen allasalue. En menisi enää uudestaan tähän hotelliin.

 
21.4.2019

Kirjoittanut 406piian Lohja, Suomi

Ihana tunnelma!

Erittäin vieraanvarainen tunnelma ja hyvä palvelu Magda's:ssa. Huoneet jo hiukan kuluneet, allasalue mukava, pieni mutta riittävä ja ravintolasta saa pientä ruokaa ja juomia. Hotellin omistaja ystävineen musisoi ravintolassa, ihanaa. Hotelli tarjoaa pikkubussilla päivittäin aamulla kyydin Valtosin rannalle, meitä kun oli 10 hlö, muuttui tämä kohdallamme ilmaiseksi tilaustaksiksi myös muille rannoille, mikä oli poikkeuksellisen hienoa palvelua! Nautimme kovasti. Suuret kiitokset ja 5*

 
24.9.2018

Kirjoittanut RogerE1391 Karjaa, Suomi

Todella hyvä

Kyllä on mukava kun henkilökunta on aidosti kiinnostunut ja palvelemaan. Aina hymy ja pientä huumoria. Olemme käyttäneet jo 4 kertaa ja uudestaan tulemme. Ainoa miinus on jos on huono kävelemään niin hotelli on ylämäessä. Ja rappusia on myös. 🖒. Kannattaa käydä tutustumassa. Ja ihastua tähän hoteliin.

 
16.9.2018

Kirjoittanut TiiaN23

Todellinen helmi!

Erittäin hyvä sijainti niille jotka jaksavat nousta mäkeä. Yksiö siisti. Siivottiin päivittäin. Keittiövälineet kahdelle. Parveke tielle päin. Hiukan auton/mopon ääniä mutta ei haitaksi. Yleiset tilat siistejä. Omistajat ottivat lämpimästi vastaan ja olivat avuliaita. Pieni uima-allas, siistit allastuolit. Lähellä supermarket josta tarvittaessa toivat ostokset hotellille. Green bakery leipomo lähellä josta sai hyvät leivät. Vihanneskauppa myös lähellä. Näihin n.200-300m. Valtos rannalle kävellen pääsee kahta kautta mutta parempi reitti lähtee green bakeryn vastapäätä. Rannalle myös kuljetus hotellilta. Mahdollisuus oli myöhäiseen huoneen luovutukseen.