Kokemuksia Magda's -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9 10:stä Perustuu 54 arvioon
Kokonaisuus
 
9,0 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,3 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Palvelu
 
9,4 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Viehättävä huoneistohotelli. Hyvä sijainti rinteessä portaineen. Kaunis puutarha ja näköala. Huoneiston ja allasalueen siisteys. Ystävällinen henkilökunta. Tilava parveke.
-
Huoneessa voisi olla jokin info hotellin palveluista ja käytänteistä.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-20


9 10:stä

+
Huippunäköala, hyvin hoidettu ympäristö ja kasvillisuus, henkilökunnan ystävällisyys
-
Kirjallinen opas hotellin käytänteistä puuttui. Esim. perjantai-iltana oli ollut esitys, josta emme tienneet mitään.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-13


8 10:stä

+
Siisteys, näköala, ilmastointi ja vaihteleva ympäristö portaineen ja puutarhoineen
-
Huoneistomme sijaitsi lähellä ”quiet zone” -allasaluetta, jossa emme kuitenkaan perheenä voineet viettää aikaa. Ikävä, kyllä paikan isäntä pyysi meitä poistumaan, koska poikamme oli 14-vuotias. Hän tosin ei altaalla aiheuttanut mitään häiriötä. Toisin kuin aikuisiksi luetut brittinuoret. Olisimme toivoneet, että tämä ikäraja oltaisiin kerrottu etukäteen. Ala-allas oli aivan liian pieni ja täynnä melskausta meidän makuun. Onneksi rakastamme merta, joten lähdimme aina merelle uimaan heti aamusta.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-17


9 10:stä

+
Erinomainen, ystävällinen palvelu. Mukava aamiaisterassi. Huoneistosta hyvä näköala.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-06-05


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Magda's -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

98% matkustajista suositttelee

163 arvostelua
Erinomainen
 
137
Erittäin hyvä
 
23
Hyvä
 
2
Ei kovin hyvä
 
1
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

12.6.2023

Kirjoittanut Sari M Suomi

Mukava pikkuhotelli

Rauhallinen ja miellyttävä hotelli hyvällä sijainnilla, mikäli ei viihdy aivan keskustassa. Hotelli oli mäellä joten jokapäivä sai lisäksi hyvät porrastreenit. Hotellilla kaksi allasaluetta joista ylempi ilmeisesti melko uusi (aurinkotuolit tulivat sinne oleskeluni aikana). Aamiainen melko suppea mutta nälkäiseksi ei jäänyt. Huoneissa hyvä varustelu ja itsellä ainakin upea näköala (huone 45).

 
29.9.2021

Kirjoittanut 418annelik Vaasa

Ihastuttava pieni hotelli

Ihastuttava pieni hotelli, jossa erinomainen palvelu. Hotelli on pienessä rinteessä, joten kunto nousee. Aamiaisella monta vaihtoehtoa (German, greek, english, continental). Hotelli ja ympäristö siistejä. Matka keskustaan taittuu nopeasti kävellen. Matkalla hyvä leipomo, Green bakery.

 
21.7.2019

Kirjoittanut Nainen76

Kaunis hotelli korkealla vuorella

Ihana ja tunnelmallinen hotelli korkealla vuorella. Ystävällinen henkilökunta. Pieni, mutta riittävä allasalue. Huoneet jo vähän ajan patinoimat, mutta siistit ja ehjät. Lämmin suositus. Aamupala kannattaa ottaa, on hintansa arvoinen.

 
2.6.2019

Kirjoittanut 277annikak Sulva, Suomi

Hyvä, perushotelli

Hotellia oli kehuttu paljon, mutta todellisuus ei ollut sitä mitä odotimme. Ympäristö oli kaunis ja henkilökunta erittäin ystävällistä ja sydämellistä. Hotellialue oli myös erittäin siisti. Huoneet olivat kuitenkin aivan perustasoa ja lakanat ja pyyhkeet vaihdettiin kerran viikon aikana. Kehuttu aamiainen ei ollut läheskään mitä odotimme. Viisi vaihtoehtoa, josta jokainen oli samantyylinen, kuiva. Puristettu appelsiinimehu oli plussaa. Hotellia mainostettiin lapsiystävällisenä, mutta se ei ollut paras mahdollinen lasten kanssa; korkeuserot, kireät aikuisasiakkaat ja epäkäytännöllinen allasalue. En menisi enää uudestaan tähän hotelliin.

 
21.4.2019

Kirjoittanut 406piian Lohja, Suomi

Ihana tunnelma!

Erittäin vieraanvarainen tunnelma ja hyvä palvelu Magda's:ssa. Huoneet jo hiukan kuluneet, allasalue mukava, pieni mutta riittävä ja ravintolasta saa pientä ruokaa ja juomia. Hotellin omistaja ystävineen musisoi ravintolassa, ihanaa. Hotelli tarjoaa pikkubussilla päivittäin aamulla kyydin Valtosin rannalle, meitä kun oli 10 hlö, muuttui tämä kohdallamme ilmaiseksi tilaustaksiksi myös muille rannoille, mikä oli poikkeuksellisen hienoa palvelua! Nautimme kovasti. Suuret kiitokset ja 5*