2-kerr. yksiö

Kaksikerroksisia yksiöitä parvekkeella ja merinäköalalla. Yläkerrassa makuuparvi kahdella erillisellä vuoteella. Alakerrassa yhdistetty olohuone/keittiö, jossa jääkaappi, keittolevyt ja yksinkertainen keittovarustus. Saapuessa huoneessa odottaa vesipullo. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Amme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 42 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior Sviitti

Superior Sviittejä parvekkeella ja merinäköalalla. Makuuhuone kahdella erillisellä vuoteella ja olohuone jossa mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Saapuessa huoneessa odottaa vesipullo. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpyhuone jossa amme, erillinen suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 55 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Suurehko kahden hengen huone

Suurehkoja kahden hengen huoneita parvekkeella ja merinäköalalla. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen kolmannelle hengelle. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Saapuessa huoneessa odottaa vesipullo. Tv kansainvälisillä kanavilla. Amme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 37 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Yksiö

Yksiöitä parvekkeella ja merinäköalalla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Minikeittiö jossa keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittovaraustus. Saapuessa huoneessa odottaa vesipullo. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Amme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 37 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.