Kokemuksia Enetiko -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,5 10:stä Perustuu 24 arvioon
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,3 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Palvelu
 
8,4 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Tuttu hotelli, tiesin että sijaitse jyrkän mäen päässä
-

Vahvistettu asiakas: 2022-09-19


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Enetiko -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

91% matkustajista suositttelee

123 arvostelua
Erinomainen
 
67
Erittäin hyvä
 
33
Hyvä
 
17
Ei kovin hyvä
 
6
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

17.6.2019

Kirjoittanut ElinaR355

Kaunis näköala!

Ja siihenpä tämän hotellin plussat jäävät.. Respassa tosi tylyä palvelua, silloinkun siellä edes oli työntekijä, tosin sitä komppasi todella ystävällinen palvelu allasbaarissa. Hotellille järkyttävä kapuaminen vaarallista rinnettä pitkin. 1. Huone josta pääsi suoraan altaalle oli tosi karu, kylppäri tosi kylmä ja pimeä. Muuten ok siistiä, vaikkakin kosteutta melkein mahdotonta poistaa ilmastoinnista huolimatta esim. Kaikki tekstiilit kuten vuodevaatteet ja omat vaatteet kosteita tämän vuoksi. Aamupala luokattoman huono, paikanpäällä maksettuna 9€. Allasalue oli mukava ja siisti.

 
13.5.2019

Kirjoittanut sinnamu Hyvinkää, Suomi

Hyvä perushotelli

Hyvä perushotelli rinteessä. En suosittele jos on yhtään liikuntarajoitteisuutta tai lapsia. Pakarat ja pohkeet saavat hyvän treenin viikon aikana! Äänieristys huono ja aamupala vaatimaton. Hotellin alapuolella sijaitsevasta Dokos-tavernasta hyvä englantilainen aamuapala mielummin! Henkilökunta todella ystävällistä ja myöhäistetty check out onnistui.

 
18.10.2016

Kirjoittanut JanneH687 Kuopio, Suomi

Rauhallinen hotelli ja hyvä maisema

Rauhallinen hotelli ja hyvä maisema, merelle päin. Hotelli oli siisti ja palvelu toimi. Hotellille on pieni kävelymatka rinnettä pitkin, mutta ei se haitannut. Huone oli iso ja tunnelmallinen. Suosittelen hotellia pariskunnille. Aamiainen ei ole kovin monipuolinen, mutta kyllä sillä pärjää, feta juusto oli hyvää. Hotellin ruokia ei oikeastaan tullut syötyä, paitsi salaattia, kannattaa käydä syömässä lounasta/päivällistä/illallista muualla. Hotellilta ei ole pitkä matka rannalle sekä rantakadulle, sopivan matkan päässä ja onpahan rauhallisempaa, kun ei ole heti pääkadun varrella. Hotellin vastapäätä löytyy kauppoja, jos haluaa hotellille jotain evästä/syömistä ostaa sekä rannalle/rantakadulle mentäessä on erinlaisia kauppoja ja ravintoloita.

 
27.5.2016

Kirjoittanut ErkkiH35

Upea maisema, ystävällinen henkilökunta

Hieman erikoinen kohde. Maisemat upeat. Enpä aiemmin ole yöpynyt paikassa, jossa sementtilattiat, betoni/raakalautaseinät. Silti viihtyisä ja siisti ja henkilökunta ystävällistä. Nettiyhteys riitti pyörittämään tabletissa jääkiekon mm-kisoja. Yläkerran tuolinkolistelijat hieman häiritsi.

 
26.6.2015

Kirjoittanut Riikka074 Hausjärvi, Suomi

Hyvät näköalat mutta paljon kiipeämistä

Hotellista oli hienot näköalat mutta sinne piti kiivetä aina melko jyrkkä, pitkä mäki ja lisäksi vielä rappuset, ennen kuin pääsit omaan huoneeseesi. Huone oli vaatimaton, bunkkerimainen, myös kylpyhuone askeettinen, betonia, ei kaakeleita ollenkaan. Vanahanaikaiset kylmä- ja lämminvesihanat. Buffetaamiainen oli ok, henkilökunta ystävällistä, omistajapariskunta kätteli kaikki hotellista lähtevät hotellivieraat ja saimme myös läksiäisdrinkit ja lapselle jätski kun kotiin lähdön aika koitti. Mukavan pieni hotelli ja pikkukaupat heti mäen alla. Sängyssä oli paksut petarit, lisävuode puolestaan kova, joskin puoliso tykkäsi nukkua siinä. Televisiota emme saaneet toimimaan, mutta emme olisi sitä jaksaneet katsoakaan. Keskustaan oli vähän matkaa, mutta olipa siten rauhallisempaa. Kukon kiekuminen kuului lähistöltä. Perhosia lenteli hotellialueella ja läheisyydessä.