2-kerr. yksiö

Kaksikerroksisia yksiöitä, joissa on paveke. Alakerrassa olohuone, jossa kaksi vuodesohvaa. Alakerrassa myös minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi kahvin- ja vedenkeitin sekä yksinkertainen keittiövarustus. Molemmissa kerroksissa on televisiot. Kylpyhuone on alakerrassa. Yläkerrassa parivuode tai erilliset vuoteet, avoin pohjaratkaisu, ei väliovea. Wc. Hiustenkuivain. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 45 neliötä
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi

Deluxe-huone

Deluxe-huoneita parvekkeella tai terassilla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Jääkaappi. Vedenkeitin. Espressokeitin, kapselit sisältyy. Kylpytakki ja tossut. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Tv satelliittikanavilla. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kolmio

Kolmioita, joissa on parveke tai terassi. Kaksi makuuhuonetta sekä minikeittiö ja ruokapöytä. Kaksi erillistä makuuhuonetta joissa kaksi erillistä vuodetta tai parivuode. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedekeitin sekä yksinkertainen keittiövarustus. Ruokailutila parvekkeella/terassilla. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Ilmastointi lisämaksusta. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 37 neliötä
Soveltuu enintään: 4 hengelle

Superior-kaksio

Superior-yksiöitä, joissa on parveke tai terassi ja näköala puutarhaan. Erilliset vuoteet tai parivuode. Minikeittössä keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Ruokailutila on parvekkeella tai maaparvekkeella. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 24 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle