Deluxe-huone

Deluxe-huoneita parvekkeella tai terassilla. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Jääkaappi. Vedenkeitin. Espressokeitin, kapselit sisältyy. Kylpytakki ja tossut. Maksuton wifi ja tallelokero. Ilmastointi lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksikerroksinen yksiö

Kaksikerroksisia yksiöitä. Alakerrassa olohuone, jossa kaksi vuodesohvaa. Alakerrassa myös minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi kahvin- ja vedenkeitin sekä yksinkertainen keittiövarustus. Molemmissa kerroksissa on televisiot. Kylpyhuone on alakerrassa. Yläkerrassa parivuode tai erilliset vuoteet, avoin pohjaratkaisu, ei väliovea. Wc. Hiustenkuivain. Maksuton wifi ja tallelokero. Ilmastointi lisämaksusta. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliötä
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle, joista 1 lapsi

Kolmio

Kolmioita, joissa kaksi erillistä makuuhuonetta joissa kaksi erillistä vuodetta ja kapea parivuode. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedekeitin sekä yksinkertainen keittiövarustus. Ruokailutila parvekkeella/terassilla. Maksuton wifi ja tallelokero. Satelliitti-tv. Ilmastointi lisämaksusta. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 37 neliötä
Soveltuu enintään: 4 hengelle

Superior-yksiö

Viihtyisästi sisustettuja superior-yksiöitä, joista on näköala puutarhaan. Erilliset vuoteet tai parivuode. Minikeittössä keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Ruokailutila on parvekkeella tai maaparvekkeella. Satelliitti-tv, jossa on englanninkielisiä kanavia. Maksuton wifi ja tallelokero. Ilmastointi lisämaksusta. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 24 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle