Kokemuksia Byzantion -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 57 arvioon
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
9,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,1 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Palvelu
 
8,9 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Rauhallinen sijainti, siisteys, hyvä huoneisto, kaunis ympäristö, lähellä rantaa, maittava aamiainen
-
Pieni hotellikirja huoneistossa olisi ollut hyvä. Ravintolan musiikki soi aivan liian kovaa.Olisimme viihtyneet siellä ilman musiikkia enemmän.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-25


2 10:stä

+
-
Kaks aikuista naista,toinen joutui nukkumaan erittäin kapeassa vuodesohvassa,siitä emme olleet maksat lähes 800;

Vahvistettu asiakas: 2023-08-21


9 10:stä

+
parveke, huoneisto tilava, jääkaappi, keittomahdollisuus, pyykinkuivausteline
-
ilmoitustaulun QR-koodi ei auennut puhelimiimme, ei myöskään omistajan. Normaali ilmoitustaulu parempi.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-05


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Byzantion -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

100% matkustajista suositttelee

255 arvostelua
Erinomainen
 
222
Erittäin hyvä
 
30
Hyvä
 
2
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
1

Viimeisimmät 5 arviota

20.7.2016

Kirjoittanut 794tuulih

Siisti, ihana puutarha, mukava henkilökunta

Olimme Byzantion hotellissa poikaystäväni kanssa viikon verran, ja pidimme paikasta paljon. Hotelli oli siisti kaikin puolin, huoneet hienoja, tilavia ja mukavia (tosin sänky hieman kova mutta ihan tarpeeksi hyvä viikon reissulle). Siivoojat siivosivat joka päivä huoneen huolellisesti, ja hotellin omistajaperhe oli aivan ihana. Aina hymyilivät ja olivat rentoa porukkaa. Pieneen nälkään allasbaarista sai jotain syötävää, söimme siellä monena päivänä mm. tzatsikia. Uima-allasalue oli iso, eikä ollut ryysistä, vaan sai olla rauhassa, jos ei jaksanut mennä Valtos Beachille, joka oli aina täynnä ihmisiä. Pieni miinus tulee siitä, että huoneet oli aika huonosti äänieristettyjä; parina vikana päivänä yläkerran lapset huusivat ja itkivät jatkuvasti. Lisäksi ilmastointi oli aluksi liian lämmin, ja parin päivän jälkeen liian kylmä, eli ilmastointia ei kannata parin päivän jälkeen pitää jatkuvasti päällä, muuten yöllä on oikeasti kylmä (sain nuhan tämän vuoksi). Iso plussa tulee hotellin kauniista puutarhasta, jossa kasvoi mm. sitruunapuita, ja jalkakäytävän varrella isoja palmuja. Hotellin ulkoinen olemus on siis todellakin kaunis.

 
28.6.2016

Kirjoittanut elisalS382QQ

Hyvä palvelu, mukava henkilökunta

Hotellilla oli hyvä palvelu. Aamupala oli riittoisa ja sillä jaksoi hyvin pitkälle päivään. Huoneet siivottiin päivittäin ja sänkyjen päälle oli tehty muutaman kerran hienoja kuvioita vaatteista/pyyhkeistä. Ilmastointi toimi hyvin koko hotellilla olo ajan. Uimaaltaassa vesi oli puhdasta ja rantatuoleilla oli mukava makoilla päivittäin. Henkilökunta osasi hyvin englantia ja he olivat ystävällisiä. Vierailimme myös perheen omistamassa ravintolassa,siellä ruoka oli todella hyvää. Saimme pyynnöstä myös aamupalan aikaistetusti lähtöaamuna.

 
13.6.2016

Kirjoittanut 773sannat

Ihana lomanvietto paikka!

En voi kyllä kuin kehua byzantio hotellia! Itse matkustin vauvan kanssa ja sain todella hyvää palvelua kaikilta hotellin työntekijöiltä. Myös pieni matkaseuralaiseni otettiin todella hyvin huomioon. Oli ihana voida syödä hotellilla pientä lounasta ja aamupala oli todella hyvä ja riittoisa!

 
3.8.2015

Kirjoittanut hanen2015 Espoo, Suomi

Ystävällinen palvelu, siisti hotelli

Olimme viikon matkalla Pargassa neljän hengen perheen voimin. Olimme varanneet yhden huoneen (superior yksiö), mutta saapuessamme hotellille saimme pyytämättä käyttöömme kaksi vierekkäistä huonetta. Hieno juttu, sillä yksiö olisikin ollut kahdelle aikuiselle ja 13 ja 8 -vuotiaille lapsille liian ahdas. Henkilökunta (omistajaperhe) oli mielettömän ystävällinen ja palvelu hyvää. Tunsimme olomme tervetulleiksi ja viihtyvyydestämme pidettiin huolta. Huoneet siivottiin päivittäin ja lakanat sekä pyyhkeet vaihdettiin samalla. Ilmastointi toimi hyvin ja sen sai järjestettyä paikan päällä 5 euron vrk -hintaan. Allasbaarista sai hyvän aamiaisen halutessaan, söimme muutaman kerran myös maistuvan lounaan sopuhintaan (saatavilla mm. omelettia, salaattia, täytettyjä voileipiä jne.). Allas oli sopivan kokoinen ja syvään päähän pystyi hyppimään myös pää edellä. Vesi oli puhdasta. Rannalle oli sopiva kävelymatka, muutaman sadan metrin säteellä sijaitsi parikin minimarkettia, joista sai tärkeimmät tarvikkeet. Keskustaan pääsi läheiseltä Valtos rannalta kätevästi taksiveneellä, kävelymatkakin oli sopiva, mikäli ylä- ja alamäet eivät haittaa. Voimme lämpimästi suositella hotellia, lapsetkin viihtyivät erittäin hyvin.

 
15.9.2013

Kirjoittanut jim_e_a Fence, Yhdistynyt kuningaskunta

Loistava Byzantio!!

Olimme viime vuonna Acrothea-hotellissa Pargassa, ja vietimme upeaa aikaa. Huomasimme, että sama perhe omisti myös Valthos Beachin Byzantio-huoneistot (kuten myös Acrothean ja Sakis-ravintolan). Arvelimme, että standardit olisivat täällä yhtä korkealla. Täten varasimme 2 huoneistoa, jotta myös 2 kaksikymppistä lastamme voisivat liittyä joukkoomme viettämään 25-vuotishääpäiväämme. Todella siistit huoneistot & tilat, allas & allasalue on erittäin rauhallinen & rentouttava. Omistajat - Vangelis & hänen perheensä - niin ystävällisiä. He työskentelevät kovasti ja tekevät kaikkensa täydellisen lomatunnelman luomiseksi. Maininnan ansaitsee myös Spiros (loistava baarimikko) muiden henkilökunnan jäsenten lisäksi, jotka kaikki edesauttoivat osallistumisellaan hyvän kokemuksen syntymistä. Monet kiitokset teille kaikille. Odotamme innolla, että pääsemme palaamaan pian uudelleen.