Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Aamutakit ja tossut. Suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Viihtyisiä kahden hengen huoneita, joissa parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Aamutakki ja tohvelit. Suihku ja wc. Parveke, osa merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla, vaihtoehtoisesti maaterassi allasnäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle

Superior -huone

Superior-huoneita kahdella normaalilla vuoteella, joissa parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Aamutakki ja tohvelit. Suihku/wc. Pieni parveke. Siivous 7krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Yhden hengen huone

Viihtyisiä yhden hengen huoneita, joissa taulu-tv satelliittikanavilla ja jääkaappi. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Aamutakki ja tohvelit. Suihku ja wc. Maaterassi allasnäkymällä tai parveke rajoitetulla merinäköalalla, merinäköalalla tai ilman näköalaa. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 20 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1 hengelle