Evdokia

  • Apollo Mondo Local -hotelli
  • Remontoitu kesälle 2019
  • Lähellä Plaka Beachia
Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Perheomisteinen hotelli Evdokia on rakennettu perinteiseen kykladilaiseen tyyliin ja se sijaitsee lähellä rauhallista Plaka Beachia, jossa on useita kahviloita ja ravintoloita. Evdokiassa on aito kreikkalainen tunnelma, täällä nautit lomasta rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä.


Huonetyyppi

Yksiöitä 1-3 hengelle. Kaksioita 1-5 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Allasalue ja baari.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 29 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 850 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Evdokia on rakennettu klassiseen kreikkalaiseen tyyliin valkoisine seinineen ja sinisine yksityiskohtineen. Rentoudu hotellin vehreällä hotellialueella hyvän kirjan kera. Hotellissa on ystävällinen ja pidetty henkilökunta, joka on tärkeä osa Evdokian lämmintä ja leppoisaa tunnelmaa. Huoneistot ovat uusittuja.

Allas ja ranta

Alueelle on rakennettu allasalue erillisellä lastenaltaalla, missä voit viilentyä kreikkalaisesta auringosta virkistävällä pulahduksella. Lähellä on hieno Plaka Beachin ranta turkoosinsinisellä, kristallinkirkkaalla merivedellä ja vaalealla hiekalla.

Lisätietoja hotellista

Maksuton wifi koko hotellialueella. Maksuton parkkipaikka, joten miksipä et vuokraisi autoa ja tutustuisi Naxokseen omatoimisesti?

Tutustu ympäristöön

Rantakadulla on viihtyisiä tavernoita ja baareja, joissa voit nauttia kreikkalaisia herkkuja tai jotain raikasta juotavaa. Kävelyetäisyyden päässä sijaitsee myös Agia Annan keskusta, jossa on lisää palveluita.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien kuljetuksia Naxokselle!

Lento laskeutuu Santorinille, josta kuljetus Naxokselle lautalla. Suosittelemme varaamaan lisämaksullisen lentokenttäkuljetuksen, joka sisältää myös ensimmäisen yön Santorinilla. Tutustu kuljetuksiin ennen loman varaamista »