Kokemuksia Artemida -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7 10:stä Perustuu 38 arvioon
Kokonaisuus
 
7,0 / 10
Puhtaus
 
7,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,2 / 10
Huone/huoneisto
 
6,7 / 10
Palvelu
 
5,4 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Sijainti oli loistava sekä parveke. Huoneisto oli myös suuri ja kylpyhuone hyvässä kunnossa sekä jääkaappi iso.
-
Varauksen yhteydessä olimme varanneet huoneen merinäköalalla ja kahdella erillisellä sängyllä. saapuessamme meillä olikin huone jossa oli yhteinen iso sänky ja huonetta ei kuulema voinut vaihtaan kun kaikki huoneet olivat buukattu. Noh olimme hotellin ainoat vieraat sillä hetkellä. Keittiön välineitä voisi olla hiukan enemmän ja samoin esim astiapesuharja sekä käsipyyhe/rätti.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-31


9 10:stä

+
Ranta aivan vieressä, hotellin rauhallisuus.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-15


6 10:stä

+
Sijainti ja näköala
-
Keittiö todella alkeellinen, kolmelle henkilölle esim. kaksi lusikkaa. Huone aivan liian pieni varavuoteelle ja varavuode natiseva "heteka". Jääkaappi ja ilmastointi erittäin äänekkäitä.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-08


7 10:stä

+
Parveke ja hyvä sijainti ja näkymät. Hyvä siivous.
-
Ei luvattua tallelokeroa, eikä televisiota. Keittiön yläkaappien puute. Vaatekomero riittävä vain yhdelle. Kylpyhuoneessa rikin/viemärin haju koko viikon ajan. (yksiö n:o 5)

Vahvistettu asiakas: 2023-08-25


10 10:stä

+
Rauhallinen ja lähellä rantaa
-
Ei parannettavaa

Vahvistettu asiakas: 2023-08-11


7 10:stä

+
Hotelli vastasi kuvausta. Ranta vieressä. Parvekkeelta ihana merinäköala.
-
Ilmastointi reistaili.

Vahvistettu asiakas: 2023-07-14


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Artemida -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 3/5 Palvelu
  • 2,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

7 arvostelua
Erinomainen
 
1
Erittäin hyvä
 
3
Hyvä
 
3
Ei kovin hyvä
 
0
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

7.9.2019

Kirjoittanut KirsiR112

Hotelli Artemida 2019

Olin Leroksella hotelli Artemidassa 23.8. - 6.9.2019. Hotelloin sijainti oli mielswtäni paras Alindassa. Paras ranta heti ovesta tultuan ja tien yli. Huone oli iso. Heti ovesta tultaessa oli oikealla oli vuoteet ja yöpöydät ja iso vaatekaappi. Henkareita oli kylläkin vain muutama mutta kävimme itse ostamassa lisää. Huonessa oli myös iso kampauspöytä isolla peilillä. Kylpyhuone oli todella tilava ja siisti. Keittiölle oli oma tilansa ja sekin oli tilava. Iso jääkaappi pakastuslokerolla. Vedenkeitin ja perus ruokailuvälineet. Hellana oli kaksi pientälevyä, jotka olivat kulunee4t niin loppuun, että ihan mureni. Emme käyttäneet nitä. Söimme aina ulkona. Parveke näkymämme oli ihana. Boukanville kukki runsaasti ja Byrkos Bellenis linna näkyi. On ihan vieressä. Mahtava rakennus. Kannattaa käydä tutustumassa sen historiaan. Ainoa miinus jos nyt pitää jotain etsiä oli hyttyset parvekkeella. Niin aamuisin ja iltaisinkin oli paljon. Mutta sehän ei itse hotellia pahenna. Olimme oikein tyytyväisiä hoteliimme. Ranta ihan vieressä, Super market hotellin alapuolella, joskin aika suppea valikoima. Kannattaa mennä muualle. Mutta perusasiat kyllä saa. Siivottiin usein ja lakanat ja pyyhkeet vaihdettiin usein. Siivous siis kiitettävää. Eikä itse hotellista ollut mitään valittamista. Suosittelen oikein paljon Artemida hotellia.

 
10.8.2023

Kirjoittanut usch00 Göteborg, Ruotsi

Gott mos

Rent och snyggt samt 5 meter till liten strand. Utrustning i lägenheten är Mycket bristande. Vi hade med oss egen kökshandduk och diskmedel. Helt okej om du vill ha lägre standard. Vår AC gick sönder hela tiden. Ägarna är inte dom charmigaste personerna. Nära till affären och resturang. Skall du hyra mc/scooter. Så är det billigare på andra ställen

 
8.7.2018

Kirjoittanut steadjames2016 Stowmarket, Yhdistynyt kuningaskunta

Brilliant holiday

Just back home after a brilliant stay at Artemida Studios Alinda. Lovely studio overlooking the sea and nice beach with beach beds provided by the studio owners. The studios are above a supermarket far all your provisions and very near to restaurants.

 
22.6.2018

Kirjoittanut Ann S

Nice studio, shame about the road!

The studios were kept very clean and bins emptied and towels changed every day. The road between the supermarket and beach is very busy with construction traffic, delivery vans, hire cars and motorbikes and even army vehicles. There is no pavement. When sunbathing you are at exhaust pipe level and get all the fumes. They need to build a bypass and pedestrianise the road. Other than that, the studio manager is rather too friendly so if any single women are looking for some Greek romance, Yannis is your man!

 
5.10.2017

Kirjoittanut _Reet_188 Hornsea, Yhdistynyt kuningaskunta

artemida studios

artemida studios are very good and clean Lovely spacious balcony overlooking the beach. Busy road between apts and beach and beach very narrow and gravelly.Visited 1st week in October and was very quiet,many shops closed and most of the time we were the only people on the beach or in restaraunts.Weather beautiful and much cheaper to eat than Rhodes but limited menus.