Vliho Bay Boutique Hotel

Tärkeää! Kohteen maahantulovaatimukset: Negatiivinen koronatestitulos • Matkustuslomake

Vliho Bay Boutique Hotel on viihtyisä ja charmikas perheomisteinen hotelli rauhallisessa ympäristössä. Pulahda suureen altaaseen tai lepäile sitruunapuiden alla. Hotelli on erinomainen vaihtoehto kun etsit rentouttavaa lomaa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-2 hengelle/1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Rauhallinen, siisti. Hyvä aamiainen. Keittiön palvelu hyvä ja ystävällinen. Siivous toimi, vaikka...
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 16 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Vliho Bay Boutique Hotel on perheystävällinen hotelli pohjois-Genissä Lefkaksella. Täältä löytyy allas, maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Rantapyyhkeet. Snackbaari. Ravintola, jossa tarjolla on lounasta ja illallista. Noin 50 metrin päässä hotellista on pieni, yksityinen ranta. Lähimmälle, suuremmalle Dessimi-rannalle on noin 3,5 km.

Vastaanotto avoinna päiväsaikaan. Mahdollisuus vuokrata vene, polkupyöriä ja kanootteja. Maksuton tallelokero vastaanotossa. Maksuton wifi yleisillä alueilla. Suosittelemme autonvuokrausta. Maksuton parkkipaikka. Paikallisliikennettä. Noin 1 km Genin kylään, josta löytyy minimarketti ja muutamia ravintoloita. Noin 8 km Nidrin keskustaan. Hotellilta on päivittäinen taksivene Nidriin lisämaksusta.

Ateriat

Aamiainen.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.