Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella tai terassilla, osassa rajoitettu merinäköala. Osa huoneista on kahdessa kerroksessa, huonetyyppiä ei voida taata. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minibaari. Vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Pieni kylpyhuone jossa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 20-25 neliötä.
Soveltuu enintään: 1–4 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-huone

Superior-huoneita joissa parveke tai terassi, osassa rajoitettu merinäköala. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minibaari. Vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 24-30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2–4 hengelle, joista 1 lapsi

Sviitti

Sviittejä parvekkeella tai terassilla, osassa merinäköala. Erillinen makuuhuone ja olohuone. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minibaari. Vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 42-46 neliötä.
Soveltuu enintään: 2–4 hengelle