Kokemuksia Porto Galini -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,3 10:stä Perustuu 44 arvioon
Kokonaisuus
 
9,3 / 10
Puhtaus
 
9,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,1 / 10
Huone/huoneisto
 
9,1 / 10
Palvelu
 
9,5 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Palvelu
-

Vahvistettu asiakas: 2024-05-20


10 10:stä

+
Spa:n osaava henkilökunta ja rentouttava ilmapiiri sekä puhdas ranta
-
Kaikki hyvin kohdallani

Vahvistettu asiakas: 2024-05-20


10 10:stä

+
Turvallisuus, siisteys, ystävällisyys, maisema
-
Linja-auto jätti tien varteen eikä hotellin parkkipaikalle. Matkatavaroita odotellessa muu liikenne ajoi vaarallisen läheltä. Suunta kohti Nidriä.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-25


10 10:stä

+
Kaikki
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-25


9 10:stä

+
-
Runsaasti portaita

Vahvistettu asiakas: 2023-09-25


8 10:stä

+
Useita uima-altaita ja todella kaunis oma ranta.
-
Huone ehkä jo hieman kulunut, säilytystilaa ei ollut tarpeeksi.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-25


9 10:stä

+
Aamupala oli loistavan monipuolinen. Oma uimaranta ja joogapaviljonki ihanat. Ilmastointi ihana.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-25


10 10:stä

+
Siisteys, paljon henkilökuntaa, hyvä aamupala, seesteinen ympäristö, italialainen ravintola oli todella hyvä!
-
Olimme ryhmämatkalla. Muu seurue sai huoneet merinäköalalla, meidän pieni patiomme avautui puskaan ja huoltotielle. Olimme huhtikuusta asti toivoneet merinäköalaa, mutta huoneen vaihto ei onnistunut edes lisämaksusta, koska hotelli oli täynnä. Huonetyypit on kuulemma kiinni Apollomatkojen huonekiintiöstä. Miksi tällainen huone on kiintiöönne edes otettu? Valitsen aina hotellihuoneeni näköalan mukaan, joten tämä oli ISO pettymys. Hotellin illallisbuffee oli aamupalaan verrattuna ankea eikä tarjoilukaan yltänyt samalle tasolle. Lisäksi 2 miehen bändi soitti kreikkalaista musiikkia koko illan todella kovalla volyymillä. Sinänsä kivaa musiikkia, mutta pöytäseuran kanssa ei pystynyt juurikaan keskustelemaan.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-25


7 10:stä

+
-
Osa portaista on ilman kaidetta, vanhana ihmisenä / hieman taipuvainen huimaukseen olisi käsituki enemmän kuin tarpeen. Samoin osa portaista on erittäin huonosti / ei olleenkaan valaistu.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-11


9 10:stä

+
Tilava huone
-
Hintataso ruoka + juoma kova.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-11


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Porto Galini -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

92% matkustajista suositttelee

734 arvostelua
Erinomainen
 
482
Erittäin hyvä
 
185
Hyvä
 
42
Ei kovin hyvä
 
16
Huono
 
9

Viimeisimmät 5 arviota

15.6.2023

Kirjoittanut MurreJ Helsinki, Suomi

Hotelli upealla omalla rannalla

Hotelli sijaitsee todella kauniilla paikalla, vuorten ympäröimänä meren rannalla. Maisemat ovat todella kauniit. Hotellilla on oma ihana ranta, joka soveltuu myös lapsille hyvin. Uima-allas alueita on kaksi sekä lisäksi toisen altaan vieressä on pienille lapsille soveltuva allas. Aurinkotuoleja on tarpeeksi niin rannalla kuin altaillakin. Hotelli on miljööltään vehreä ja kaunis sekä todella siisti. Hotellihuoneemme parvekkeen merinäköala oli todella kaunis. Henkilökunta on myös todella ystävällistä! Hotelli on yleisesti todella rauhallinen, ainakin meidän lomaviikkomme aikana. Tämä hotelli on varmasti alueen parhaimpia sijainniltaan. Harvalla alueen hotellilla on omaa rantaa. Aivan lähellä ei kuitenkaan ole ravintoloita hotellin omien ravintoloiden lisäksi. Tästä syystä me kävimme läheisessä Nidrin kylässä ja Lefkadassa syömässä sekä kaupassa. Bussit kulkevat molempiin suuntiin ja taksit ovat kohtuu hintaisia.

 
3.9.2019

Kirjoittanut marcoolio71 peltokorpi

Loma

Ihan siisti hotelli, allasalue vähän tylsä. Hotellin oma minimarket aivan surkea ja valitettavasti lähistöllä ei muita kauppoja/tavernoja, Nidriin pääsee bussilla helposti siellä riittämiin kauppoja ja ruokantavernoja. Toki pohjoiseen ihan yhtä helposti bussilla saaren pääkaupunkiin Lefkadaan

 
26.5.2019

Kirjoittanut Lapsenkanssamatkalla

Loistava hotelli

Todella loistelias hotelli ensiluokkaisella palvelulla. Olimme lomalla lapsen kanssa ja hotellialue ja hotellin palvelut ylittivät kaikki odotuksemme. Hotelli oli siisti ja palvelu todella kohteliasta ja runsasta. Hotellialueella oli useita urheilumahdollisuuksia ilmaiseksi käytettävissä, sekä todella hulppea lasten talo ja leikkialue joissa hoitajat lähes ympäri vuorokauden. Vesiurheilumahdollisuudet ja ilmainen kanoottien ja sup-lautojen käyttö. Täydellinen loma. Porto Galiniin matkustamme vielä uudelleen.

 
23.5.2019

Kirjoittanut annaenie

Loistava hotelli

Hotelli loistava. Lasten kanssa löytyi monenlaista tekemistä. Pystyi pelaamaan tennistä, beachvolleyta, pöytätennistä, biljardia. Hotellin ranta upea ja käytössä kanootteja ja sublautoja. Uima-altaita monipuolisesti ja aurinkotuoleja sekä -varjoja riittävästi rannalla ja allas alueilla. Hotellin ranta pikku kiveä ja syvenee melko nopeasti. Aamupala monipuolinen, valikoima ei juurikaan vaihtunut viikon aikana. Myös gluteeniton ruokavalio huomioitu. Hotellin alueella useampi ravintola. Ruokia löytyi monipuolisesti. Hotellin alue siisti ja kaikki palvelut pelasi loistavasti. Ainoa miinus oli että lasten vuoteina toimineet sohvat eivät olleet kovin hyviä nukkua. Hotellin alueella paljon portaita.

 
10.2.2019

Kirjoittanut 403artok Lahti, Suomi

Mukava hotelli

Kiva hotelli. Siistit huoneet. Loistava aamupala. Iso allasalue, helppo löytää oma nurkka. Meillä auto vuokrattu ja liikkuminen mukavaa ja helppoa. Rappuja riitti, mutta mahdollisuus liikkua myös teitä pitkin huoneille.