Deluxe -yksiö

Deluxe-yksiöitä yhdistetyllä makuuhuoneella ja minikeittiöllä, jossa keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi allasnäköalalla. Siivous 6 krt/viikko.

Osa huoneistoista sijaitsee vanhemmassa rakennuksessa. Vanhemmassa rakennuksessa sijaitsevat deluxe-yksiöt ovat remontoituja.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Kaksikerroksinen kaksio

Kaksikerroksisissa huoneistoissa on keittiö, olohuone ja pieni kylpyhuone alakerrassa. Yläkerrassa on makuuhuone sekä tilavampi kylpyhuone, jossa on hiustenkuivain. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Alakerrassa on ulkotila ja yläkerrassa parveke. Allasnäköala. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 70 neliötä
Soveltuu enintään: 1-5 hengelle, joista 1 lapsi/1-6 hengelle, joista 2 lapsta.

Kaksikerroksinen yksiö uudessa osassa neljällä normaalilla vuoteella

Huoneistoja kahdessa kerroksessa, jotka sijaitsevat hotellin uudessa osassa. Makuuparvi, jossa kaksi erillistä vuodetta ja kylpyhuone. Ensimmäisessä kerroksessa parivuode, pieni keittiö ja erillinen wc. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Parveke allasnäköalalla. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 henkeä

Kaksio

Mukavia kaksioita, joissa on terassi allasnäkymällä. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä erillinen makuuhuone. Maksuton wifi, ilmastointi, tallelokero. Tv. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 60 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Yksiö

Suuria, tilavia yksiöitä, joissa pieni keittonurkkaus. Tv. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja hiustenkuivain. Parveke tai maaparveke, osasta allasnäkymä. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.