Deluxe -yksiö

Yksiöitä yhdistetyllä makuuhuoneella ja minikeittiöllä. Tv, englanninkieliset kanavat lisämaksusta. Maksuton wifi, ilmastointi, vedenkeitin ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai maaterassi allasnäköalalla. Osa huoneistoista sijaitsee vanhemmassa rakennuksessa. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Kaksikerroksinen kaksio

Kaksikerroksisissa huoneistoissa on keittiö, olohuone ja pieni kylpyhuone alakerrassa. Yläkerrassa on makuuhuone sekä tilavampi kylpyhuone, jossa on hiustenkuivain. Alakerrassa on ulkotila ja yläkerrassa parveke. Huoneistoissa on taulu-tv (englanninkielisiä kanavia lisämaksusta). Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Ulkotila alemmalla tasolla ja parveke ylemmällä. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 70 neliötä
Soveltuu enintään: 1-5 hengelle, joista 1 lapsi/1-6 hengelle, joista 2 lapsta.

Kaksikerroksinen yksiö uudessa osassa neljällä normaalilla vuoteella

Huoneistoja kahdessa kerroksessa, jotka sijaitsevat hotellin uudessa osassa. Pieni keittiö, wc, parivuode ja parveke ensimmäisessä kerroksessa. Toisessa kerroksessa kaksi erillistä vuodetta ja pieni kylpyhuone. Maksuton wifi, ilmastointi, tallelokero. Tv. Parveke allasnäköalalla. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 henkeä

Kaksio

Mukavia kaksioita, joissa yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä erillinen makuuhuone. Maksuton wifi, ilmastointi, tallelokero. Taulu-tv (englanninkielisiä kanavia lisämaksusta). Parveke tai maaparveke allasnäkymällä. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 60 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Yksiö

Suuria, tilavia yksiöitä, joissa pieni keittonurkkaus. Kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja hiustenkuivain. Huoneistoissa on taulu-tv (englanninkielisiä kanavia lisämaksusta). Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Parveke tai maaparveke, osasta allasnäkymä. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/1-4 hengelle, joista 2 lasta.