Kokemuksia Captain Stavros -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8 10:stä Perustuu 593 arvioon
Kokonaisuus
 
8,0 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,7 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Palvelu
 
7,6 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Pieni, kotoisa hotelli. Todella siisti huone ja tilat muutenkin. Kivat allasalueet ja hyvä aamupala. Sijainti hyvällä paikalla. Parkkipaikka myös kiva, vuokra-auton sai hyvin parkkiin.
-
Ei mitään negatiivista kerrottavaa

Vahvistettu asiakas: 2023-09-25


7 10:stä

+
Rauhallinen huone uudella puolella,allasalue rauhallinen
-
Deluxe huone ei vastannut odotuksia neljän tähden hotelliksi,kylpyhuoneessa kosteusvaurioita.Henkilökunnan palvelualttiudessa toivomisen varaa.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-25


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-18


7 10:stä

+
Parveke oli tilava ja hyvät kalusteet. Altaan vesi oli raikas ja puhdas. Aamiainen oli hyvä.
-
Yläkerran rappuset esti sujuvan liikkumisen alakerassa. Allasalue oli ahdas.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-18


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-18


10 10:stä

+
Rauhallinen sijainti ja varsin hyvä aamupala
-
Allasalueet olivat hieman ahtaat.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-18


8 10:stä

+
Uima-altaan veden puhtaus ja veden viileys. Siivous koko hotellialueella, sijainti, parveke
-
Olimme uudella puolella, tosi ahtaat huoneet ja tilat, kylpyhuoneessa hometta lattiatasossa. Liian täyteen kalustetut huoneet

Vahvistettu asiakas: 2023-09-18


9 10:stä

+
Sijainti! Hotelli oli siisti ja allasalue viihtyisä.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-09-11


8 10:stä

+
Uuden puolen rauhallisuus ja siisteys.
-
Aamupala heikohko

Vahvistettu asiakas: 2023-09-04


8 10:stä

+
Sijainti oli erinomainen. Uuden puolen huoneisto oli myös hieno.
-
Aamupala saisi olla kattavampi. Huoneesta puuttui yläkerrasta pyyhkeelle koukku. Osa alakerran lampuista oli palaneet.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-04


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Captain Stavros -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

87% matkustajista suositttelee

219 arvostelua
Erinomainen
 
107
Erittäin hyvä
 
67
Hyvä
 
30
Ei kovin hyvä
 
10
Huono
 
5

Viimeisimmät 5 arviota

23.8.2022

Kirjoittanut kaimP653WC

The biggest travel disappointment so far

Olimme vaimoni ja toisen pariskunnan kanssa 7.8. - 15.8. Lefkaksella (Nidri), Captain Stavros hotellissa (huone F22). Erittäin kokeneena matkailijana täytyy sanoa että tämä muka neljän tähden hotelli ei oikeasti ole edes kolmea tähteä nähnyt. Omalta osaltani yksi valintakriteereistä oli kuntosali. Hotellissa EI OLLUT kuntosalia. Se oli ikkunaton haiseva kellarivarasto jossa oli todella paljon rojua. Yksi rimpula penkki jossa oli alimittainen tanko ja kaksi viiden kilon painoa sekä yksi ehkä viiden kilon käsipaino. Edes aloittelija ei olisi saanut tästä mitään irti. POISTAKAA TÄMÄ KUNTOSALI SANA HETI SIVUILTANNE KOSKA TÄMÄ ON HUIJAUSTA!!! Huoneen siivous: Huoneen siivous oli ala-arvoista enkä ole ikinä kokenut vastaavaa. Toisena päivänä saimme uudet pyyhkeet ja huone oli siivottu ok. Tämän jälkeen jouduimme odottamaan yli kolme vuorokautta ennen kun saimme seuraavat uudet pyyhkeet ja huone siivottiin. Kävin sanomassa tästä vastaanotossa ja miespuolinen henkilö valehteli päin naamaa että siivoojilla on korona eikä ole käyneet sen takia. Siivooja nimittäin kävi ovella ja yritti tulla väkisin sisään ja sanoin hänelle "give me five minutes and then you can come". Näytin myös sen viisi minuuttia sormilla. Siivoja mittaili minua ja tuhahti jotain. Tuttavapariskunnan huoneessa kyllä siivottiin koko viikon ajan. Ainut mitä huoneessa yli kolmen vuorokauden aikana siivottiin oli yhden roskiksen "tyhjäys", mutta sekään ei onnistunut koska roskiksen roskat olivat pitkin lattiaa. Emme edes saaneet uutta vessapaperia huoneeseen sinä aikana vaan se piti hakea vastaanotosta!!! Tämä on todella ala-arvoista eikä sellaista tapahdu edes kahden tähden hotelleissa. Palautteen antaminen vastaanottoon ei auttanut yhtään mitään. Lähtöaamuna hotellin omistaja tuli vielä pahoittelemaan ja jatkoi samaa valehtelua kun respan mies, eli että tämä johtui siivoojan koronasta ja haluavat "suojella asiakkaita". Täyttä soopaa, koska tämä siivoja pyöri siellä joka päivä mutta ei meidän huoneessa. Aamupala oli myös todella huono ja alkeellinen ja kahden aamun jälkeen söin aamupalan muualla. Yhteenveto: Ei koskaan enää Apollomatkoja, ei koskaan enää Lefkakselle. Itse huone oli ok jos se olisi siivottu.

 
25.8.2020

Kirjoittanut HelenaHeik48 Helsingborg, Ruotsi

Hyvä hotelli

Viivyimme täällä, koska saimme matkan suhtedullisesti. Hotellia oli kunnostettu, joten siistä pisteet. Palvelu ei kuitenkaan oikein pelannut, saimme pyytää uusia pyyhkeitä ja siivousta huoneeseen useasti. Palvelu ei myös oikein vastannut kreikkalaista ystävällisyyttä, johon olemme tottuneet. Vastapäätä hotellia on hyvä marketti, ja muutenkin palvelut ovat lähellä. Keskitason hotelli.

 
31.7.2019

Kirjoittanut Kari R Espoo, Suomi

Positiivinen yllätys 🙃

Otimme äkkilähdön Lefkas, Nidri. Hotelli oli mahtava, hyvä sijainti lähellä venesatamaa, keskustaa ynms. Aamupala kuulu hintaan joka myös oli ihan maittava ja riittoisa. Meillä oli huone uudelta puolelta, 4 hengen kaksio nimeltään mutta periaatteessa yksiö isolla parvella. Toimi ihan hyvin kahden teinin kanssa. Wifi/tallelokero/ilmastointi kuului hintaan mikä ei ole ihan tavanomaista. Kaksi uima-allasta jossa oli ihan riittävä määrä aurinkotuoleja. Rauhallinen yöelämä sopii hyvin lapsiperheille. Pääkatu suljettiin autoilta 19.00 jolloin siitä tuli kävelykatu, aivan loistava idea! Siinä on hyvä tehdä ostoksia kilometrin pituisella kadulla. Venesatama pullollaan ravintoloita ja kahviloita, en voi muuta kuin suositella tätä lomakohdetta....

 
17.7.2019

Kirjoittanut TuijaN27

Hyvä perhehotelli Nidrissä !

Hotellilla mainio sijainti lyhyen kävelymatkan päässä satamakadusta, ravintoloista ja Nidrin uimarannasta, lisäksi vastapäätä hotellia uusi ruokakauppa. Hotelli muodostuu kahdesta osasta allasalueineen. Majoituimme vanhassa osassa ja huoneemme oli kadulle päin, mutta onneksi liikenne ei merkittävästi häirinnyt meitä. Huoneemme oli siisti, ilmastointi toimi hyvin, ainoastaan keittiövarustus oli hyvin yksinkertainen. Myös wifi toimi moitteetta huoneessa. Hotellin aamupalalla pärjäsi pitkälle päivään. Hotellin aulabaarista oli myös mahdollista tilata pientä syötävää. Lapsille hotellissa oli kaksi matalaa allasta. Hotellista löytyi myös pelihuone. Aivan hotellin läheisyydessä oli lisäksi mm. maksullinen minigolf-rata. Henkilökunta hotellissa oli ystävällistä. Suositeltava hotelli Nidrissä !

 
8.9.2018

Kirjoittanut PasiH171

Hyvä Hotelli

Hotelli hyvällä sijainnilla ja sopii hyvin perheen kanssa olemiseen. Huoneet isot ja siistit allas heti terasilta suoraan pari metriä,helppo lasten kanssa olla. Ainoa miinus sänkyt oli kovat. Aamupala oli hyvä ja henkilökunta ystävällistä. Suosittelen.