Junior-sviitti kahdessa kerroksessa

Junior-sviittejä kahdessa kerroksessa, joissa on parveke. Alakerrassa on olohuone ja kylpyhuone. Yläkerrassa on makuuhuoneosio parivuoteella. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Vedenkeitin tai kahvinkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Tv satelliittikanavilla. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: n. 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Juniorsviitti, omalla uima-altaalla

Junior-sviitti maaterassilla ja omalla altaalla. Maaterassilla on aurinkovarjot ja säkkituolit. Parivuode. Maksuton wifi ja ilmastointi. Vedenkeitin tai kahvinkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Tv kansainvälisillä kanavilla. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: n. 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Minibaari. Vedenkeitin tai kahvinkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: n. 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Sviitti

Sviittejä, joissa on parveke ja jacuzzi. Makuuhuone ja olohuone. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Vedenkeitin tai kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: n. 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Sviitti omalla altaalla

Sviittejä, joissa on maaterassi ja oma allas. Makuuhuone ja olohuone. Parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Vedenkeitin tai kahvinkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Tv kansainvälisillä kanavilla. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: n. 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.