5 parasta kohdetta Kreikassa
- kun matkustat lasten kanssa!

Kreikka on ihanteellinen matkakohde lapsiperheille sen matalien rantojen, hyvien hotellien ja vesipuistojen takia. Kesälomien kynnyksellä moni miettii minne matkustaa Kreikassa lasten kanssa. Lisäksi Kreikka tarjoaa myös huikeita, niin pieniä kuin suurempiakin luontoelämyksiä kaikenikäisille. Myös maan ruokakulttuuri sopii perheen pienemmille (ja vähän valikoivammille) lapsille. Olemme listanneet viisi omaa, hyväksi havaittua suosikkikohdettamme Kreikassa joihin matkustamme itse lasten kanssa.

1. Parga – viehättävä ja kodikas


Viihtyisä ja perheystävällinen Parga houkuttelee upeilla rannoilla, viehättävillä tavernoillaan ja kauniilla ympäristöllään. Pargassa voit majoittua Apollo Mondo Family -hotelli Parga Beachissa, joka sijaitsee lähellä ihanaa Valtos-rantaa. Tai kenties haluatte koko perheen voimin kokea kaksi kohdetta yhden loman aikana - silloin suosittelemme tutustumaan yhdistelmämatkoihimme. Pargan yhdistelmämatkalla saat parhaat palat kahdesta kohteesta - nauti mantereen vilinästä Pargassa ja saarielämästä Lefkaksella! 

2. Kanali – rauhallinen ja lapsiystävällinen


Kanali sijaitsee Kreikan mantereella, ja sopii erinomaisesti lapsiperheiden lomaan. Kanali sopii rennoista rantapäivistä ja yhteisestä ajasta haaveileville. Tutustu Apollo Mondo Family -hotelli Ninos Grand Beach Hotel & Resortiin, josta löydät kaikki onnistuneeseen perhelomaan vaaditut asiat! 

3. Naxos – Kykladien suurin saari


Naxos on kaikkien vesipetojen suosikki, sillä saarelta löytyy lukuisia, kilometrien pituisia rantoja, jotka soveltuvat erinomaisesti uimiseen, hiekkalinnojen rakentamiseen ja vesileikkeihin. Naxos on monien perheiden suosikki, jonne palataan vuosi toisensa jälkeen. Täällä voitte lähteä koko perheen voimin myös esimerkiksi veneilemään ja nauttimaan lomasta mereltä käsin! 

4. Zakynthos - merikilpikonnien maailma


Zakynthoksella on monia lapsiystävällisiä hiekkarantoja, erityisesti itä- ja etelärannikolla, missä useimmat Zakynthoksen Apollon hotelleista sijaitsevat. Vie perhe iltapäiväretkelle merelle Laganasin lahdelle, ja jos olette onnekkaita, saatatte bongata rannalta Caretta carettoja - valtavia merikilpikonnia, jotka voivat painaa yli 100 kiloa!

5. Kreeta - monipuolinen lomasaari 


Georgioupoliksen rauhallinen lomakohde, joka sijaitsee Hanian ja Rethymnonin puolivälissä, on lähellä rantaa ja tavernoita, ja sopii hyvin koko perheen lomaan. Luonnonsuojelualueella sijaitseva pitkä, matala hiekkaranta on yksi koko Kreetan lapsiystävällisimmistä rannoista. 

 


Suosikkihotellejamme lapsiperheille
Tutustu ja varaa sopivin hotelli teidän perheellenne!

apollo mondo family
Parga Beach
Valtos-rannalla

Parga Beach

apollo mondo family
Almyra Hotel & Village
Täydellistä rentoutumista

Almyra Hotel & Village

 


Vinkkejä & Inspiraatiota
Katso kaikki matkavinkkimme Kreikkaan, varaa lomasi tai tilaa uutiskirjeemme

Kaikki matkavinkit Kreikkaan

Olitpa sitten kokenut Kreikan-matkaaja tai suuntaamassa suosikkikohteeseen ensimmäistä kertaa, löydät täältä parhaat vinkkimme tulevaa lomaasi varten!

Tutustu matkavinkkeihimme

Kreikka

  • Lomapäiviä rannalla ja iltoja mukavissa tavernoissa
  • Koe kesän suosikki Kreeta tai pieni ja pittoreski Karpathos
  • Löydä suosikkisi: postikorttimaisemien Parga, rakastettu Rodos vai kuvankaunis Kos?
Tutustu ja varaa lomasi Kreikkaan

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista ja uutuuksista sekä lomavinkkejä matkaasi varten!

Tilaa uutiskirje täältä