Kaksio

Kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone. Parveke tai terassi, rajoitettu merinäköala. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kahdesta kokoontaitettavasta nojatuolista. Minikeittiö ja yksinkertainen keittiövarustus, keittolevyt, vedenkeitin ja jääkaappi. Tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 38-41 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotelli Sterisissä, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin tällä sivulla mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-kaksio

Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta.Superior-kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone. Parveke merinäköalalla, joiden koot vaihtelevat. Minikeittiö, jossa on yksinkertainen keittiövarustus, keittolevyt, vedenkeitin ja jääkaappi. Tv. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi. Tallelokero ja ilmastointi lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kaksi kylpyhuonetta, toisessa suihku ja toisessa kylpyamme. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 48 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Yksiö

Yksiöitä, joissa on minikeittiö ja yksinkertainen keittiövarustus, keittolevyt, vedenkeitin ja jääkaappi. Parveke, joiden koot vaihtelevat (osa hyvin pieniä), osasta rajoitettu merinäköala. Tv. Mahdollisuus lisävuoteeseen taitettavasta sängystä. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 23-28 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle