Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke tai terassi ja rajoitettu merinäköala. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvalla tai taitettavilla nojatuoleilla. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus sekä Nespresso Inissia -keitin. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 38-41 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotelli Sterisissä, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin tällä sivulla mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-kaksio

Superior-kaksioita parvekkeella ja merinäköalalla. Parvekkeiden koko vaihtelee. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteisiin vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus ja Nespresso Inissia -keitin. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kaksi kylpyhuonetta, joista toisessa suihku ja wc ja toisessa amme ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 48 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Yksiö

Yksiöitä parvekkeella, osassa rajoitettu merinäköala. Parvekkeet ovat erikokoisia, jotkut ovat melko pieniä. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen taitettavasta nojatuolista. Minikeittiö, jossa keittolevyt, vedenkeitin, jääkaappi ja yksinkertainen keittovarustus sekä Nespresso Inissia -keitin. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 23-28 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle