Kaksio

Kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone. Minikeittiö ja yksinkertainen keittiövarustus, keittolevyt, vedenkeitin ja jääkaappi. Tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi, rajoitettu merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 38-41 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotelli Sterisissä, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin tällä sivulla mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-kaksio

Superior-kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone. Minikeittiö, jossa on yksinkertainen keittiövarustus, keittolevyt, vedenkeitin ja jääkaappi. Tv. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kaksi kylpyhuonetta, toisessa suihku ja toisessa kylpyamme. Parveke, joiden koot vaihtelevat, merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 48 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle

Yksiö

Hienoja yksiöitä, joissa on minikeittiö ja yksinkertainen keittiövarustus, keittolevyt, vedenkeitin ja jääkaappi. Tv. Mahdollisuus lisävuoteeseen taitettavasta sängystä. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, joiden koot vaihtelevat (osa hyvin pieniä), osasta rajoitettu merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 23-28 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle