Kokemuksia Steris -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,1 10:stä Perustuu 111 arvioon
Kokonaisuus
 
8,1 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,8 / 10
Huone/huoneisto
 
7,6 / 10
Palvelu
 
8,4 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Huoneisto, 2 wc-kylpyhuonetta. Parveke merinäköalalla.
-
Monipuolisuutta lisää aamupalaan. Kovahkot patjat parivuoteessa.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-21


8 10:stä

+
Miellyttävä henkilökunta ja hyvä siivous ja hotellin sijainti
-
Huoneen oven korttilukko ei toiminut

Vahvistettu asiakas: 2019-10-11


10 10:stä

+
hyvä siijainti ja rauhallinen hotelli, modernit kunnostetut huoneet
-
kylpyhuoneen suikuseinä on niin kapea. että vesi valuu lattialle

Vahvistettu asiakas: 2019-09-26


10 10:stä

+
Siisteys, sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2019-08-03


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-07-20


7 10:stä

+
Hyvä sijainti. Hieno ranta ihan vieressä. Supermarketti lähellä. Lyhyt matka Vanhaan Kaupunkiin. Vaikka on lähellä katua, mitään melua ei kuulunut sisälle.
-
Käytön jälki näkyi, vähän pävitystä tarvittaisiin. Olisi hyvä, että kaikki kaapin ovet menisivät kunnolla kiinni ja että suihkutila olisi toimivampi.

Vahvistettu asiakas: 2019-06-06


3 10:stä

+
Wifi oli nopea ja henkilökunta ystävällistä.
-
Jos hotellia myydään merinäköalalla on suotavaa, että meri myös näkyy. Uima-allas oli yhtä suuri kuin pakaste allas kotona, joten sen voisi myös esitteessä mainita. Ilmastointi laite huoneessa ei toiminut, eikä sitä korjattu ja jos veroja halutaan tosiaan kiertää nii senhän voi tunnustaa suoraan siinä sisäänkirjautuessa eikä selitellä viikkoa että vain käteinen käy..

Vahvistettu asiakas: 2019-05-09


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-03


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-05-02


3 10:stä

+
Siisti ulkoapäin
-
Huoneiden siivous ja lakanoiden vaihto. Lakanoita ei vaihdettu kertaakaan ja pyyhkeet kahdesti. Meille annettiin huone jota ei ollut siivottu ja joka oli aivan sementtipölyssä. Rakennus telineet oli aivan parvekkeessa kiinni. Mies lupasi yöllä kun tulimme hotelliin että saadaan aamulla vaihtaa huoneen samaan hintaan. Aamulla hotellin emäntä esitteli pari huonetta tyhjästä hotellista. Toisessa oli vajaan metrin syvyinen parveke sisäpihalle pihalle hinta 60€ ja toisessa osittainen näköala 180€. Emme saaneet kuittia maksusta. Otimme halvemman. Sanoi johtuvan apollomatkan huone kategoriasta ,emme oikein ymmärtäneet mitä hän tarkoitti. Nukuimme eka yön sementtipölyssä.

Vahvistettu asiakas: 2019-05-02


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Steris -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

91% matkustajista suositttelee

187 arvostelua
Erinomainen
 
108
Erittäin hyvä
 
57
Hyvä
 
13
Ei kovin hyvä
 
6
Huono
 
3

Viimeisimmät 5 arviota

28.9.2019

Kirjoittanut Erja L Pietarsaari

Siisti hotelli hyvällä paikalla

Hotelli sijaitsee Rethymnonin pitkän hiekkarannan ohi kulkevan rantatien varrella. Ylität tien ja olet heti rannalla, jossa on vuokrattavana rantatuoleja. Hotellin ravintola palvelee myös rannalla, jonne voit tilata juotavaa ja pientä syötävää. Rantaa myötäilee leveä kävelykatu, jota pitkin pääsee vanhaan kaupunkiin, johon hotellilta on alle 1,5 km. Hotellin henkilökunta on ystävällistä ja toteutti jopa toiveemme haluamastamme huoneesta. Huoneet ovat modernisti kalustettuja ja siistejä. Siivous toimi erinomaisesti. Vaikka rantakatu on vilkkaasti liikennöity, olivat huoneet hiljaisia. Hotellissa on helppo liikkua pyörätuolin kanssa.

 
24.10.2020

Kirjoittanut 47tones Norja

Wonderful and personal service and beautiful view

I was supposed to stay at Steris for one week, but added one more. From I arrived I felt so well taken care of. Very good service at the front desk. Athanasia, Theodore and Eva made me feel so good and fixed everything for me during the stay. I also have to say that Evangelia in the cleaning departement was awesome. Every day she brought pure sunshine to my room with her smile and caring way. I was staying alone here working. The room was clean, very nice and fully equipped with all I needed. And the view from the balcony was so beautiful and inspirational. The best part of my stay was the staff who made me feel so special and welcome. I really recommend this hotel!

 
4.9.2020

Kirjoittanut Navigate562709 Vilnan lääni, Liettua

,,Super fantastic Hotel"

The hotel location is absolutely fabulous, the view from the room balcony is amazing! Rooms are comfortable and very clean, the staff is really friendly and helpful. I will definitely come back to Super fantastic Hotel Elegant Beach Hotel in the future, we had a fabulous holiday here,such a fantastic experience, loved it! We couldn't have chosen a better place than this!Thank you very much!

 
28.8.2020

Kirjoittanut Dimitris P Retimnon, Kreikka

Worst receptionist and atittude could be

I made the mistake to book by phone (without right to make review) and the behaviour i faced from young receptionist was really bad. Also nobody else was available to solve my problem. Location is good.

 
23.12.2019

Kirjoittanut 340panagiotisb Chania, Kreikka

Lovely hotel

Good hotel at a reasonable price that is open in winter, great location, on the coast of Rethymnon and very close to the city center. Comfortable and clean rooms! Good value for the comforts of comfortable and clean rooms.