Superior-kaksio

Remontoituja, eri kokoisia superior-kaksioita. Erillinen makuuhuone, jossa erilliset vuoteet. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin/vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustelu. Lisävuodemahdollisuus normaalista vuoteesta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke merinäköalalla, koko vaihtelee. Huoneissa neljälle hengelle on kaksi parveketta ja huoneissa kolmelle on yksi parveke. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle.

Superior-yksiö

Superior-yksiöitä, joissa on parveke merinäköalalla. Makuuhuone kahdella erillisellä vuoteella yhdistettynä minikeittiöön, jossa keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin/vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Lisävuoteena normaali vuode. Tv. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 6 krt/vko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke merinäköalalla tai allasnäkymällä. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus tavallisesta sängystä. Minikeittiö, jossa on keittolevy, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin/vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.