Superior-kaksio

Remontoituja, eri kokoisia superior-kaksioita. Erillinen makuuhuone, jossa erilliset vuoteet. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvin-/vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Lisävuodemahdollisuus normaalista vuoteesta. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke merinäköalalla, koko vaihtelee. Huoneissa neljälle hengelle on kaksi parveketta ja huoneissa kolmelle on yksi parveke. Siivous 6 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior-yksiö

Remontoituja yksiöitä. Makuuhuone kahdella erillisellä vuoteella yhdistettynä minikeittiöön, jossa keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvin-/vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Lisävuoteena normaali vuode. Puhelin, radio ja tv. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Merinäköalallisten parvekkeiden koko vaihtelee. Siivous 6 krt/vko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Yksiö

Yksinkertaisia ja viihtyisiä yksiöiä makuuhuoneella kahdella erillisellä vuoteella yhdistettynä minikeittiöön, missä keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvin-/vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Lisävuode normaalista vuoteesta. Puhelin, radio ja tv. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke, joiden koko vaihtelee. Näkymä merelle tai altaalle. Siivous 6 krt/vk.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.