Kaksio

Kaksioita. Erillinen makuuhuone, jossa erilliset vuoteet. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin/vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustelu. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv paikallisilla kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke merinäköalalla, koko vaihtelee. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Superior-kaksio

Remontoituja, eri kokoisia superior-kaksioita. Erillinen makuuhuone, jossa erilliset vuoteet. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin tai vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Lisävuodemahdollisuus normaalista vuoteesta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke merinäköalalla, koko vaihtelee. Huoneissa neljälle hengelle on kaksi parveketta ja huoneissa kolmelle on yksi parveke. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Superior-yksiö

Superior-yksiöitä, joissa on parveke merinäköalalla. Makuuhuone kahdella erillisellä vuoteella yhdistettynä minikeittiöön, jossa keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin/vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Mahdollisuus lisävuoteeseen yhden hengen vuoteesta. Tv paikalliskanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke merinäköalalla tai allasnäkymällä. Yksiöitä, joissa on iso parveke tai terassi allasnäkymällä. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus tavallisesta sängystä. Minikeittiö, jossa on keittolevy, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin tai vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Yksiö kahdessa kerroksessa

Yksiö kahdessa kerroksessa, jossa on parveke tai terassi allasnäkymällä. Avoin pohjaratkaisu, makuuhuoneosio kahdella yhden hengen vuoteella yläkerrassa. Alakerrassa on yhdistetty olohuone/minikeittiö sekä kylpyhuone. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin tai vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv paikalliskanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-4 hengelle.

Yksiö uusi/remontoitu puoli

Yksiö, jossa parveke, jolta on näköala uima-altaalle tai merelle. Yhdistetty makuuhuone minikeittiöllä. Asunto on remontoitu kesällä 2024 ja kuvia julkaistaan täällä heti kun Apollo saa kuvat hotellilta. Kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteeseen. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin tai vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksulla. Tv paikallisilla kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.