Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,5 10:stä Perustuu 176 arvioon
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
7,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,7 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Palvelu
 
8,9 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Erinomainen sijainti ja upeat parvekenäkymät.
-
Kysymys n:o 6: Ei ruokailua.

Vahvistettu asiakas: 2021-10-09


9 10:stä

+
Huoneisto oli meren rannalla ja parveke merelle päin. Respan tyttö oli hyvin ystävällinen ja palvelualtis.
-
Tupakoitsijat eri kerrokseen. Keittiön astiat ajan tasalle.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-24


9 10:stä

+
Moderni, siisti, hyvällä paikalla. Palvelualtis henkilökunta.
-

Vahvistettu asiakas: 2021-09-19


10 10:stä

+
Huone oli kaiken puolin hyvä, toki sen arvasimme kun olimme varanneet superiorkaksion että me suomalaiset saamme sen kaikista pienimmän. Se on kumma asia. Olimme kuitenkin ihan tyytyväisiä huoneeseen. Täydellinen merimaisema, pesutilat tosihyvät ja tilavat, keittiö sopiva iso jääkaappi ja mikro plussaa. Sänky hyvä toki toisille patjat voivat olla liian kovat meille tosi hyvät. Allasalue mahtava vaikka pienehkö olikin.
-
Pientä purtavaa olisi hyvä saada allasalueella.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-05


8 10:stä

+
Sijainti, hotelli oli rannalla ja lyhyen matkan päässä vanhastakaupungista
-

Vahvistettu asiakas: 2021-08-29


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-08-28


9 10:stä

+
Sijainti ja parveke näkymä
-

Vahvistettu asiakas: 2021-08-22


9 10:stä

+
Lähellä rantaa, eikä keskustakaan ollut kaukana
-

Vahvistettu asiakas: 2021-08-21


8 10:stä

+
hyvä sijainti, kiitettävä palvelu,merinäköala
-
allasalueen siisteydestä huolehtiminen

Vahvistettu asiakas: 2019-10-12


8 10:stä

+
Sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2019-10-05


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Medusa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

76% matkustajista suositttelee

88 arvostelua
Erinomainen
 
37
Erittäin hyvä
 
26
Hyvä
 
15
Ei kovin hyvä
 
8
Huono
 
2

Viimeisimmät 5 arviota

2.8.2019

Kirjoittanut Lomsilla

Hyvä hotelli loistavalla paikalla

Tilava huone, parveke meren ja auringonlasun suuntaan. Erittäin ystävällinen henkilökunta. Ravintolat, kaupat ja uimaranta vieressä. Pientä miinusta ahdas suihkutila, tv:ssä kanavavalikoima huono, kaikki skandinaavikanavat puuttuivat samoin BBC. Hotellin ja rannan välissä aika vilkas katu.

 
26.6.2018

Kirjoittanut SariI130

Ihana, pieni hotelli

Remontoitu siisti yksiö merinäkymin. Sijainti loistava: keskellä kauppoja ja ravintoloita, vain kadun yli meren rannalle. Kävelymatka rantabulevardia pitkin vanhaan kaupunkiin. Kertakaikkiaan ihana hotelli, hyvä palvelu. Siistit tilat. Hyvä äänieristys ja mukavat vuoteet.

 
26.9.2016

Kirjoittanut imaami Mikkeli, Suomi

Perhehotelli meren äärellä

Valitsemamme pieni perhehotelli Medusa oli oiva ratkaisu sillä sen sijainti oli tosi hyvä aivan meren rannalla vain katu oli välissä, se oli hyvin rauhallinen ja meluton ja omistajat erittäin mukavia. Pieni uimaallaskin löytyi mutta oli aika vähällä käytöllä ilmeisesti siksi että meri oli niin lähellä. Huone oli tilava ja suht siisti, toki vähän kulumista oli havaittavissa sekä jotain kiinnitystä kaipaavaa pyyhetelinettä. Keittiö varustus oli kattava vaikka omaan ruuan laittoon. Siivous pelasi joka päivä kahden henkilön voimin. Hyvä vaihtoehto jos ei kaipaa viiden tähden luxusta.

 
13.9.2016

Kirjoittanut Tiina911 Tampere

Mahtava sijainti

Yövyimme superior -huoneessa, josta oli upea näköala suoraan merelle. Huone oli remontoitu kauniiksi ja se oli tilava, siellä oli ilmastointi ja wifi. Yllätyksenä huoneen varusteluun kuuluivat myös kylpytakit, tossut, rantapyyhkeet sekä shampoota ym pientä. Keittiöstä löytyi astioita sekä kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Siivous toimi ehkä liiankin tehokkaasti, sillä siivooja vei ensimmäisenä päivänä kaikki muovipussit, vaikka niissä oli ostoksia (ne hän oli asetellut pöydille). Huomautimme asiasta, että siivojan ei kuulu purkaa tavaroitamme pusseista eikä sen jälkeen ollut mitään ongelmia. Palvelu oli hyvin ystävällistä. Vastaanotto oli avoinna vain päiväsaikaan ja ulko-ovi meni lukkoon klo 23 (siihen saimme toki avaimen). Uimaranta oli tien toisella puolella ja ainakin meille aurinkovuoteita (maksullinen) riitti joka päivä. Kävimme huoneen luovutuksen jälkeen hotellin alakerran suihkussa, johon meille tuotiin pyytämättä pyyhkeet - oikein mukava yllätys. Itse suihkutilassa oli aloitettu jo pieni remontti, joka kaipasi pikaista loppuunvientiä. Suosittelemme lämpimästi hotellia ja sen superior -huonetta!

 
16.6.2015

Kirjoittanut Pekka H Oulu, Suomi

Medusa yllätti positiivisesti

Huoneistohotelli Medusa yllätti positiivisesti. Pieni apartamentos 30 huoneistoa 3:ssa kerroksessa oli "vanhalle" avioparille sopiva majoittumisvaihtoehto. Hotellin sijainti oli myös täydellinen, ihan rannassa (rantakatu piti ylittää) lähellä lukuisia ravintoloita kauppoja (isompiakin kuten Inka-Market). Siivous oli 6X viikossa mistään ei kuulunut mitään häiritseviä kolinoita eikä jumputusta. Huoneistot olivat siistejä (ensimmäisen yön olimme "luxus-huoneistossa" päällekkäisen buukkauksen vuoksi). Varsinainen huoneistomme oli tilava siisti ja partsi suoraan merelle. Suosittelen!