Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa jacuzzi-amme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 24 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Executive-huone

Executive-huoneita, joissa yksi suuri ja kaksi pienempää parveketta merinäköalalla. Isommalla parvekkeella on aurinkotuolit, pöytä ja tuolit. Ruokapöytä, sohva ja nojatuoleja. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa jacuzzi-amme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • Tervetuliaispaketti, jossa kuohuviiniä, viiniä, tuoreita hedelmiä, kreetalaisia makeisia, rakia ja kukkia.

Huonekoko: Noin 62 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Tohvelit. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 23 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Superior-huone

Mukavia ja hienosti sisustettuja superior-huoneita, joissa kaksi sänkyä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Teen- ja kahvinkeittomahdollisuus. Minibaari. Laattalattia. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpy/suihku ja wc. Parveke, merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 23 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, joissa on parveke. Yhden hengen vuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, teen ja kahvin keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1 hengelle.