Deluxe-huone

Hienoja deluxe-huoneita, joissa tv satelliittikanavilla ja musiikkikanavilla. Teen- ja kahvinkeittomahdollisuus. Minibaari. Laattalattia. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpy/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 24 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Executive-huone

Tyylikkäitä executive-huoneita, joissa tv satelliittikanavilla ja musiikkikanavilla. Teen- ja kahvinkeittomahdollisuus. Minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Aamutakit ja tohvelit. Hiustenkuivain. Jacuzzi ja erillinen suihku ja wc. Yksi suurempi parveke sekä kaksi pienempää parveketta, merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 62 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Kahden hengen huone

Viihtyisästi sisustettuja kahden hengen huoneita. Tv satelliittikanavilla ja musiikkikanavilla. Teen- ja kahvinkeittomahdollisuus. Minibaari. Kivilattia. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osasta merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 23 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Superior-huone

Mukavia ja hienosti sisustettuja superior-huoneita, joissa kaksi sänkyä. Tv satelliittikanavilla ja musiikkikanavilla. Teen- ja kahvinkeittomahdollisuus. Minibaari. Laattalattia. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpy/suihku ja wc. Parveke, merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 23 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Yhden hengen huone

Hienoja yhden hengen huoneita. Tv satelliittikanavilla ja musiikkikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1 hengelle.