Kokemuksia Aquila Porto Rethymno -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,4 10:stä Perustuu 861 arvioon
Kokonaisuus
 
8,4 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Ruoka ja Palvelu
-
Yleiset tilat ja superior huone eivät vastanneet 5:n tähden odotuksia

Vahvistettu asiakas: 2023-11-02


9 10:stä

+
Hyvä sijainti, ranta lähellä ja ravintolat sekä vanhan kaupungin sijainti kävelymatkan päässä.
-
Uima-allasalueet pieniä, kuntosalilaitteisto vähäinen, yksipuolinen ja osin vanhoja.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-26


9 10:stä

+
Siisteys, henkilökunnan ystävällisyys, sijainti ja merinäköala.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-23


5 10:stä

+
Aamiainen oli todella monipuolinen ja hyvä. Hotellin sijainti oli hyvä.
-
Huone oli todella kulahtanut ja remontin tarpeessa. Varsinkin kylpyhuone oli huonossa kunnossa. Suihkusta tuli vettä todella heikolla paineella, ja veden lämpötila vaihteli yllättäen kesken suihkun. Olemme majoittuneet aikaisemminkin monissa viiden tähden hotelleissa, ja voimme sanoa, että tämä hotelli ei vastaa viiden tähden tasoa.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-21


8 10:stä

+
Sijainti, siisteys, yleiset tilat, aamiainen
-
Hotelli ei ole minusta 5 tähteä, esim. aamiaisen puolesta. Toki myös hinnassa tämä on huomioitu. Ehkä 5 tähteä Kreikassa.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-19


9 10:stä

+
Palvelu, siisteys, sijainti, aamupala
-
Äänieristys on huono (kaikki kuuluu kadulta/käytävästä), mutta ympäristö/asukkaat pääsääntöisesti hiljaisia.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-19


8 10:stä

+
Näköala
-
Huone oli muuten päivityksen tarpeessa.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-19


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-12


9 10:stä

+
Ruoka, palvelu ja siisteys
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-12


8 10:stä

+
Perushuone oli nuhjuinen, vanha ja epäsiisti. Upgradasimme omalla kustannuksella seuraavaan luokkaan, ja siihen huoneeseen olimme tosi tyytyväisiä. Tilaa oli enemmän, huone siisti ja ajanmukainen ja lisäksi merinäköala. Aamiainen oli hyvä, myös huoneiden varustelu oli hyvä, samoin kuin sijainti.
-
Em. perushuone oli kyllä aika luokaton. Huonepalvelussa (sen kerran kun sitä käytimme) tapahtui joku moka, ja ruoka tuli yli 2h päästä vasta tiedustelun jälkeen. Tämä kyllä korvattiin, eikä siitä otettu maksua. Valitettavan vähän ehdimme käyttää hotellin palveluja, oli kuitenkin kiva että löytyi kuntosali ja sisäuima-allas.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-12


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Aquila Porto Rethymno -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

86% matkustajista suositttelee

2033 arvostelua
Erinomainen
 
1254
Erittäin hyvä
 
503
Hyvä
 
171
Ei kovin hyvä
 
63
Huono
 
42

Viimeisimmät 5 arviota

20.10.2018

Kirjoittanut JuhaN126

Mahtavaa lomaa

Loistava hotelli, kaikki hyvää.Lämmin suositus!!!!!!!Ystävällinen henkilökunta, syntymäpäivänäni sain kakun, vaikka ei oltu siittä informoitu ketään!!! Uimaranta paras, missä käyty. Hienoo hiakkaa ja pitkälle matalaa. Ohjelmaa joka ilta, ilmainen sauna, tosi hyvä, sekä poreallas.

 
24.9.2018

Kirjoittanut RoopeN8 Tampere, Suomi

Laadukas vierailu

Vietimme viikon tässä mainiossa hotellissa ja olimme oikein tyytyväisiä. Heti ensimmäisestä hetkestä lähtien oli tuli olo, että nyt ollaan hyvässä hotellissa. Palvelu oli joka kerta erittäin ystävällisistä ja kaikki toimi hienosti henkilökunnan toimesta. Huoneemme oli tilava ja sieltä löytyi kaikki tarvittava. Huone myös siivottiin viimeisen päälle kerran päivässä. Ainoa pieni miinus huoneeseen liittyen tulee siitä, että jossain pinnoissa oli havaittavissa pientä kulumaa ja rapistumista. Hotellin sijainti on erinomainen ja kävelymatkan päässä oli paljon hyviä ravintoloita ja muuta nähtävää. Hotellilla on oma reilunkokoinen ranta käytettävissä ja lisäksi hotellista löytyy kaksi muuta sisäallasta ja mukavasti auringonottopaikkoja. Suurin suosikkimme oli kuitenkin aamupala, joka olisi erittäin runsas ja siellä oli paljon eri vaihtoehtoja. Samaa ei tarvinnut syödä viikon aikana kahta kertaa, ellei itse niin halunnut ja joka päivä olisi jotain ns. uutta tarjolla. Mukavan lisän toi myös se, että joka aamu ennen aamupalalle tuloa henkilökunnalla oli tarjota alkuun jotain spesiaalia, ns. jonkinlainen keittiön tervehdys. Laatu näkyi ja tuntui, jonka takia hotellia on helppo suositella tähän matkakohteeseen matkaaville.

 
29.8.2018

Kirjoittanut tuija109 Espoo, Suomi

Honeymoon

Olimme häämatkalla ja saavuimme hotelliin myöhään illalla. Huoneessa odotti kuohuviini, ruusuja maljakossa, leivoksia, hedelmiä, rakia.. Ja vuoteella oli ruusun terälehtiä, samoin kylpyhuoneessa. Oli uskomattoman ihanaa, että henkilökunta huomioi meidät tällä tavoin. Saimme myös kutsun kynttiläillalliselle, joka oli suurenmoinen neljän ruokalajin illallinen juomineen hotellin á la carte - ravintolassa. Käytimme myös spa-palveluita joihin olimme erittäin tyytyväisiä.

 
27.4.2018

Kirjoittanut EilaK41

Lomamatka

Erittäin hyvä hotelli, olemme tyytyväisiä saamaamme palveluun ja huolenpitoon. Voimme suositella hotellia Kreetan lomamatkaa suunnitteleville. Sijainti hyvä ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Hotelli ja ravintolat sekä muut toimitilat siistissä kunnossa.😎

 
26.10.2017

Kirjoittanut CamillaT802

Häämatka

Saavuimme Hotelliin häämatkalle; huone oli erittäin hyvin varusteltu ruusuineen ja viineineen. Allinclusivessa ruoka oli hyvää ja juomavalikoima laaja. Nautimme kovasti! Hotelli oli myös erittäin siisti ja huonesiivous pelasi hyvin.