Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi, osasta rajoitettu merinäköala. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton ilmastointi, maksuton wifi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hyttysverkko. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Osassa huoneita kylpyhuone on avoin huoneeseen ja vain wc:ssä on ovi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 22 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Kahden hengen huone omalla uima-altaalla

Kahden hengen huoneita, joissa on maaterassi ja oma allas. Maaterassilla on pöytä ja tuoleja sekä aurinkotuolit. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton ilmastointi, maksuton wifi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hyttysverkko. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Osassa huoneita kylpyhuone on avoin huoneeseen ja vain wc:ssä on ovi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 26 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Sviitti

Sviittejä, joissa on parveke ja merinäköala. Sviitti koostuu makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hyttysverkko. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Osassa huoneita kylpyhuone on avoin huoneeseen ja vain wc:ssä on ovi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Yhden hengen vuode. Maksuton ilmastointi, maksuton wifi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hyttysverkko. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Osassa huoneita kylpyhuone on avoin huoneeseen ja vain wc:ssä on ovi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 26 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1 hengelle.