Kaksio

Tilavia kaksioita, joissa erillinen makuuhuone. Yhdistetty olohuone ja keittonurkkaus, jossa on yksinkertainen keittiövarustus, keittolevyt, kahvinkeitin, jääkaappi ja vedenkeitin. Lisävuode sijataan sohvasta. Osassa kaksioista kolmas ja neljäs henkilö nukkuvat leveällä lisävuoteella, joka on sijattu vuodesohvasta. Maksuton wifi ja kaksi ilmastointia sekä makuuhuoneessa että olohuoneessa. Maksuton tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, terassi tai maaterassi, osasta allasnäkymä. Osassa kaksioita ei ole ulkotilaa, mutta siinä on isot avattavat ikkunat. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30-50 neliötä.
Soveltuu enintään: 1–3 hengelle/1–4 hengelle

Kolmio

Kolmiota, joissa kaksi makuuhuonetta sekä yhdistetty olohuone ja keittonurkkaus. Yksinkertainen keittiövarustus, jääkaappi, keittolevyt, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Lisävuode sijataan vuodesohvasta. Viides ja kuudes henkilö jakavat leveän lisävuoteen, joka on sijattu vuodesohvasta. Maksuton wifi, kolme ilmastointia ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, maaparveke tai terassi. Osassa terassillisia huoneita on muutama porras terassille. Osassa parvekkeita on allasnäkymä tai näkymä merelle. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 50-60 neliötä.
Soveltuu enintään: 2–5 hengelle/2–6 hengelle

Pienempi yksiö

Pienempiä yksiöitä, joissa yhdistetty makuuhuone ja keittiö. Minikeittiössä on yksinkertainen keittiövarustus, kahvinkeitin, keittolevyt, jääkaappi ja vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/viikko. Näissä huoneissa ei ole tilaa lastenvuoteelle.

Huonekoko: Noin 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle

Yksiö

Yksiöitä yhdistetyllä makuuhuoneella ja keittiöllä. Osassa yksiöitä mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta, jolloin kolmas ja neljäs henkilö jakavat lisävuoteen. Kaikissa huoneistoissa on minikeittiö yksinkertaisella keittiövarustuksella sekä keittolevyt, kahvinkeitin, jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, maaparveke tai terassi. Osassa huoneistoja ei ulkotilaa. Muutamassa maaterassillisessa huoneessa on muutama porras terassille. Osassa parvekkeita on merinäköala, rajoitettu merinäköala tai allasnäköala. Siivous 6 krt/vk.

Huonekoko: Noin 25-32 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle/1-4 hengelle.

Yksiö kahdessa kerroksessa

Yksiöitä kahdessa kerroksessa, joissa parivuode yläkerrassa ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö alakerrassa. Minikeittiössä on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, yksinkertainen keittiövarustus ja vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc (kylpyhuone jommassa kummassa kerroksissa). Parveke. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 43 neliötä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle