2-kerroksinen yksiö

Kaksikerroksisia yksiöitä, joissa parivuode yläkerrassa ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö alakerrassa. Minikeittiössä on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, yksinkertainen keittiövarustus ja vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 43 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kaksio

Tilavia kaksioita, joissa erillinen makuuhuone. Yhdistetty olohuone ja keittonurkkaus, jossa on yksinkertainen keittiövarustus, keittolevyt, kahvinkeitin, jääkaappi ja vedenkeitin. Lisävuode sijataan sohvasta. Osassa kaksioista kolmas ja neljäs henkilö nukkuvat leveällä lisävuoteella, joka on sijattu vuodesohvasta. Maksuton wifi ja kaksi ilmastointia sekä makuuhuoneessa että olohuoneessa. Maksuton tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, terassi tai maaterassi, osasta allasnäkymä. Osassa kaksioita ei ole ulkotilaa, mutta siinä on isot avattavat ikkunat. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: 30-50 neliötä.
Soveltuu enintään: 1–3 hengelle/1–4 hengelle

Kolmio

Kolmioita, joissa kaksi makuuhuonetta sekä yhdistetty olohuone ja keittonurkkaus. Yksinkertainen keittiövarustus, jääkaappi, keittolevyt, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Lisävuode sijataan vuodesohvasta. Viides ja kuudes henkilö jakavat leveän lisävuoteen, joka on sijattu vuodesohvasta. Maksuton wifi ja tallelokero. Maksuton ilmastointi kaikissa kolmessa huoneessa. Tv satelliittikanavilla. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, maaparveke tai terassi. Osassa terassillisia huoneita on muutama porras terassille. Osassa parvekkeita on allasnäkymä tai merinäköala. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: 50-60 neliötä.
Soveltuu enintään: 2–5 hengelle/2–6 hengelle

Pienehkö yksiö

Pienempiä yksiöitä, joissa yhdistetty makuuhuone ja keittiö. Minikeittiössä on yksinkertainen keittiövarustus, kahvinkeitin, keittolevyt, jääkaappi ja vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/viikko. Näissä huoneissa ei ole tilaa lastenvuoteelle/matkasängylle.

Huonekoko: 20 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Suurehko kolmio

Isoja kolmen huoneen huoneistoja, joissa kaksi erillistä makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Yksinkertainen keittovarustus, jääkaappi, kahvinkeitin, liesi ja vedenkeitin. Mahdollisuus lisävuoteeseen kahdesta yhden hengen vuoteesta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja tallelokero sekä maksuton ilmastointi kaikissa kolmessa huoneessa. Hiustenkuivain. Suihku ja kaksi wc:tä. Parveke, tai terassi. Osassa maaterassilla varustetuista huoneista on pari askelmaa ylöspäin terassilta huoneeseen. Osasto parvekkeita allasnäkymä. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 70 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle

Yksiö

Yksiöitä yhdistetyllä makuuhuoneella ja minikeittiöllä. Osassa yksiöitä mahdollisuus lisävuoteeseen yhdestä tai kahdesta vuodesohvasta, jolloin kolmas ja neljäs henkilö jakavat lisävuoteen. Kaikissa huoneistoissa on minikeittiö yksinkertaisella keittiövarustuksella sekä keittolevyt, kahvinkeitin, jääkaappi ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, maaparveke tai terassi. Osassa huoneistoja ei ulkotilaa. Muutamassa maaterassillisessa huoneessa on muutama porras terassille. Osassa parvekkeita on merinäköala, rajoitettu merinäköala tai allasnäköala. Siivous 6 krt/vk.

Huonekoko: 25-32 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle/1-4 hengelle.