Kokemuksia Santa Helena Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,2 10:stä Perustuu 1489 arvioon
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Siisteys ja henkilökunta
-
Rannalla ihan liian vähän oikeita aurinko tuoleja , paljon oli säkkituoleja missä oli huono olla. Siivooja voisi tulla vähän myöhemmin , nuoret olisi halunnut nukkua rantapäivän jälkeen pidempään. Rannalla oli parina päivänä punaiset liput ja aurinkotuolit ja säkkituolit oli hujanhajan kasassa joita asiakkaat itse järjesteli nurmelle. Samaan aikaan viereisissä hotelleissa rantatuolit oli järjestyksessä paikoillaan. Lähtö päivävänä huone piti luovuttaa jo klo 11:00 ja lentokenttä kuljetus lähti klo 18:00 !!! Ennen kuljetusta sai käydä kuntosalin yleisessä suihkussa jossa ilma oli käyttäjien paljoudesta johtuen kostea ja lämmin!! Oli todella hikinen olo lähteä lentokentälle. Vaihtovaatteet piti hakea laukuista hotellin yleisessä aulassa ! Jatkossa en varaa tämmöistä matkaa missä lähtöpäivän järjestelyt on näin huonot !! Eli huoneen luovutus ja kentälle lähdön aikaväli paljon lyhemmäksi.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-17


9 10:stä

+
Hotellin puutarha oli hyvin hoidettu ja oli puhdasta. Hotellialueen ehdoton vetonaula olivat lukuisat kissat. Hotellihuone oli tilava. Parveke oli avara. Keittopiste oli riittävä. Sängyt/patjat olivat hyvät. Huone siistittiin päivittäin erittäin puhtaaksi.
-
Parvekkeeltamme oli varsin rajoittunut näkymä merelle/allasalueelle, vaikka nimenomaan maksoimme näkymästä. Liikenteen meteli varsinkin yöllä kuului hotellihuoneeseen. Huoneen suihkusta vesi valui viemärin sijaan koko kylpyhuoneen lattia-alueelle ja imeytyi osin lattialaattojen saumoihin. Hotellin ranta-alueella oli ajoittain varsin paljon muoviroskaa. Rannan säkkituolit lilluivat merivedessä nousuveden aikaan.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-17


9 10:stä

+
sopivan kokoinen hotellikompleksi meille, selkeä, siisti, rauhallinen, kiva henkilökunta
-
suihkuhuoneen pienyys ja vettä meni kylppärin puolelle

Vahvistettu asiakas: 2023-09-16


10 10:stä

+
Ilmalämpöpumput ja niiden tuoma viileys.
-
Vessassa suihku kasteli myös wcn puolen.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-10


9 10:stä

+
Ilmastointi
-
Sänkyjen patjat oli aivan surkeat👎 en nukkunut yhtään yötä hyvin.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-07


8 10:stä

+
Siisteys
-
Allasalueella ei ollut tuolien välissä pieniä pöytiä jossa olisi voinut pitää virvokkeita yms.

Vahvistettu asiakas: 2023-09-07


9 10:stä

+
Huoneisto oli hyvän kokoinen
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-31


9 10:stä

+
Sijainti, Upeat näkymät allasalueen yli merelle
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-26


10 10:stä

+
Täydellinen. Kiitettävä palvelu ja siisteys. Hotelli upealla paikalla meren äärellä.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-05


8 10:stä

+
Hyvä sijainti ja rauhallinen hotelli alue. Ranta lähellä. Huoneessa hyvin toimiva ja tehokas ilmastointi. Siistit altaat ja huoneet. Siistijä kävi useita kertoja siistimässä ja vaihtamassa pyyhkeet ja liinavaatteet. Ruoka oli hyvää ja ravintolan tarjoilijat ja hotellin henkilökunta todella ystävällisiä.
-
Huoneemme wc:n toinen lattiakaivo tulvi yli iltaisin. Käyntiovi huoneeseen ja parvekkeen ovi ei lukkiutunut kunnolla, olimme ensimmäisessä kerroksessa, se aiheutti aluksi turvattomuuden tunteen. Viemäri ja ovet kannattaa korjata ensi tilassa. Keittiön äänet kuuluivat aamuisin häiritsevästi huoneeseen. Maksettuun puolihoitoon ei illallisella kuulunut mitään juotavaa, ei edes vettä, siitä iso miinus. Jälkikäteen kuulimme että toisilla puolihoidon ostaneilla oli hotelliin tultaessa jääkaapissa pientä purtavaa, meillä oli vain vesipullo.

Vahvistettu asiakas: 2023-08-03


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Santa Helena Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

80% matkustajista suositttelee

223 arvostelua
Erinomainen
 
99
Erittäin hyvä
 
82
Hyvä
 
24
Ei kovin hyvä
 
10
Huono
 
8

Viimeisimmät 5 arviota

2.9.2021

Kirjoittanut mummiv Kreikka

E N suosittele

Kaksio on pieni. Jääkaapin ovi sopii juuri ja juuri aukeamaan. Makuuhuoneen vaatekomeron avaaminen on lähes mahdotonta. Parveke parkkipaikalle jossa roska-astioita ja roska- auto tulee piippaamaan ja kolistelemaan aamulla kello 6

 
1.12.2019

Kirjoittanut AnniK397 Helsinki, Suomi

Ihana äiti-tytär-matka

Vietimme hotellissa viikon äitini ja siskoni kanssa, hotelli oli täydellinen valinta tyttöjen hemmottelulomaa varten. Aamiaisen sai nauttia rannalla, meren aaltojen kohistessa taustalla. Buffet oli monipuolinen ja tarjolla oli myös terveellisiä ja raikkaita vaihtoehtoja. Huone oli raikas ja viihtyisä, skandinaviseen tyyliin sisustettu. Majoituimme kolmestaan yksiössä, eikä tila tuntunut liian pieneltä tähän. Allasalue oli viihtyisä ja ylellisen tuntuinen, kuten koko hotellin yleisvaikutelma muutenkin. Lähellä mukavia tavernoja ja kauppoja, kävelymatka Plataniaksen keskustaan. Tien toisella puolella paikallisbussipysäkki, jolla pääsi kätevästi Haniaan. Kaikenkaikkiaan positiivinen kokemus, majoittuisin mielelläni uudestaan!

 
2.10.2018

Kirjoittanut Traveler_1113256 Vaasa, Suomi

Erittäin siisti ja kiva hotelli perheille ja muillekin

Olimme 2 lasta (7 ja 9 v) ja 2 aikuista syyskuussa viikon. Ihana ja rauhallinen allasalue ja siistit uudet ympäristöt. Kaksitasoinen huone jossa yläkerrassa makuuhuone ja alhaalla keittiö, parveke ja lasten nukkumapaikat. Kylpyhuoneet ylhäällä ja alhaalla. Siivous joka päivä paitsi sunnuntai. Todella upea huone! Henkilökunta mukavaa ja raikas hyvä aamupala. Paljon hedelmää, kokki teki munakasta ja lapsille myös munkkeja ja nutellaa :-) Ei ollut sellainen kamala "allinclusive-perhehelvetti" vaan vaikka lapsille sopiva niin sitä ei mitenkään korostettu. Leikkihuonekin oli huomaamattomassa paikassa tyylikkäästi. Altaalla jaetaan vesipulloja ilmaiseksi. Kiva ranta jossa ilmaiset aurinkotuolit.

 
21.2.2018

Kirjoittanut Aila T Somero, Suomi

Olimme koko perheen kera viettämässä 10 henk. minun 70 vuotis päiviäni,hotelli hieno ja siisti palvelu hyvää .

Hotelli oli hyvällä paikalla ,erittäin siisti,huoneet tilavia,ainoastaan kylppäri oli pieni ja .hankala,aamupala oli runsas ja monipuolinen,henkilökunta ystävällinen,allas alue erinomainen.Suosittelen lämpimästi.

 
25.10.2017

Kirjoittanut heikunkeikun

Alueen hienoimpia hotelleja

Hotellialue ja huoneet todella siistit ja nykyaikaiset. Aivan meren rannalla. Huoneissa leveät ja pehmeät sängyt sekä kunnon tyynyt ja peitot. Huoneistossa myös nykyaikaiset kahvin- ja vedenkeittimet. Hotellialueella sijaitsevassa allasbaarissa erittäin hyvät ja edulliset ruuat. Allasalue myös hyvä ja siisti. Paljon aurinkotuoleja. Kuumimpiin aikoihin allasalueelle tarjoillaan vesipulloja.