Kokemuksia Santa Helena Beach -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 1295 arvioon
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
-
Rampit alueen portaisiin, 8- ja 9-rakennuksiin ei päässyt kuin rampittomien portaikkojen kautta.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-12


10 10:stä

+
Tilava parveke, hyvä Kuntosali.
-
Lisävuodesohva kesti juuri ja juuri 5v lapsen, natisi kovasti. Hotellikuvaukseen voisi nettiin lisätä uima-altaiden syvyydet, ne kiinnostavat aina lapsiperheitä.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-12


9 10:stä

+
Palvelu, altaat
-
Lisää paikallista tarjontaa/vaihtelua päivälliselle, kylpyhuoneen kaadot kuntoon, ettei suihkuvesi tulvi makuuhuoneeseen

Vahvistettu asiakas: 2021-09-11


9 10:stä

+
Valoisuus huoneistossa, yllättävän iso , parveke kylläkin parkkipaikalle, mutta sen kyllä aavistimmekin hinnasta. Allasbaarissa ja altaalla iloinen henkilökunta.
-
Tupakointi kiellettäisiin myös parvekkeella ja altaalla. Hajuja tuli huoneeseen , yskitti. Onneksi vierekkäiset huoneistot eivät olleet viikon aikana käytössä.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-11


8 10:stä

+
Parasta altaat, sijainti, ja siisteys./huoneistossa näkymä ja makuuhuone, sängyt.
-
Kylpyhuoneen suihkutilan lattiakaivo ei toiminut. Lattia lainehti vedestä. Olohuone kolkko. Astiat vähän mitä sattuu

Vahvistettu asiakas: 2021-09-11


9 10:stä

+
Sijainti lähellä kaikkea, perusilme ja allasalue siisti.
-
Huoneistossa (esim kolmio) voisi olla oven vieressä pieni naulakko laukuille ja päällysvaatteille sekä kenkäteline. Keittiö on hieman epäkäytännöllinen, kaapit korkealla eikä siellä ollut astioiden kuivatustelinettä.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-10


7 10:stä

+
Sijainti ja ulkonäkö. Henkilökunta oli ystävällistä.
-
Aamupala oli yksi heikoimmista, hotellin kuvauksen ja hinnan perusteella oletin, että hotelli olisi ollut korkeatasoisempi, mutta varsinkin aamupala oli todella keskinkertainen verrattuna vaikka muihin hotelleihin joissa olen Kreikassa ollut. Valikoima huono ja laatu oli halvinta mahdollista, leivät, leikkeet ja lämpöiset ruuat. Tarjontaa oli koitettu ehostaa kaikenlaisella makeiden tarjonnalla. Hotellilla oli sääntö, jonka mukaan aurinkotuoleja ei saanut varata, käytännössä olimme neljä ensimmäistä päivää ilman aurinkotuoleja, vaikka hotellin sivuilla luvattiin, että aurinkotuolit sisältyvät palveluun. Yksi henkilökunnasta ehdotti, että heräisimme aiemmin aamulla, jotta saisimme tuolit. Henkilökunta ei kuitenkaan mitenkään valvonut, että sääntöä noudatetaan, vaikka siitäkin oli maininta useassa kohtaa. Henkilökunnan olisi pitänyt säännön mukaan vapauttaa varatut tuolit 15 minuutin kuluttua, jos ketään ei näy, näin ei tapahtunut kertaakaan. Aloimme myös sitten varaamaan tuoleja, niinkuin kaikki muutkin, tämä tosin ahdisti, koska se oli säännöissä kiellettyä.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-10


8 10:stä

+
Yleisesti ottaen palvelu oli tosi hyvää ja ystävällistä. Sijainti rannalla.
-
Hotellia ei voi bookata täyteen jos aurinkotuoleista puuttuu puolet.

Vahvistettu asiakas: 2021-09-05


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-09-05


8 10:stä

+
Sijainti, avara allasalue, altaat
-
Ehdottomasti lisää aurinkotuoleja!!

Vahvistettu asiakas: 2021-09-05


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Santa Helena Beach -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

80% matkustajista suositttelee

201 arvostelua
Erinomainen
 
93
Erittäin hyvä
 
76
Hyvä
 
19
Ei kovin hyvä
 
5
Huono
 
8

Viimeisimmät 5 arviota

2.9.2021

Kirjoittanut mummiv Kreikka

E N suosittele

Kaksio on pieni. Jääkaapin ovi sopii juuri ja juuri aukeamaan. Makuuhuoneen vaatekomeron avaaminen on lähes mahdotonta. Parveke parkkipaikalle jossa roska-astioita ja roska- auto tulee piippaamaan ja kolistelemaan aamulla kello 6

 
1.12.2019

Kirjoittanut AnniK397 Helsinki, Suomi

Ihana äiti-tytär-matka

Vietimme hotellissa viikon äitini ja siskoni kanssa, hotelli oli täydellinen valinta tyttöjen hemmottelulomaa varten. Aamiaisen sai nauttia rannalla, meren aaltojen kohistessa taustalla. Buffet oli monipuolinen ja tarjolla oli myös terveellisiä ja raikkaita vaihtoehtoja. Huone oli raikas ja viihtyisä, skandinaviseen tyyliin sisustettu. Majoituimme kolmestaan yksiössä, eikä tila tuntunut liian pieneltä tähän. Allasalue oli viihtyisä ja ylellisen tuntuinen, kuten koko hotellin yleisvaikutelma muutenkin. Lähellä mukavia tavernoja ja kauppoja, kävelymatka Plataniaksen keskustaan. Tien toisella puolella paikallisbussipysäkki, jolla pääsi kätevästi Haniaan. Kaikenkaikkiaan positiivinen kokemus, majoittuisin mielelläni uudestaan!

 
2.10.2018

Kirjoittanut Traveler_1113256 Vaasa, Suomi

Erittäin siisti ja kiva hotelli perheille ja muillekin

Olimme 2 lasta (7 ja 9 v) ja 2 aikuista syyskuussa viikon. Ihana ja rauhallinen allasalue ja siistit uudet ympäristöt. Kaksitasoinen huone jossa yläkerrassa makuuhuone ja alhaalla keittiö, parveke ja lasten nukkumapaikat. Kylpyhuoneet ylhäällä ja alhaalla. Siivous joka päivä paitsi sunnuntai. Todella upea huone! Henkilökunta mukavaa ja raikas hyvä aamupala. Paljon hedelmää, kokki teki munakasta ja lapsille myös munkkeja ja nutellaa :-) Ei ollut sellainen kamala "allinclusive-perhehelvetti" vaan vaikka lapsille sopiva niin sitä ei mitenkään korostettu. Leikkihuonekin oli huomaamattomassa paikassa tyylikkäästi. Altaalla jaetaan vesipulloja ilmaiseksi. Kiva ranta jossa ilmaiset aurinkotuolit.

 
21.2.2018

Kirjoittanut Aila T Somero, Suomi

Olimme koko perheen kera viettämässä 10 henk. minun 70 vuotis päiviäni,hotelli hieno ja siisti palvelu hyvää .

Hotelli oli hyvällä paikalla ,erittäin siisti,huoneet tilavia,ainoastaan kylppäri oli pieni ja .hankala,aamupala oli runsas ja monipuolinen,henkilökunta ystävällinen,allas alue erinomainen.Suosittelen lämpimästi.

 
25.10.2017

Kirjoittanut heikunkeikun

Alueen hienoimpia hotelleja

Hotellialue ja huoneet todella siistit ja nykyaikaiset. Aivan meren rannalla. Huoneissa leveät ja pehmeät sängyt sekä kunnon tyynyt ja peitot. Huoneistossa myös nykyaikaiset kahvin- ja vedenkeittimet. Hotellialueella sijaitsevassa allasbaarissa erittäin hyvät ja edulliset ruuat. Allasalue myös hyvä ja siisti. Paljon aurinkotuoleja. Kuumimpiin aikoihin allasalueelle tarjoillaan vesipulloja.