Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa terassi tai parveke, koot vaihtelevat. Osasta huoneita rajoitettu merinäköala tai täysi merinäköala. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Jääkaappi ja tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan henkilöiksi, joille tarvitaan lisävuode. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 21 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kaksikerroksinen kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita kahdessa tasossa. Terassi tai parveke, joiden koot vaihtelevat. Näkymä uima-altaalle. Alakerrassa on lisävuodemahdollisuus kahdesta vuodesohvasta ja kylpyhuone. Yläkerrassa on makuuhuoneosio, jossa on parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Liukuovi huoneen ja makuuosion välissä. Kaikissa huoneissa on jääkaappi ja tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan henkilöiksi, joille tarvitaan lisävuode.

Huonekoko: Noin 36 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kaksikerroksinen kaksio

Kaksikerroksisia kaksioita, joissa erillinen makuuhuone yläkerrassa. Parveke tai terassi sekä ulkotila, joiden koko vaihtelee. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Wc. Yläkerrassa kylpyhuone suihkulla, alakerrassa kylpyhuone ammeella. Ulkotila, joiden koko vaihtelee. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 48 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke tai terassi. Ulkotila, joiden koko vaihtelee. Erillinen makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 42 neliötä.
Soveltuu enintään: 2–4 hengelle.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on terassi tai parveke, joiden koot vaihtelevat. Perhehuoneet koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta, jossa on ovi. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Jääkaappi ja tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan henkilöiksi, joille tarvitaan lisävuode.

Huonekoko: Noin 28 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, joissa on terassi tai parveke. Tv kansainvälisillä kanavilla. Jääkaappi. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: Noin 21 neliötä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke tai terassi, joiden koko vaihtelee. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, kahvinkeitin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittovarustus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Ulkotila, joiden koko vaihtelee. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.