Kokemuksia Porto Platanias Beach Resort & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,2 10:stä Perustuu 420 arvioon
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,2 / 10
Huone/huoneisto
 
7,8 / 10
Palvelu
 
8,2 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-05-11


8 10:stä

+
Allasalue oli monipuolinen, siistit yleistilat, hyvä kuntosali ja päivittäinen jooga.
-
Ravintolan palvelu oli sekavaa. Ruokajuomat unohtui tai kesti todella kauan

Vahvistettu asiakas: 2024-05-11


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-05-05


8 10:stä

+
Yleinen siisteys, monipuolinen ruoka buffetissa.
-
Uima-altaita ei juuri puhdistettu, pohjat roskaisia.

Vahvistettu asiakas: 2024-05-05


8 10:stä

+
Hotelli loistavalla pikalla merenrannalla, palvelu pelaa rannalla aurinkotuoleille ruoan ja juoman osalta. Rannalla myös hotellin ravintola, jos haluaa uinnin ja auringonoton lomassa käydä pöydän ääressä syömässä ja juomassa. Hotellilla useita allas-alueita, myös pelkästään aikuisten käyttöön jos kaipaa toisinaan rauhallisuutta, isot ruokailu tilat, ihanat maisemat ravintoloista. Siivous päivittäin ja hotellista saa erikseen rantapyyhkeet. Aivan loistava paikka lepoon ja rentoutumiseen.
-
Varatessa matkaa luulin saavamme osittaisen merinäköalan tai allasalue näkymän isolla parvekeella, totuus oli toinen, näkymänä pelkää seinää alimmassa kerroksessa, todella pienellä parvekkeella johon hädin tuskin mahduimme, eikä juuri aurinko paistanut. Ei parvekkeella voinut aikaa viettää. Yritimme vaihtaa heti loma alussa huonetta tuloksetta; vastaus tulkaa huomenna aamulla klo 10, menimme paikalle, odotaakaa muutama minutti niin asia selviää, odotimme aikamme ja mitään ei tapahtunut tuon ynseän respan naisen toimesta.... Ihmetyttämään jäi, kausi oli päättymässä, tilaa todellakin olis ollut, kun hotelli oli pikkuhiljaa menossa kiinni talviajaksi. Erotuksen olimme valmiit maksamaan parempaan huoneeseen. Jäi kyllä kurja maku. Muuten hotelli ravintoloineen ja palveluineen aivan loistava!

Vahvistettu asiakas: 2023-10-28


10 10:stä

+
Viihtyisä jasiisti, hyvä palvelu
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-26


9 10:stä

+
Siisteys, monipuoliset allas alueet ja meren läheisyys.
-
Illallistila oli pettymys ja se kannattaisi tehdä meidän mielestämme tehdä tunnelmallisemmaksi, tai edes pitää kattoterassi auki myös illallisella.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-26


9 10:stä

+
Sijainti, meren läheisyys, useampi allasalue.
-
Ei ollut cappucinoa tai muutakaan vaihtoehtoista kahvia tarjolla aamupalalla. Allas vesi ei ollut lämmitetty, vaikka ainakin yksi allas piti olla.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-19


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-12


8 10:stä

+
meren läheisyys, monipuoliset altaat
-
aamupalalla ruokalajeihin merkinnät G tai M tai L - jotta erityisruokavalioiset voisivat nähdä suoraan, voiko niitä syödä, ettei tarvitsisi kysellä jatkuvast

Vahvistettu asiakas: 2023-10-12


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Porto Platanias Beach Resort & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

74% matkustajista suositttelee

1488 arvostelua
Erinomainen
 
586
Erittäin hyvä
 
454
Hyvä
 
273
Ei kovin hyvä
 
107
Huono
 
68

Viimeisimmät 5 arviota

11.9.2023

Kirjoittanut 72eevalih

Pettynyt

Ensimmäinen ja viimeinen kerta tässä hotellissa. Huom! Esitteiden kuvat huoneista eivät pidä paikkaansa. Olimme maksaneet paremmasta huoneesta, rauhallisesta sijainnista merinäköalalla, mutta emme sitä saaneet, ilmoitettiin vain tylysti, että hotelli on täynnä ja sijoittivat meidät toiseen huoneeseen ilman mitään korvausta. Huoneemme alapuolella oli lasten pelikoneet, sekä biljardipöytä joista kantautui meteliä myöhäiseen iltaan asti. Huoneen ovessa iso rako joten myös käytävältä kuului ohikulkevien äänet huoneeseen. Huoneessamme oli myös väliovi naapuriin joten sieltäkin kuului kaikki puhe. Vastaanoton henkilökunta oli erittäin epäkohteliaita ei ainoastaan meille vaan usealle muillekkin asiakkaalle. Suosittelen valitsemaan toisen hotellin.

 
9.10.2022

Kirjoittanut sannap932

Ihana loma!

Erittäin onnistunut loma kaikin puolin! Ruoka (aamupala ja päivällinen) oli ERITTÄIN hyvää, ihan 6/5! Ravintolasta ihanat maisemat. Iltaisin valaistus todella kirkas, joka valitettavasti latisti tunnelmaa ja sai kiinnittämään huomiota kovaa meteliin ja negatiivisiin asioihin. Valaistuksella on suuri merkitys tunnelmaan. Onneksi ruoka oli niin tajuttoman hyvää! Henkilökunta asiallista, mutta hymytöntä ja lyhytsanaista. Tavallaan ymmärrettävää, nopea vaihtuvuus, ruuhka ja kiire, mutta vähän lämpimämpää asennetta odotimme. Aulabaarin juomien hinnat lähes Suomen hintatasoa, mutta todella mukava ja taitava baarimikko sai meidät käymään iltaisin baarissa yksillä. Huone siisti ja tarpeeksi tilava (yksiö), näkymä rauhalliselle aikuisten altaalle. Sängyt minun selälleni tarpeeksi napakat, olin tyytyväinen. Ainoa miinus tuli wc:stä leviävään pistävään hajuun, jos ilmastointia ei pidetty koko yötä päällä. Henkilökunta reagoi todella nopeasti kaikenlaisiin (avun-)pyyntöihin, muutaman minuutin sisään pyynnöstä ovikello soi ja ystävällinen apu seisoi oven takana. Huoneiden sijainnin suhteen olimme onnekkaita, sillä hotellin käytävien varsilla oli terasseja, jotka olivat käytävätason alapuolella, eikä niihin päässyt paistamaan aurinko ollenkaan, kuin bunkkerissa. Allasalueet oli hieman ahtaat ja varsinkin isoimman altaan tuoleille oli turha haikailla, ne oli varattu jo ennen klo 9. Mutta viihdyimme hyvin aikuisten, pienehkön, altaan alueella. Altaalla ei soinut musiikki, edes hiljaisella soinut musiikki olisi ollut plussaa. Hotelli ihan mahtavan lähellä rantaa, meressä oli helppo käydä piipahtelemassa pitkin päivää. Biljardi ja pingis olivat enemmän rekvisiittaa, biljardissa ei saanut kolikkoa sisään, eikä siis palloja ulos. Tosin kepitkin olivat lenkoja ja kärjet hajalla. Pingispöytä ihan vino ja välineet aivan sekundaa. Harmi. Hotellin sijainti Plataniaksessa myös hyvä. Kaiken kaikkiaan plussia oli paljon enemmän kuin miinuksia, sillä miinukset olivat kuitenkin pikkujuttuja kokonaisuuteen nähden, joten voisimme palata tähän hotelliin uudelleen!

 
29.10.2018

Kirjoittanut Explorer828298

Lokakuu 2018 Plataniaksessa

Hotelli keskeisellä paikalla Plataniaksessa meren rannassa. Hinta- laatusuhde tässä hotellissa on kohdallaan. Hotellin henkilökunta kaikkiaan ammattitaitoista ja ystävällistä. Hotellin vastaanotto huolehti asioiden sujumisesta ammattitaitoisesti. Hotellin siisteydestä huolehdittiin jatkuvasti. Kaikki paikat hyvässä kunnossa ja tyylikkään näköistä. Aamupala ja päivällinen erittäin maukkaat ja valinnanvaraa riittää. Ranta hienoa hiekkaa ja loiva. Aktiviteettaja hotellin välittömässä läheisyydessä. Hyvä kohde perheelle.

 
25.10.2018

Kirjoittanut Connector828671

Syysloma

Hotelli jossa hinta/laatusuhde oli kohdillaan. Huone oli iso, siisti ja toiimiva, ruoka oli hyvää mutta ehkä pikkuisen enemmän vaihtuvuutta tarjonnassa olisi saanut olla, henkilökunta ystävällistä. Tällä reissulla tuli myös käytettyä ahkeraan hotlan kuntosalia jossa oli tilaa touhuta. Uima-altaat oli siustit ja mereen oli helppo pulahtaa kun matkaa oli vaan kivenheitto. Meistä oli myös mukava huomata että hotelilla pyörivään pariin kissaan suhtauduttiin hyväksyvästi ja ne saikin paljon huomiota hotellivierailta!!!

 
11.8.2018

Kirjoittanut Markku J Tuusula, Suomi

Loistava lomaresortti parhaalla paikalla

Todella hyvä lomaresortti perheelle. Hyvät uima-altaat (5 kpl) ja yksi niistä vain aikuisille. Sijainti kylän keskustassa ja aivan rannalla. Erinomainen aamiainen, jota ovat parantaneet viime käyntimme jälkeen. Hyvässä kunnossa kaikki paikat, ja raikkaan siistit huoneistot. Hyvä palvelu, johon on myös saatu parannusta aiempien vuosien kokemukseeni. Tämä oli kolmas lomamme tässä hotellissa. Minusta paras hinta-laatusuhde on hotellikompleksin edullisimmassa Casa di Porto -yksikössä.