Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parivuoteella päärakennuksessa. Parveke, osassa allasnäkymä. Mahdollisuus lisävuoteeseen. Tervetulopaketti, joka sisältää viiniä ja vettä. Smart-Tv kansainvälisillä kanavilla. Minibaari. Hiustenkuivain. Vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Espressokeitin, kapselit lisämaksusta. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja wifi. Kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 26 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huoneita bungalow-puutarhassa

Kahden hengen huoneita bungalowissa, jotka sijaitsevat päärakennusta vastapäätä olevissa kaksikerroksisissa bungalow-rakennuksissa. Terassi tai parveke. Parivuode tai erilliset vuoteet, mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen lapsille, joista toinen on kokoontaitettava vuode. Tervetulopaketti, joka sisältää viiniä ja vettä. Smart-Tv kansainvälisillä kanavilla. Minibaari. Espressokeitin, kapselit lisämaksusta. Hiustenkuivain. Vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton ilmastointi, tallelokero ja ilmastointi. Kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: noin 26 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Kahden hengen huoneita omalla altaalla

Kahden hengen huone, jossa on maaterassi ja oma uima-allas. Huoneet sijaitsevat Imperial-rakennuksessa. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Tervetuliaispaketti, jossa on viiniä ja vettä. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Espressokeitin, kapselit lisämaksulla. Smart-Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 32 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kampanjahuone

Kampanjahuoneissa on suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua Minoa Palace Resortissa, muttet välitä suurista tiloista tai maisemista. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Suurehko kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita Imperial-rakennuksessa. Terassi tai parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Tervetulopaketti, joka sisältää viiniä ja vettä. Smart-Tv kansainvälisillä ikanavilla. Minibaari. Hiustenkuivain. Vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Espressokeitin, kapselit lisämaksusta. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kylpytakki ja tossut. Kylpyamme, suihku ja wc. Huomioithan, että huoneisiin on mahdollista majoittua vain yli 12 -vuotiaat. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 32 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita päärakennuksessa. Terassi tai parveke. Mahdollisuus lisävuoteeseen. Tervetulopaketti, joka sisältää viiniä ja vettä. Smart-Tv kansainvälisillä kanavilla. Minibaari. Hiustenkuivain. Espressokeitin, kapselit lisämaksusta. Vedenkeitin. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakki ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/vk.

Huonekoko: Noin 26 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle.