Kokemuksia Minoa Palace Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,3 10:stä Perustuu 106 arvioon
Kokonaisuus
 
9,3 / 10
Puhtaus
 
9,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
9,1 / 10
Huone/huoneisto
 
9,1 / 10
Palvelu
 
9,4 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Siisteys ja hyvä ruoka sekä meren läheisyys
-

Vahvistettu asiakas: 2023-11-02


10 10:stä

+
Siisteys, ruoka, meri lähellä, isot altaat ym.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-11-02


9 10:stä

+
Oma uima-allas.
-
Opasteet puuttuivat esim ruokailupaikkoihin, oli vaikea löytää niitä , samoin kuntosalia. Vesi juomana olisi voinut kuulua päivällisen ja lounaan hintaan.

Vahvistettu asiakas: 2023-11-02


9 10:stä

+
Hotellialue on hyvin kaunis. Merimaisema niin hieno. Upeat istutukset ja iso puutarha. Ranta lähellä. Siisteys on erinomainen kaikkialla ja henkilökunta on hyvin ystävällistä. Iltavalaistus on kaunis. Huoneet siistejä. Plussana suihku, eikä amme. Ja se aamupala on kyllä ihan parasta.
-
Hotellialuetta halkoo päätie, joka kulkee Haniasta länteen. Tiellä on runsas liikenne. Tien yli kulkee silta, rantaan ja toisille hotellin rakennuksista. Tieltä tuleva melu on mielestäni häiritsevää päähotellin puolella. Meluaitoja voisi harkita. Lisäksi hotellin kaunis pääruokasali kaipaisi akustiikkalevyjä melun hillintään.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-26


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-12


8 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta.
-
Huoneiston oman altaan vesi oli kylmää.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-05


10 10:stä

+
Kaikki loistavasti asiakasta huomioivaa, ystävällistä ja reipasta.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-05


8 10:stä

+
Sijainti meren rannalla
-
Viiden tähden hotelliksi odotin parempaa laatua. Pinnat kuluneet.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-05


9 10:stä

+
Siisti, puhdas ja rauhallinen hotelli. Huone oli sopivan kokoinen 32 neliömetriä. Huoneessa oli hyvä sänky, tyynyt ja peitto. Iso parveke, jonne aamuaurinko paistoi.
-
Jätteiden kierrätys, emme nähneet minkäänlaista jätteiden lajittelua. Aamiaisella kaikki laitettii samaan roskikseen. Yhtenä aamulla unohdin oman pienen käsidesipullon pöytään, jossa söimme aamiaisen. Huomattuani käsidesipullon unohtuneen, menin kyseleen sitä ravintolasta. Ystävällinen tarjoilija kaivoi pullon roskiksesta, johon kaikki ruuantähteet ja muut roskat laitettiin. Hän kävi peseen pullon ja antoi sen minulle. Vaatikaa hotellilta vähintään ens alkuun muovipullojen ja juomatölkkien keräys ja kierrätys. Ja siitä kunnollinen kierrätys lähtee käyntiin. Juuri tämä kierrätyksen ja roskien lajittelun puute verottaa yhden pisteen hotellin täyden kympin kokonaisarvosanasta.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-05


9 10:stä

+
Upea allas-alue ja spa, tyylikäs kokonaisuus. Hyvä leveä sänky, mutta tuplapeitto ja -lakana parisängysssä outo suomalaisille. Erittäin hyvä siivous. Hyvät drinkit pianobaarissa.
-
WC:stä puuttui bidetsuihku. Taas liian vähän seinäkoukkuja tavaroiden ja vaatteiden ripustamiseen. Sohvapöytä olisi ollut kiva sohvan edessä (huone 816). Imperial puolen aamiaisravintola oli vähän vaatimaton. Siellä ei myöskään ruokien esillepano vastannut muiden koettujen 5 tähden hotellien tasoa.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-01


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Minoa Palace Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

90% matkustajista suositttelee

1760 arvostelua
Erinomainen
 
1255
Erittäin hyvä
 
369
Hyvä
 
84
Ei kovin hyvä
 
37
Huono
 
15

Viimeisimmät 5 arviota

8.10.2019

Kirjoittanut Pentti N

Siisti, hilajinen, hyvä sijainti. Erittäin hyvä aamiainen.

Ystävällinen palvelu. Yleisilme kokonaisuudessaan.erittäin siisti. Uima-allasosasto oli hyvin organisoitu, eikä paikkojen omimisesta ollut näinollen vaaraa. Aurinkotuoleja ja pyyhkeitä riittävästi. Alueen palvelut lähellä. Esimerkiksi useita autovuokraamoja lähistöllä, josta auton saattoi saada käyttöön samantein. Hotellista oma yhteys rannalle.

 
25.8.2019

Kirjoittanut RikuA36 Phuket, Thaimaa

Hotelli joka on tähtiensä arvoinen

Olimme häämatkallamme Kreetalla ja tämä hotelli erottui muista kun tutkimme vaihtoehtoja. Todella ystävällinen ja lämmin vastaanotto, kaikki toimi. Huone oli siisti ja hyvä, meillä oli huone omalla altaalla ja merinäköalalla, ei olis hienompaa voinut valita. Ainoa miinus, että merinäköalalliseen huoneeseen ei paista aurinko altaalle mutta kaikkea ei voi saada :D Drinkit olivat hyviä ja aamupala todella runsas. Ruokia emme muuten syöneet täällä mutta varmasti nekin hyviä, hotelli järjestää myös paljon teema-iltoja mm. viini maistelua ruoan kanssa, kreikkalaista iltaa, jazz iltaa jne. Tulemme uudestaankin!

 
22.7.2019

Kirjoittanut Pirtsi Tampere, Suomi

Lapsen kera lomalla

Olimme hotellissa nyt toista kertaa. Meillä oli omalla altaalla ollut huone ns päärakennuksen puolelta. Huone oli siisti ja kaikki toimi kuten olettaa sopikin. Ruoat hyviä ja monipuolisia, illallisella joka päivä eri teema. Palvelu ystävällistä. Pientä välipalaa hiukan huonosti saatavilla lapsen kanssa liikkuessa, ei muuta moitteen sijaa. Lämpimät suosittelut!

 
6.8.2018

Kirjoittanut SariA379

Mukava hotelli

Aina ystävällinen henkilökunta, muistavat sinut vuodesta toiseen. Imperiale-puolella asumme aina, koska aamiainen rantaravintolassa on ihana aloitus päivälle. Huoneet ovat siistejä, lakanat ja pyyhkeet vaihdetaan päivittäin, jos haluaa, illalla vielä käydään kysymässä, tarvitaanko lisää pyyhkeitä. Rantapyyhkeet ovat ilmaiset ja saa vaihtaa puhtaaseen korttia vastaan. Kortti palautetaan lähtiessä infoon.

 
3.7.2018

Kirjoittanut LilliR51

Toimiva hotelli

Oikein ihana hotellialue: siisti, hyvät altaat, rauhallinen ja kaunis hotellialue. Muutoin olisi erinomainen, mutta huone olisi voinut olla valoisampi ja hieman tasokkaampi 5 tähden hotelliksi vaikka siisti olikin.