Kaksio

Kaksioita erillisellä makuuhuoneella ja yhdistetyllä olohuoneella ja minikeittiöllä. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvin- ja teenkeitin sekä leivänpaahdin. Tv. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Parveke, osassa allasnäköala. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30-35 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kaksio alennetulla maatasolla

Kaksioita alennetulla maatasolla uudemmassa rakennuksessa vuodelta 2007. Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvin- ja teenkeitin sekä leivänpaahdin. Tv. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Amme ja wc. Maaparveke. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 28-35 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Kaksio uudessa osassa

Kaksioita vuonna 2007 valmistuneessa osassa. Erillinen makuuhuone ja minikeittiö. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvin- ja teenkeitin sekä leivänpaahdin. Tv. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Amme ja wc. Parveke. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 28-35 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Pienehkö kaksio

Pienehköjä kaksioita erillisellä makuuhuoneella kahdella vuoteella sekä yhdistetty pieni olohuone (ilman sohvaa) ja minikeittiö. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustelu. Kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Tv. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Kaksi parveketta, joista toinen merinäköalalla. Siivous 6 krt/vk.

Huonekoko: Noin 28 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Yksiö

Raikkaita yksiöitä, joissa keittölevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Osassa huoneistoja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Kahvin- ja vedenkeitin ja leivänpaahdin. Tv. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Parveke tai maaparveke, osassa merinäköala tai allasnäköala. Maaparvekkeellisessa huoneessa on neljä porrasta sisäänkäynnin luona. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 18-25 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle