Kaksio

Kaksioita erillisellä makuuhuoneella ja yhdistetyllä olohuoneella ja minikeittiöllä. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvin- ja teenkeitin sekä leivänpaahdin. Tv. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Parveke, osassa allasnäköala. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30-35 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kaksio alennetulla maatasolla

Kaksioita alennetulla maatasolla uudemmassa rakennuksessa vuodelta 2007. Erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaikissa huoneistoissa on keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Kahvin- ja teenkeitin sekä leivänpaahdin. Tv. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Amme ja wc. Maaparveke. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 28-35 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle

Pienehkö kaksio

Pienehköjä kaksioita kahdella parvekkeella, joista toisessa merinäköala. Makuuhuone sekä yhdistetty olohuone/minikeittiö. Erilliset vuoteet. Keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: noin 28 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Yksiö

Raikkaita yksiöitä, joissa keittölevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Osassa huoneistoja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Kahvin- ja vedenkeitin ja leivänpaahdin. Tv. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Parveke tai maaparveke, osassa merinäköala tai allasnäköala. Maaparvekkeellisessa huoneessa on neljä porrasta sisäänkäynnin luona. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 6 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 18-25 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle/1-3 hengelle