Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,4 10:stä Perustuu 207 arvioon
Kokonaisuus
 
8,4 / 10
Puhtaus
 
8,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Huone/huoneisto
 
8,0 / 10
Palvelu
 
8,6 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Sijainti ja näkymä merelle ihan rannasta
-
Huoneessa voisi olla mikro, olisi kätevä lämmittää välipalaa kun ei aina jaksaisi lähteä ravintolaan joka välissä

Vahvistettu asiakas: 2023-08-27


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-08-20


5 10:stä

+
Hotelli sijaitsee hyvässa paikassa Platanias aluella.
-
Minun huone oli vastaaotton 0,5 metria, niin melkein joka aamulla keskustelu melua. Huoneessa tosi vanha varustetta, niin jääkapin kamala melu koko yöksi. Kylpyhuoneessa ei oli suihkuverhoja, niin vesi tuli lattialle ja jopa olohuoneseen. Suihku-ameessa oli tukkeututettu viemäri, pitää olla seisoa jalat likaisessa vedessä. Minun 21 loman päivästä 6 kertaa ei oli kuumaa vettä, pitää olla odottaa 10-15 min. vesi silti voisi olla tulla vai ei, mutta hermostan sen takia ja kadotan loman aikaa. Hotelin palvelu korjoti mahdollisman pian kaikki niitä ongelmia, mutta stressia oli silti ylimäärä ja koko loman vaikutelma oli pilatanut.

Vahvistettu asiakas: 2023-06-03


9 10:stä

+
Sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-16


10 10:stä

+
Kaikki odotettu toimi..Ei yllätyksiä@
-

Vahvistettu asiakas: 2022-10-14


6 10:stä

+
Sijainti aivan rannalla. Keskusta ja ruokapaikat lähellä.
-
Siivousta ei ollut kuutena päivänä, kuten oli luvattu. Edes vessasta ei haettu haisevia papereita pois joka päivä. Kylpyhuone oli alkuperäinen ja hyvin kulunut. Viemäri ei vetänyt ja lattia tulvi vettä koko ajan. Sama märkä lattiapyyhe lojui lattialla koko viikon. Mitään äänieristystä ei ollut. Kaikki äänet kuuluivat ja ovet paukahtelivat tosi kovaa kiinni. Hotelli oli täynnä ruotsalaisia, joista osa melusi ja soitti musiikkia pitkälle aamuun. Rauhatonta. Lisäksi lukot olivat viime vuosisadalta. Eräänä yönä vieras henkilö oli päässyt huoneeseemme. Tein ilmoituksen oppaalle, jota asia ei ihmeemmin kiinnostanut.

Vahvistettu asiakas: 2022-10-01


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Mary -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

73% matkustajista suositttelee

78 arvostelua
Erinomainen
 
34
Erittäin hyvä
 
29
Hyvä
 
12
Ei kovin hyvä
 
2
Huono
 
1

Viimeisimmät 5 arviota

17.7.2017

Kirjoittanut RiiMeh Rovaniemi, Suomi

Häämatka

Varasimme yksiön keittomahdollisuudella kahdeksi viikoksi. Huone oli siisti, ja sopivan kokoinen. Kahvin keitin, vedenkeitin sekä leivänpaahdin löytyi huoneesta valmiina. Näköala oli merelle, toiveiden mukaisesti. Sijainti oli oivallinen, koska lähellä oli pieni marketti, ravintoloita sekä tietenkin ranta. Huoneessa oli ilmastointi, sekä 10 euron viikko hinnalla myös säilytyslokero. Suihkusta tuli välillä kylmää tai kuumaa vettä, mutta yleisimmiten tasalämpöistä. Henkilökunta oli todella ystävällinen ja vastasi kysymyksiin tarpeen vaatiessa.Ainoampana miinuksena annetaan hotellin huoneiden ovet. Jossakin jos joku avasi tai sulki ovn, paiskautui se täydellä voimalla kiinni. Äänen kuuluessa muihin asuntoihin. Muuten ylimääräisiä ääniä ei kuulunut. Kaikenkaikkiaan hyvä kohde,ja jos joskus matkaamme takaisin on valinta varmasti silloinkin myös tämä.

 
17.7.2023

Kirjoittanut Cooliakigutten

Great enough

Little bit unlucky with the A/C didnt work, and the cleaning its not so good. But a easy stay and dosent cost so much. Nice personal, but the lady in front desk treated the german guest (desklady was from germany) better than us other people, when we asked for a new towel. She got a new one, not the other guests..

 
15.5.2018

Kirjoittanut Bert W

Great!

Mary's hotel and appartments is for sure and really a TRIPADVISOR! All the staff is trying to make your stay unforgettable. Their hotel is situated a few meters from the sea and on the other side a few meters from the mainstreet where you can shop, eat, get information for execursios and you can rent a car, scooter or something else. We did rent a scooter and got from Constantino and Emanuela fantastic tips for a day out. Also a tripadvisor is taverna Fantastiko in Maroulas; a family taverna with very good Greek food and most of all a magnificant view specially with sunset. So we can really recommend Mary's hotel and appartments! Thank you for your friendly and kindly hospatility

 
22.10.2016

Kirjoittanut markus282016 Kouvola, Finland

Romantic autumn holiday

We have nice holiday there. Hotel was very simple and the staff were very friendly. Rooms are spacious and clean. Hotel located very ideally at the center of the village. Beach was near, supermarket was near and the bars and restaurants were near.

 
4.11.2014

Kirjoittanut Raphael V Vladivostok, Primor'ye, Russia

coming home

hotel mary feels like coming home. the owners and the staff have a familiar contact with you and you can ask anthing, they wil comfort you. the hotel very clean and located only 200meters from the beach.