Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneissa on parveke tai terassi, osassa rajoitettu merinäköala ja osassa merinäköala. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa tai kahdessa hissittömässä bungalow-rakennuksessa. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin ja kahvia, teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Standard-huone

Standard-huoneissa on parveke tai terassi, osassa merinäköala ja osassa rajoitettu merinäköala. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa tai kahdessa hissittömässä bungalow-rakennuksessa. Parivuode. Wifi, ilmastointi ja pantti sisältyvät hintaan. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Suurempi kahden hengen huone

Suurempi kahden hengen huone parvekkeella tai terassilla. Huoneet sijaitsevat päärakennuksessa tai kahdessa hissittömässä bungalow-rakennuksessa. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 23 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Sviitti

Sviitissä on parveke tai terassi, osassa merinäköala ja osassa rajoitettu merinäköala. Sviitissä on makuuhuone parivuoteella ja olohuone, jossa lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Sviitit sijaitsevat päärakennuksessa tai kahdessa bungalow-rakennuksessa, joissa ei ole hissiä. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Espressokeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 46 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.