Atlantica Ocean Beach Resort

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Atlantica Ocean Beach Resort Malemessa Kreetalla pystyt viettämään rentouttavan All-inclusive-loman. Suuri allasalue, jossa useita uima-altaita ja hauskoja vesiliukumäkiä kaikenikäisille. Voit nauttia olostasi hotellin viereisellä rannalla sekä hyödyntää tarjolla olevia aktiviteetteja kuten tennistä, jalkapalloa, minigolfia tai vaikka matkustaa Haniaan bussilla.


Huonetyyppi

Standard-huone 2 hengelle. Kahden hengen huone 2-3 hengelle. Sviitit 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2279 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Atlantica Ocean Beach Resort Kreetalla on vanhempi, tunnettu hotelli, joka koostuu kolmesta rakennuksesta ja sijaitsee suoraan Malemen pikkukivirannalla. Hotellin huoneet ja julkiset tilat kunnostetaan kesään 2024 mennessä. Hotelli oli aiemmin nimeltään Creta Princess Aquapark & Spa.

Hotellin allasalueella on kolme erilaista uima-allasta. Kaksi isompaa allasta, joista toisessa viisi erilaista vesiliukumäkeä ja toisessa pienemmät vesiliukumäet pienille lapsille. Jotta voit laskea isoja vesiliukumäkiä sinun tuleee olla vähintään 120 cm pitkä ja vähintään 6-vuotias ja painoraja on 120 kiloa. Vesiliukumäet laskevat 150 cm syvään altaaseen. Siellä on myös erillinen lastenallas. Altailla ja rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet sisältyvät hintaan. Allasalueen lähellä on leikkipaikka.

Hotellissa on useita ravintoloita. Samaria on hotellin buffetravintola, jossa syöt aamiaista, lounasta ja illallista – sekä lounaalla että illallisella on tarjolla kasvisvaihtoehtoja ja erillinen lastenpöytä. Asian Corner -ravintola tarjoaa aasialaisia ruokia. Hotellissa on myös à la carte -ravintola, jossa voit maistella kreikkalaisia ruokia. À la carte -ravintoloihin vaaditaan pöytävaraus. Pizzaa, hampurilaisia, gyroja ja salaatteja tarjoillaan hotellin Food Courtissa. Allasbaarissa tarjoillaan juomia sekä lämpimiä ja kylmiä välipaloja, ja suuressa baarissa voit myös nauttia välipaloja. Siisti asu, pitkät housut miehille illallisella.

Atlantica Ocean Beach Resort tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja ja urheilua. Pöytätennis, monitoimikenttä koripallolle, jalkapallolle ja lentopallolle, tenniskenttä, padelkenttä, aerobic, jousiammunta ja minigolf. Hotellin ylläpitämä lastenkerho alle 12-vuotiaille lapsille, englantia puhuva henkilökunta. Leikkikenttä. Yli 18-vuotiaille asiakkaille on tarjolla kuntosali, joka on avoinna klo 10.00-17.00. Voit rentoutua hotellin kylpyläosastolla, ikäraja 15 vuotta. Täältä löydät spa-hoitoja, kuten hierontaa, saunaa, manikyyriä ja pedikyyrejä lisämaksulla. Kampaaja. Biljardi lisämaksulla. Iltatoimintaa järjestetään useita kertoja viikossa, kuten minidiskoa, diskoa ja karaokea.

Maksuton wifi koko hotellissa. Hotelli koostuu 3 rakennuksesta. Päärakennuksessa hissi. Hotellin tiloissa on minimarket, korukauppa ja matkamuistomyymälä.

Rantaan on 0-150 metriä, riippuen siitä, missä kohtaa hotellialuetta majoitut. Ravintolat ja tavernat ovat noin 500 metrin päässä. Plataniakseen on matkaa noin 7 kilometriä. Ympäristössä on supermarketteja, kauppoja ja tavernoja. Joissakin huoneissa liikenne voidaan kokoa häiritseväksi.

Ateriat

Sisältyy:

  • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä Samaria-ravintolassa, klo 07.00-10.15.
  • Lounaspöytä Samaria-ravintolassa, klo 12.30-15.00.
  • Illallispöytät Samaria-ravintolassa, klo 18.30-21.30.
  • Kerran loman aikana illallisen voi nauttia à la carte -ravintolassa klo 18.30-21.30, tarjolla kaksi eri vaihtoehtoa.
  • Pizzaa, hampurilaisia, gyroja ja salaatteja Food Courtissa, klo 10.00-18.00.
  • Välipaloja Samaria-ravintolassa, klo 22.00-24.00.
  • Rajattomasti paikallisia virvokkeita, juomia, olutta ja viiniä kaikissa hotellin baareissa, klo. 10.00-24.00.

Muutokset mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. Ravintolassa illallisella vaaditaan siisti pukeutumista. All Inclusive on voimassa klo 15.00 alkaen tulopäivänä ja on voimassa klo 12.00 asti lähtöpäivänä.

Hotellit Maleme

Alexandros M

Huoneistohotelli Alexandros M sijaitsee rauhallisessa Malemessa Hanian länsipuolella. Henkilökunta tekee kaikkensa, jotta tunnet olosi kotoisaksi lomasi aikana. Täällä majoitut kävelymatkan päässä rannalta ja pienestä keskustasta. Hotellialueella on uima-allas erillisellä lastenosalla ja maksuttomia aurinkotuoleja- ja varjoja. Allasbaarista voit ostaa raikasta juomaa ja kahvia.