Huoneet

Kaksio

Yksinkertaisia, valoisesti sisustettuja kaksioita, joissa on erillinen makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Vedenkeitin. Satelliitti-tv. Maksuton tallelokero ja ilmastointi. Suihku ja wc. Parveke tai terassi, osa parvekkeista allasnäkymällä. Huoneistot allasnäkymällä, ei sisäänkäyntiä parvekkeen kautta. Siivous 6 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kolmio

Raikkaita kolmioita kahdella makuuhuoneella, jossa toisessa on parivuode ja toisessa kaksi erillistä sänkyä. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla. Maksuton tallelokero ja ilmastointi. Kylpyamme ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 krt/vk.

Huonekoko: noin 40 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle.

Yksiö

Yksinkertaisia ja valoisesti sisustettuja yksiöitä, joissa yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Keittolevyt, jääkaappi ja yksinkertainen keittiövarustus. Vedenkeitin. Satelliitti-tv. Maksuton tallelokero ja ilmastointi. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 6 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 24 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.